Kolumnit

Suvaitsevaiston totaalinen aivonyrjähdys

Olen vähitellen päätymässä sellaiseen lopputulokseen, että ns. suvaitsevaiston ajatuksenjuoksua on täysin perusteltua verrata toiminnaltaan perin yksinkertaiseen tikapuuhermostoon. Suvaitsevaiston maailmankatsomuksen perustaksi on ohjelmoitu tiettyjä aksioomia, jotka ovat kyseisen säihkysilmäisen joukon mielestä soveltamiskelpoisia millä tahansa elämän ja yhteiskunnan osa-alueella, ja joita ei käy kyseenalaistaminen. Yhtäältä katsoen näin ei tietenkään ole ja toisaalta katsoen nämä käytännön sovellukset ovat lievästi ilmaistuna huvittavia, vaikka käsittelisivät kuinka karmeita asioita ja tapahtumia tahansa.

Tikapuuhermoston tavoin yksinkertaisella tavalla järjestäytynyt ihmismieli on altis ulkoisille ärsykkeille, muttei myönteisessä mielessä, koska se kykenee käsittelemään näitä ärsykkeitä ainoastaan oman maailmankatsomuksen kautta. Myönteisessä tapauksessa kyseisenkaltainen ihmismieli kykenisi havainnoinnin kautta oppimaan uusia asioita ja soveltamaan niitä kunkin omaan ajattelutapaan. Ulkoiset ärsykkeet oman maailmankuvan ulkopuolelta ovat omiaan aiheuttamaan toimintahäiriöitä loogisessa ajattelussa, joka on suvaitsevaistolla jo lähtökohtaisesti heikoissa kantimissa. Loogista ajattelutoimintaa kahlitsevat suvaitsevaisuususkonnon opinkappaleet.

Nämä opinkappaleet – suvaitsevaisen ajattelun perusfundamentit – kuuluvat seuraavasti:

  1. Maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat kiistaton rikkaus;
  2. Maahanmuuttaja on uhri tapauksessa kuin tapauksessa;
  3. Kulttuurieroja ei ole olemassakaan;
  4. Vaikka olisikin, tällä ei ole tekemistä minkään asian kanssa ja
  5. Kantasuomalainen on syyllinen kaikkeen vääryyteen, mitä saattaa matkan varrella ilmetä.

Kuten kaikkien luulisi tähän mennessä tietävän, on viime aikoina tapahtunut nuorten suomalaistyttöjen itsemääräämisoikeutta loukanneita hirveyksiä. Kuin kohtalon oikusta tekijöiksi on kaikissa tapauksissa valikoitunut nuorehkoja maahanmuuttajataustaisia miehiä, joista osalla on Suomen kansalaisuus ja osalla turvapaikanhakijan status. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluu myös kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä.

Tapahtumia on pyritty valkopesemään vitivalkoisiksi yhteiskuntamme edistyksellisintä ja moniarvoisinta eliittiä edustavan Facebook-ryhmä Rasmuksen keskusteluissa sellaisella työtahdilla, että useammankin kotitalouden uskollinen Whirlpool anoisi armoa päästä varhaiseläkkeelle. Laitan alle muutaman havainnollistavan esimerkin siitä, mitä tarkoitan, mikäli väitän, että suvaitsevaiston aivot ovat lähellä sulamispistettä.

Häveliäisyyssyistä peitän ihmisten nimet.

Melko kylmäävä lausunto liittyen siihen, kenellä on tosiasiallinen vastuu tapahtuneesta lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Sattumoisin ulkomaalaistaustaiset henkilöt ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin ja mediassa tästä on päätetty uutisoida. Siitä, tulisiko kansalaisuus tai etnisyys mainita rikosuutisen yhteydessä, väännetään peistä joka ikinen kerta, kun ulkomaalaistaustainen henkilö syyllistyy mihin tahansa rikokseen.

Yhteen aikaan tausta oli suoranaisena kansanhuvina tulkittavissa rivien välejä siten, että mikäli etnistä taustaa ei mainittu, voitiin kohtalaisen suurella varmuudella päätellä, että tekijä on ns. kulttuurinrikastuttaja.

Rasmus-ryhmän kunniaksi on mainittava, että etenkin Oulun raiskausuutisoinnin jälkeen osa keskustelijoista on arvostanut sitä, että taustat kerrotaan saman tien, jottei asioissa jää turhan spekuloinnin varaa.

Toisekseen perussuomalaisten äänisaalis tulevissa eduskunta- sekä europarlamenttivaaleissa tuskin on kovin keskeisessä asemassa hallituksen asialistalla. Myöskään valtamediasta en menisi takuuseen. Yllä oleva kommentti kertoo kaiken olennaisen siitä, millaiseksi kovan luokan suvaitsevaisen ajatusmaailma on pelkistetty.

Mikäli nämä ”tulijat”, joihin vastikään uutisoidut rikolliset voitaneen hyvällä syyllä lukea (miksi muutenkaan Rasmuksessa kiinnitettäisiin huomiota tällaisiin aspekteihin, kuten vastaanottokeskuksiin) ovat jäännöksettä vilpittömin aikein liikkellä olevia tarmokkaita nuorukaisia, mihin tarvitaan tukihenkilöitä, kursseja, koulutunteja ja avioliittokorttia?

Toisaalta tämän voi tulkita niinkin, että avioliittokortti olisi pakollinen kaikille Suomessa juridisesta statuksesta riippumatta asuville henkilöille – niin turvapaikanhakijat, kantaväestö, intialaiset lääkärit sekä thaimaalaiset marjanpoimijatkin –, mutta avoimeksi jää se, mikä taho alkaa väkeä kouluttaa.

Mikäli osun oikeaan olettamassani, jonka mukaan sekä tukihenkilöt, kurssit ”oman väestön” suhteen, koulutunnit ihmissuhteista ja avioliittokortit ovat tarpeellisia vain ”tietyille maahanmuuttajaryhmille”, tulisi tämä edellyttämään etnistä profilointia, joka on suvaitsevaistolle kirosana.

Tässä kohtaa pureudutaan haittamaahanmuuton kovaan ytimeen. Mikä tahansa sellainen maahanmuutto- tai siirtolaisliikenne, joka vaatii Suomelta erityisiä ponnistuksia valistuksen ja seksuaali- tai parisuhdekasvatuksen osalta, on yhteiskunnallemme haitallista.

Sikäli, kun muistan oikein, oli vastikään itse sisäministeri Kai Mykkänen (kok) televisiossa äimistelemässä ulkomaalaistaustaisten miesten yliedustusta kaikissa seksuaalirikostilastoissa, vaikkei tässä tosiasiassa pitäisi olla kenellekään mitään uutta.

Kommentin loppupuoliskoa en ymmärrä tätäkään vähää. Pitäisikö pitää jonain suurena ja juhlinnan arvoisena saavutuksena sitä, että ”tiettyjen kulttuurien” edustajat ovat syyllistyneet vastaaviin rikoksiin vuonna 2017 ainoastaan 1 170 kertaa verrattuna johonkin aiempaan?

Toisaalta kommentoijan motiivit eivät käy ilmi siksikään, ettei oheen ole liitetty mitään lähdemateriaalia.

Lopuksi tietysti klausuuli koskien sitä, että kyllähän sitä suomalaisetkin, perkele. Iänikuinen voima-argumentti, joka neutralisoi kaiken maahanmuuttajien rikollisuuden kuin taikaiskusta.

Ei tätä sitä paitsi kukaan ole koskaan kieltänyt.

Fakta kuitenkin on se, että mikäli Suomessa ei majailisi yhtään ulkomaalaistaustaista seksuaalirikollista tai sellaisesta epäiltyä, ei tässä maassa tapahtuisi yhtään ulkomaalaistaustaisen henkilön tekemää seksuaalirikosta, jonka uhri on pääsääntöisesti nuori suomalainen nainen tai tyttö. Asia on näin yksinkertainen (ja tietysti samalla hirrrrveän rasistinen).

Tämä kommentti on kokonaisuutta ajatellen vähäpätöisimmästä päästä, mutta viiltävä esimerkki humanitaaristen maahanmuuttajien tekemien rikosten valkopesusta. Seksologian asiantuntijan määritelmät siitä, millainen toiminta riittää täyttämään pedofilian tunnusmerkit ”ikänsä puolesta arviointi- ja puolustuskyvyttömien” tyttöjen jahtaamisen sijaan ei etenkään rikoksen uhreja pahemmin lämmitä.

Sitä paitsi väitän, että tekijät ovat nimenomaan pedofiilejä, koska heidän avarakatseinen kulttuuritaustansa ei tee seksuaalisen kanssakäymisen osalta minkäänlaista eroa siihen, mikä tunnetaan Suomessa nimellä suojaikäraja puhumattakaan yleisestä seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta. Valitettavaa tekijöiden kannalta, että tässä maassa kunnioitetaan Suomen lakeja, eikä takapajuista aavikkouskontoa.

Ja loppujen lopuksi syntipukkia ei tarvitse kaukaa hakea:

Että sellaista.

Myöhemmin kävi ilmi, että Rasmus-ryhmän ketju, josta suurin osa yllä olevista lainauksista on poimittu, poistettiin sen aloittajan (kommentoija numero 2) toimesta ja siksi, että siinä alkoi toistua pahojen rasistien ilkeä narratiivi. Rasismi, joka on nähtävästi levittänyt lonkeronsa jo kaikkein pyhimpään, eli avarakatseisten maailmansyleilijöiden ajatushautomoon.

Koska keskimääräisen rasmuslaisen (etenkin ylläpidon osalta) ymmärryskyky on rajoittunut jo tämän kirjoituksen alussa mainittuihin erittäin kapea-alaisiin lainalaisuuksiin, tekee tämä lopulta aidosta vuoropuhelusta mahdotonta. Tervehenkinen kritiikki ideologiaa ja idealismia kohtaan nujerretaan hyvin nopeasti.

Me loput voimme tietenkin nauttia ryhmässä kaikessa puhdasverisyydessään käytävästä viestinvaihdosta ja pohtia, josko olisimme kuitenkin edes jokseenkin älykkäitä ihmisiä jopa silloin, kun työpäivä on tuntunut menneen kehnosti.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit