Eurooppa

”Syrjikää sinisilmäisiä”: Bundeswehr lähettää sotilaitaan antirasismi-ryhmätyökurssille

Kuva Stockvault.

Bundeswehr on lähettänyt Brandenburgissa panssarijääkäripataljoonan sotilaita antirasismi-seminaariin, jossa erään kokeen osana piti halveksia sinisilmäisiä. Puolustusministerin tiedottaja puolusteli tätä toimintaa sanomalla, että jatkokoulutus palvelee ”poliittista kasvatusta” ja se opettaa sotilaille ”Bundeswehrin johtamiskulttuurin” oleellisia elementtejä.

Sotilaita herkistetään näin ”tietoisesti ajamaan perustuslaissa säädettyjä perus- ja ihmisoikeuksia”. Seminaarissa oli kyse Diversity Works -yrityksen järjestämästä ”Blue-Eyed” -ryhmätyökurssista.

Ryhmätyökurssi stigmatisoi sinisilmäiset tyhmiksi ja kyvyttömiksi

ZDF:n ”Rasisti meissä” -dokumentissa vuodelta 2014 on kuvattu miten seminaari eteni tuolloin. Ryhmätyökurssi on järjestetty kokeen muotoon ja siinä osallistujat jaetaan kahteen ryhmään kertomatta tarkemmin syytä tähän. Kaikille sinisilmäisille laitetaan vihreä kaulus ja sitten heidät eristetään muista osallistujista.

Seminaarin johtaja Jürgen Schlicher alkaa sen jälkeen kiihottaa ei-sinisilmäisiä väitteillä, että sinisilmäiset ovat yleisesti tyhmempiä ja kyvyttömämpiä. Hän solvaa lakkaamatta poissaolevia yhä uusilla syytöksillä silmienvärinsä takia.

Seminaarin johtaja haluaa osoittaa hyökkäyksillä maahanmuuttajien kärsimyksiä

Kun ”indoktrinointia” on kestänyt jonkin aikaa, niin sinisilmäiset saivat taas liittyä ryhmään, mutta Schlicher nöyryyttää ja halventaa heitä jatkuvasti. Sitten he joutuvat lukemaan kyltistä lauseita, joissa lukee mm.: ”Emme voi sallia, että sinisilmäiset käyttävät Saksassa sosiaaliturvajärjestelmäämme”

Kun eräs vihreän kauluksen saanut naispuolinen kurssilainen halusi keskeyttää kokeen, koska koki joutuneensa kiusaamisen ja ahdistelun kohteeksi, niin Schlicher ja muut seminaarinjohtajat suostuttelivat häntä ja kertoivat kokeen tavoitteesta: Sinisilmäisten tuli kerrankin kokea miltä maahanmuuttajista tuntui Saksassa. Lopulta he kehottivat naista painostavaan äänensävyyn jatkamaan ryhmätyöhön osallistumista, koska toisenlaisen ihonvärin omaavat henkilöt eivät hekään voineet ottaa pois ”vihreitä kauluksiaan”.

Seminaari pidettiin myös kölniläisessä lukiossa

Schleswig-Holsteinissa ja Hessenissä ”Blue-Eyed” -seminaari on osa poliisikoulutusta ja se palvelee ”kulttuurienvälisen kompetenssin” harjoittelua. Näin kertoi poliisin tiedottaja Bild-lehdelle. Lisäksi seminaari on pidetty kesäkuun lopussa myös eräässä kölniläisessä lukiossa.

Koululaiset kertoivat jälkikäteen kokeneen olonsa ”eksyksissä oleviksi, vainotuiksi, aggressiivisiksi, surullisiksi ja pelokkaiksi”. Siitä huolimatta koulu oli kehunut ryhmätyön olleen tehokas rasismin ja syrjinnän vastaisessa taistelussa.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest

52 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

ford foundation dissertation fellowship https://dissertations-writing.org/

trackback

dissertation help service uk https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

dissertation writing service chicago il https://help-with-dissertations.com/

trackback

writing my dissertation proposal https://dissertationwriting-service.com/

trackback

free slots to play now https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

bowser slots mario party 2 https://www-slotmachines.com/

trackback

skill slots app smt4a https://download-slot-machines.com/

trackback

youtube slots 2022 vegas https://beat-slot-machines.com/

trackback

seven fortune slots https://slot-machine-sale.com/

trackback
trackback
trackback
trackback

free casino slots https://2-free-slots.com/

trackback

2nottingham

eetee

Koska siis parempi väki ei vain voi lastenraiskailua mestailua ja ryöstelyä lopettaa, on siis vain suvaittava?

Jussi

Juutalaisvainotkin alkoi samalla tavalla. Koukku nenä…

John Quiman

Sairaus pahenee, uusi normaali valtaa alaa. Olet huono ja syyllinen vain siksi, että ihosi on valkoinen ja silmäsi eivät ole tummat.

Sikäli epäjohdonmukainen tuo sinisilmäisten erottelu, että saksalaisten joukossa on paljon ruskeasilmäisiä, mutta he ovat tismalleen yhtä saksalaisia ja vieläpä yhtä valkoisia.

Johdetaan myös harhaan siinä, että matut tulevat elämään sossun piikkiin, joten ei ole lainkaan väärin todeta, että ei sellainen peli vetele ja se on väärin. Koko juttu on järjetöntä suvakkipropagandaa, mielenvikaisten ”hyvisten” luomaa ”koulutusta”.

Tuo ei kouluta rasismin ja syrjinnän vastaisuuteen, tuo kouluttaa saksalaisia vihaamaan ja syrjimään itseään. Jatkumo natsimenneisyydestä syyttelylle, vaikka nykysaksalaisilla ei ole mitään tekemistä natsimenneisyyden kanssa. Syyttelyn tarkoitus ei olekaan jokin oikeudenmukaisuus, vaan ainoastaan saksalaisten henkinen tuhoaminen. Yrittävät kai saada viimeisen naulan arkkuun. Niin paljon pelkäävät Saksaa ja saksalaisia.

Anonyymi

Tuota metodia muslimit käyttävät ilman, että sitä olisi heille erikseen opetettu. Sehän tulee jo äidinmaidossa kun kaikki vääräuskoiset silmien väristä riippumatta ovat olemassa vain heitä palvellakseen.

p.grandell

vit## ja kun mulla siniset silmät ja olen aina ollut naisten joukossa suosittu silmieni takia, kun palvelin konepäällikkönä ranskanlegioonan sota-aluksella angolassa, olivat kaikki ylpeitä minusta/silmieni väristä, kyllä toi oli ihan täyttä suvakki puniikki propista, ziisus sentään, jawohl herr obersturmfuhrer…..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by p.grandell
John Quiman

Siellä ei ilmeisesti ollut suvakkeja. Piakoin alkaa varmaan olla aika hankkia sopivan väriset silmät piilolinsseinä, että eivät suvakit järkkäisi ongelmia.

Eka Kettunen

Rasismia ja syrjintää vastaan taistellaan siis harrastamalla rasismia ja syrjintää. Saman logiikan mukaan laihduttaminen sujuu mässäilemällä ja alkoholisoituminen vältetään viinaa juomalla. Lähdenkin noudattamaan tätä uutta kaunista ajatusta ja laitan grilliin kunnon kasslerit ja korkkaan kossupullon, nam ja nam.

Jussi Hämäläinen

ILTA=ROSKA artikkelissaan 15.12.18 tutki rikossuhdetta mamujen ja kantaväestön suhteen. Katsotaanpa asiaa vähän tarkemmin: Kun yhteen huoneeseen Suomessa kootaan raiskaajat väestömäärän suhteessa, on huoneessa silloin:
42 afganistanilaista, 41 irakilaista, 13 syyrialaista, 12 turkkilaista, 9 ruotsalaista (arvaa svedujen tausta), 9 somalia, 2 venäläistä, 2 virolaista ja 1 suomalainen.  Ghanalaisia muuten olisi 80 toisen tilaston mukaan.
Eli tuolta näemme, että kun suomalainen raiskaa kerran, muun taustan kun suomalaisuuden omaavat raiskaavat monikymmenkertaisesti enemmän. Tässä esitetty koskee vain raiskauksia, mutta ole suurta syytä olettaa, että lainkuuliaisuus mitenkään erityisesti olisi muissa kuin seksuaalirikoksissa sen parempi.
Nyt sitten: Minkäväriset silmät keskimäärin ovat suomalaisilla ja minkäväriset muilla tässä mainituilla porukoilla, mitä luulet?

Toisaalta, aivan valtaosa Euroopan yhä enemmän, voimakkaammin ja useammin pieleen menevistä asioista johtuu juuri eurooppalaisten sinisilmäisyydestä, joten kyllä on aihettakin vihata sinisilmäisiä?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jussi Hämäläinen
Ihan suomalainen

Itse olen kantasuomalainen ja silti ruskeat silmät. Tiedän kyllä myös että taitaa enemmistöllä olla siniset tai siniharmaat jne…

juha II

Saksassa eräinä aikoina osalle ”koulutettavia” annettiin keltainen tähti ja ne, joilla ei ollut sitä. sanottiin, että keltaisten tähtien kantajia vaatteissaan täytyy sortaa, solvata, töniä ja jopa lyödä osana kansallissosialistista kasvatusta, jolla arjalaisille opetettiin heidän olevan herrarotu.
Ja ne, joilla oli keltainen tähti olivat ”ali-ihmisiä”!

Kerrassaan hienoa, että Saksa on kehittynyt noista hirveistä ja painajaismaisista ajoista niin, ettei sitä enää entiseksi voi mitejnkään tuntea. Ölen aivan varma, että ainakin periaatteellisella tasolla itse Führer Adolf Hitler olisi aivan eksyksissä!

Tässä kaikessa kulminoituu nyttemmin ”koskemattomien” ihmisten syvä ja patologinen viha ja kauna valjkoista rotua kohtaan!

Huolehtikaa lapsistanne sen suhteen mitä tämä sairas yhteiskunta ja maailma laittaa lapsenne tekemään paikoissa, joita ennen pidettiin sivistyksen lähteinä!

Kata

No siniset on simmut,jälkipolvia myöten ja äo ”huomattavasti keskitasoa korkeampi mutta ylikehittynyt oikeustaju voi aiheuttaa ongelmia” sanottiin testissä aikoinaan….on se aiheuttanut..yhä.
Tämä muistuttaa ”Stanford Prison Experiment”koetta joka oli täysin mielipuolista sekin.
Mistä näitä sairaita testaajia löytyykään? Vai että ”kulttuurien välistä kompetenssia”no sitä on nähty pitkin ja poikin Eurooppaa ja huonoksi havaittu eikä kiinnosta tippaakaan mitä ”maahanmuuttaja tuntee”,ihan sama!
Törkeää hulluutta tämäKIN!

Ilkka Mänttäri

Paljolta olisi vältytty ja vältyttäisiin kun tunkeutujat pysyisivät omissa maissaan mutta aina tuo sama juttu. Elintasoa pitää saada ja mahdollisimman vähällä. Mikä siinäkin on että saksalaistenkin täytyy aina mennä äärimmäisyydestä toiseen. Eikö siellä vieläkään ole opittu miten tämä kulttuurien sekoittaminen toimii ja mitä se tulee aiheuttamaan.

John Quiman

Jokin vuosi ennen 2015 invaasiota sanoi merkelkin, että mo nikulttuurisuus on epäonnistunut. Hänen näkemyksiään ilmeisesti korjailtiin globalistien taholta pikapikaa. Niinpä sitten 2015 oli hyvmy naamalla, rajat auki ja kansalle sanottiin ”wir schaffen das”, ”me pystymme tähän”. Niillä sanoilla alkoi saksalaisten pahin matu-katastrofi.

Anonyymi

EU:n perusperiaatteisiin kuuluu (ainakin Marinin suusta kuultuna) elintasoerojen kaventaminen jäsenmaiden kesken kuten myös niiden sisällä. EU-sosialisteille ei tunnu riittävän Eurooppa kun täytyy haalia väkeä kakkua jakamaan unionin ulkopuoleltakin idästä ja etelästä. Ja mikä kaikkein älyttömintä, kuvitellaan että kaikki kulttuurit sopeutuvat keskenään. Meillä on maahanmuuttopolitiikassakin otettu oppia Ruotsista ja uskotaan, että samalla systeemillä päästään erilaiseen lopputulokseen.

Ilkka Mänttäri

Marin on tehnyt jo monta valtiopetosta. Tevemenoa vankilaan kun ajat järkeistyvät.

U. Kamutapsa

Eurooppa kun täytyy haalia väkeä kakkua jakamaan unionin ulkopuoleltakin idästä ja etelästä.”
Jaottelesin kakkusen seuraavasti:
1) Ne jotka kakun leipovat (tuottavissa töissä olevat)
2) Ne jotka kakun jakavat (poliitikot, virkamiehet, jakkukalkkunat)
3) Ne jotka kakun syövät (matut ja muut loiset)

John Quiman

No siinähän on kestitysjärjestys täydellisenä esityksenä.

Ilkka Forsten

Kun aikansa leikkivät tätä leikkiä, siinä sinisilmäiset ottaa herneen nenään ja ruskeasilmäiset kärsii.

Ihan suomailainen

No, itse olen kantasuomalainen ja silti ruskeat silmät. Että ei kaikki ole sinisilmäisiä Suomessakaan.

Anonyymi

Todennäköisesti tässä on tarkoitus syrjiä valkoista ihonväriä, sehän nyt tuntuu olevan kaiken pahan alku ja juuri. BLM-liike siitä ”mainio” esimerkki siitäkin syystä, että sen kulovalkeana levinnyt aate typerine polvistumisineen aiheutti vain väkivaltaa, anarkiaa ja tuhoa eli näytti konkreettisesti sen, mitä tapahtuu, jos valta annetaan vääriin käsiin. Joissakin tapauksissa se valta myös otetaan kuten on käynyt nyt esim. Etelä-Afrikassa. Uutisointi Suomessa siitä jostakin syystä on vain kovin heikkoa…

Kata

Patrice Khan-Cullors, beeälämmä-johtaja,rikastui kertaheitolla näillä fundme-jutuilla,loistolukaaleja ympäri jenkkilää ja varmaan muuallakin.
Mutta salama se hajoitti georgen naamamaalauksen seinällä…oliko Yläkerralla asiaa?Väärä profeetta?
https://www.msn.com/en-gb/money/other/blm-founder-is-branded-a-fraud-after-buying-a-1-4-million-home/ar-BB1fv0Zw

Ilkka Mänttäri

Uutisointia ei ole koska kansanmurhan kohde on vääränvärinen, valkoinen.

juu

Niin kauheasti nähdään euroopassa ”rasismia”, niin kuinkahan suvaitsevaisia siellä tulijoiden lähtömaissa ollaan?
Valkoihoisia syyllistetään nykyään kaikesta, suomalaisetkin on kuulemma syyllisiä siihen että lähi-idän arabit myi afrikkalaisia orjia toisella mantereella monta sukupolvea sitten.

Anonyymi

Suomalaisten esi-isiemme syytä kai sekin, kun novgorodilaiset ryöstöretkillään keskiajalla ottivat suomalaisia vangeikseen ja heistä tehtiin kauppatavaraa, jota myytiin Volgan ja Krimin markkinoiden kautta aina Lähi-itään ja Keski-Aasiaan asti. Tuhansia suomalaisia vietiin ja orjia ei määritelty etnisen alkuperän, vaan hiusten ja silmien värin mukaan. Tataariruhtinas oli valmis maksamaan pohjoismaalaisesta tyttöorjasta jopa 200 ruplaa, jolla olisi saanut 1500-luvun puolivälissä vaikka 200 hyvää hevosta. Joidenkin kohtalo oli ”parempi” ja kaunis vaalea nainen saattoi päätyä arabisheikin haaremiin.

John Quiman

Mitäs olivat suomalaistytöt niin hyvän näköisiä, että houkuttelivat toiset epätoivoisiin tekoihin. Suvakkilan tulkinnan mukaan se oli heidän oma syynsä.

Kaino-Vieno Huttunen

Mietin tässä, että mitä tekemistä tuolla psykologisella kidutuksella on haittamaahanmuuton ja kulttuurin tuhoamisen kanssa. Yhtä loogista kuin, että sinisilmäisiä olisi isketty miekalla tai hilparilla tai ammuttu tykillä ja heille henkitoreissaan sanottu, että tältä Maureista tuntui Poitiersissa tai turkkilaisista Wienin porteilla.

Tietysti tuosta kuultaa läpi rautasaappaiden kopina, natsithan tekivät rotumäärityksiä silmien värin perusteella ja siniset silmät liitettiin arjalaiseen rotuun. Sinistä silmien väriä on pidetty myös kuninkaallisena monien kansojen keskuudessa, lienevätkö sitten pyytäneet muinoin kuninkaita Suomesta, kuten orkneyläiset keskiajalla. Toisaalta suomessakin ruskea silmien väri on melko tavallinen ja sitä esiintyy myös aasialaisilla ja nämä kuuluvat eurooppalaisten ohella älykkäisiin rotuihin.

Dorkamus Maximus

Tuntuukin aika dorkalta näin sinisilmäisenä. Äo ainoastaan 128. Meenkin tästä nurkkaan seisomaan.

Kaino-Vieno Huttunen

No maisterin paperit minullakin on plakkarissa ja peilistä tuijottaa takaisin siniharmaa jäätävä ja hiukan pistävä katse. Taidan pukeutua säkkiin ja ripotella tuhkaa päälleni.

Ilkka Forsten

Minulla on kuulemma silmät joiden katse osoittaa luottamusta, mutta myöskin määrätietoisuutta joka on vaativa.

John Quiman

Olet siis valkoihoinen hirviö?

Ilkka Forsten

Älä muuta sano, miten tässä näin pääsi käymään.

John Quiman

Se on sitä uutta normaalia, johon kestää tottua. Tosin tämä uusi normaali on luultavasti ohi ennen kuin siihen ehtii tottua. Palataan taas sellaiseen todellisuuteen, jonka voi järjellä ymmärtää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kaino-Vieno Huttunen

Taitaa löytyä myös humoristinen pilke.

Ilkka Forsten

Kyllä, mutta sitä ei jokainen ole huomannut, esimerkiksi Mark Zuckerberg oli täysin pihalla kaiken aikaa.

John Quiman

Zuckerberg ei ymmärrä huumoria, eikä siedä vääriä ajatuksia, siis hänen mielestään vääriä ajatuksia, koska oikein ajattelun määrittelee hän.

Hän ymmärtää hauskaksi vain sen, että Forstenin killinki kilahtaa hänen kirstuunsa.

Kata

Sukkeri näyttää alienilta ilmettä myöten eli ei ilmeitä.Ja muistakaa miten tämä multibiljonääri aloitti naamakirjan..siis miksi….ei kovin ylevää ollut sekään!

Ilkka Mänttäri

Kuinkahan moni kaveri joiden jutuissa tuotakin asiaa on yhdessä kehitelty on jäänyt ilman tuottoja jotka joku naamakirjan virallinen keksijä otti omiin nimiinsä. Röyhkeimmät pärjää, kuten politiikassakin. Ajat voivat muuttua.

Ilkka Forsten

Ja aasinhattu päähän, muista se.

Tagit