Kotimaa Rikos

Syyrialainen esiintyi ”Jussina” ja raiskasi suunnitelmallisesti

Kuva Petri Saarela.

30. kesäkuuta Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Yusuf Moamar Aldalin Helsingissä tehdystä törkeästä raiskauksesta 3 vuoden vankeusrangaistukseen. Käräjäoikeus määräsi tuomiossa Aldalin heti vangittavaksi.

Maaliskuussa 2019 syyrialainen 22-vuotias Yusuf Moamar Aldali pakotti 17-vuotiaan asianomistajan sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa ja uhkaamalla sillä.

Aldali tutustui asianomistajaan tekoa edeltävänä päivänä Badoo-sovelluksessa Jussi-nimisenä henkilönä esiintyen. Mies näytti itseään esittämättömiä kuvia ja ehdotti tapaamista. Osapuolet jatkoivat keskustelua SnapChatissa ja sopivat tapaavansa asianomistajan luona.

Paikalle saavuttuaan Aldali yllättäen suuteli asianomistajaa, joka työnsi Aldalia pois ja kielsi häntä. Tämän jälkeen Aldali tarttui asianomistajaa polvitaipeesta, vetäisi asianomistajan selälleen sohvalle, laski tämän housut ja alushousut polviin ja nosti jalat ylös.

Seuraavaksi Aldali laski omat housunsa polviin ja raiskasi 17-vuotiaan vaikka tämä yritti vastustaa rimpuilemalla, tönimällä ja kieltämällä.

Käräjäoikeus piti tekoa törkeänä. Asianosaisilla oli selkeä ikäero eikä asianomistaja ollut ikäistään vastaavalla tasolla. Osapuolet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan vaan tapaaminen perustui väärällä henkilöllisyydellä esiintyneen Aldalin suunnitelmaan raiskaamisesta.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Yusuf Moamar Aldalin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi käräjäoikeus velvoitti Aldalin suorittamaan asianomistajalle vahingonkorvauksena kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 1000 euroa, tilapäisestä psyykkisestä haitasta 6500 euroa ja teosta aiheutuneesta kärsimyksestä 7000 euroa sekä korvaamaan asiassa asianomistajan asianosais- ja oikeudenkäyntikulut.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
31 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Oraakel Liekkinen

Ja kuten aina, kaikki nuo kymmenet tuhannet eurot maksan minä ja sinä, eikä rikokset tehneet muslimit. Kiitos vasemmistolle tästäkin sinisilmäisen naiivista ja suvaitsevaisesta integraation/kotoutumisen menestystarinasta. Nämä tarinat eivät lopu, eikä tämänkään raiskaajan raiskaamiset ja muut rikokset ole tulleet päätökseensä. Nyt ketuttaa kun sai rangaistuksen, vankilalomailun/pleikkarinpelaamisen päätyttyä takaisin keskuutemme saapuu katkera ja vihainen raiskaaja joka ei ole naista saanut vuosiin eikä hänellä ole mitään menetettävää. Jäämme innolla odottelemaan seuraavaa..

John Quiman

Eivät nämä vähene, ennen kuin tulee runsaasti karkotuksia. Lisää tulee ja paljon.

Oraakel Liekkinen

Jäämme myös innolla seuraamaan tekeekö Svenska YLE ns. ”follow up”-reportaasin tästä ylistämästä kultamunastaan. Pitäähän lukijoiden saada tietää miten lääkäriopiskelut sitten menivät. Varsinkin noita kommenttikentän lääkärimuslimia maasta taivaisiin ylistäneitä luulisi kiinnostavan kovastikin. Vaikka nyt tuli erittäin harvinaisesti sekä mikroskooppisen pienellä todennäköisyydellä jälleen kerran vähän pieniä mutkia matkaan niin en epäile etteikö kekseliäs ja suvaitsevainen, meitä muita parempi ja älykkäämpi, toimittaja voisi löytää keinon sysätä tämän viekkaan raiskaajamuslimin teot suomalaisten (lue: oikeiston) syyksi. Rasismi kun on niin kauhea kokemus että se saa tekemään epätoivoisia, usein väkivaltaisia ja seksuaalisia, tekoja johon ainut syypää on joku muu kuin tekijä itse. Ehkäpä tämäkin oli tytön, lapsen, oma vika taas kerran..?

Antirasisti

Syyllistyikö tyttö seksuaaliseen rasismiin kun ei suostunutkaan syyrialaisen kanssa olemaan vaan olisi halunnut kantasuomalaisen?

John Quiman

Suvakkilan normien mukaan vastaus on: kyllä.

Jussi Hämäläinen

On tuossa mahdollisesti jotain hyvääkin: Yusuf Moamar Aldali joutui esiintymään Jussina, koska liekö jo tultu siihen tilanteeseen, että nuo tyttörievut ymmärtäisivät olla menemättä Yusufin kämpille?
Tuollaisesta lukiessa tulee mieleen, että Yusufin zydeemi oli niin hiottu, että ei liene ensimmäinen kerta Jussina oloa?

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Jussi Hämäläinen
vITUN KYPSÄ

Kai nyt napsahti karkoitus. Hermo palaa, jos ei SAMALLA HOIDETA. SAUNAN TAAKSE ALETTAVA KUOPPAA KAIVAAN!

timo

Olennaisin jätetään sanomatta eli onko tuomio ehdoton vai ehdollinen.

John Quiman

3 vuotta on kai ehdoton aina.

Lapa

Ei ollut puhetta karkoituksesta? Eikö raiskannut tarpeeksi?

Rektologi

Lieventävänä asianhaarana oli rikoksentekovälineen epänormaali käyrä muoto sekä harvinaisen pieni koko.

Hätätila tai väärinymmärrys

Oikeus piti tekoa törkeänä, mutta tuomio tuli lievänä. No, hätätilavähennys. Mitäköhän pitää tehdä, että tulee karkotus? Ovat ilmeisesti poistettu käytöstä ikävinä ja syrjivinä.

Ilmari

Tuomioistuin ei voi päättää karkotuksesta.

Anneli

Miksi näitä uutisia emme saa Iltalehteen? Että äänestäjät tietäisivät mitä on tekeillä maassamme.

Ilkka Forsten

Siksi ettei äänestäjät tietäisi mitä maassamme on tekeillä.

Siksi

Samasta syystä, miksi BLM-uutisista ei kerrottu, miten nekään menivät todellisuudessa. Oli vain kehumista rauhanomainen mielenosoitus jne…

Kaino-Vieno Huttunen

No, toivottavasti tämäkin varvi ynnä muut joukkojen huollot vähennetään sitten hävittäjähinnoista.

Ilkka Forsten

Tuomio ei ole lainvoimainen.. Mutta kohta alkaa olemaan.

U. Kamutapsa

Tämänkin uutisen pakoloisen korvaukset sun muut kulut menevät ”firman”, eli veronmaksajien piikkiin. Myös tytön (toivottavasti) saama terapia. Ja vihervasemmisto haluaa vaan lisää tällaisia ”hädänalaisia” Suomeen. Koskahan keksivät alkaa runnoa seksuaalisen hätätilan lakiin turvapaikan perusteeksi?

Ilkka Forsten

On jo runnottu. Eikös se muuan raiskaus selitetty parhain päin sillä että seksuaalinen hätätila pakotti tekoon. Puutteessa riutuvalla alilla on oltava oikeus tyhjentää kassit silloin kun hätätilan tunnusmerkit täyttyy, se on ihmisoikeus.. Älä nyt vaan per****e ala kuvittelemaan että oikeus ei olisi tapahtunut.

U. Kamutapsa

Myös paholainen voi mennä korvasta sisään, ja aiheuttaa kaikenlaista ihmisoikeuksiin kuuluvaa, kuten esim. Porissa, Ulvilassa, Hämeenlinnassa, Tampereella. Lisättäköön tähän vielä, että pottunokilla ei ole (vihervasemmiston politiikkaa tarkastelleena) niiden mielestä mitään ihmisoikeuksia – paitsi jos kuulut johonkin kuvittelemaasi sukupuoleen tai vähemmistöön. demla-oikeuslaitos on parhaimmillaan huono vitsi, pahimmillaan painajainen.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by U. Kamutapsa
Ilkka Forsten

En nyt muista missä afrikan kaccavaltiossa piti raiskata kapaloikäsiä kun paha henki oli kaapannut kylän ja tämän lisäksi vampyyrit piirittivät kaikkea olevaa… Kvanttifysiikan tohtoriksi pääsee aika helposti, kuten huomaat.

Jussi Hämäläinen

Monessakin Afrikan sivistysvaltiossa tiedetään, että raiskaamalla neitsyen AIDS paranee. Ja siksi onkin suosittua ja järkevää raiskata imeväisiä ja kapalolapsia, koska näillä todennäköisesti on vielä vesilukko tallella AIDSilaisen sillä itsensä parantaa.

Muistutan vielä erikseen, että jokaisella on oikeus omaan kulttuuriinsa ja että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä.

Tassos

Olisiko siitä apua jos kaikki väestörekisterin pitoon velvoitetut yhteisöt tietojensa perusteella hankkisivat jokaiselle riskiryhmään kuuluvalle ”Pumpattavan Barbaran” varusteineen
(=kuljetuslaukku, matkapumppu & paikkarasia)

Tassos

Riskiryhmään kuuluvan henkilön todentamisen varmistuksessa voidaan käyttää Tikkurilan värikarttaa
no: 668-77Y5-21

Kata

Ei se ole hyvä kun on aina ”suostuvainen”,näin epäilen….🤔😬

Ilkka Forsten

No ehkä, mutta näkisin lisävarusteeksi myöskin kondomipaketin jossa ” spädärit ” on tehty natolangasta. Muutama kierros sitä nekun ympärille ja vot,

Vieno Koponen

Onhan se hitommoinen HÄTÄku miestä naitattaa ja kaikk´ naisetsenku nostaa nokkaasa!

Ilkka Forsten

Naiset ovat kuin lowriderit, ne nostavat nokkansa tai laskevat peräänsä.

Fat I M Diarra

Tämä taitaa olla osoitus siitä, että kyllähän suomalaisetkin raiskaavat!

Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää..

Ilkka Forsten

Totta. Täällä ei ole mitään nähtävää, koska kaikki tapahtuu iltakymmenen jälkeen ostoskeskuksen liepeillä.