Eurooppa Maahanmuutto

Syyrialainen pakolainen Saksassa: ”Valitettavasti en näe tulevaisuutta myönteisenä, sillä tunnen tänne tulleet pakolaiset”

Kuva Shutterstock.
Saksalaisen Tichys Einblick -julkaisun haastattelussa syyrialainen pakolainen paljastaa pakolaisten todelliset syyt Saksaan saapumiselle. Hän esiintyy haastattelussa nimellä ”Paul”.

Paul on ollut Saksassa kolme vuotta ja sai vastikään myönteisen turvapaikkapäätöksen. Hän on koulutukseltaan psykologi.

– Itse asiassa suurin osa pakolaisista ei saapunut Eurooppaan ja erityisesti Saksaan siksi, että heitä olisi vainottu, alistettu tai uhattu tai rotusyrjinnän vuoksi … He saapuivat monista muista syistä, Paul kertoo.

Kysyttäessä mitä hän tarkoittaa, Paul vastaa:

– Ensinnäkin selkeästi uskonnon vuoksi. Toinen syy on taloudellinen. He tulivat Saksaan, koska he uskovat ehdottomasti, että se on Allahin tahto. Heidän Jumalansa, muslimien Jumala, koska he uskovat, että islam on Jumalan uskonto ja muihin uskontoihin kuuluvat ovat vääräuskoisia ja heidät saa tappaa, hän sanoo.

– Kaikki tapahtuu uskonnollisista syistä. Uskonto sallii miehen naida jopa neljä vaimoa ja saada paljon lapsia. Ei ole myöskään mikään salaisuus, että suurin osa pakolaisista on sunnimuslimeja, Paul toteaa.

”Kyse on hallitsemisesta ja kristillisyyden tuhoamisesta”

Paul toteaa, että kyse on hallitsemisesta ja kristillisyyden tuhoamisesta.

– He tekevät yksinkertaisia laskutoimituksia ja ovat vakuuttuneita, että tilanne täällä [Euroopassa] muuttuu täydellisesti kahdessa-kolmessa vuosikymmenessä. He ovat vakuuttuneita, että heillä on mandaatti levittää islamin uskoaan Euroopaan, ja avata ovet selälleen – mitä heidän ei itse asiassa tarvitsisi tehdä, sillä ovet ovat jo selällään. Ja tärkeintä heille on se, että ennen pitkää he saavat kaapattua Vatikaanin ja saavat nähdä islamilaisen lipun liehuvan Pietarinkirkon huipulla – että he saavat tuhottua kaiken kristityn ja siitä muistuttavan, syyrialainen kertoo.

”Siirtolaiskriisi on järjestetty”

Paulin mukaan siirtolaiskriisi on ollut enimmäkseen järjestetty.

– Yksi syy oli Saksan demografinen tilanne, oli tarve siirtää ihmisiä Saksaan. Se oli lähes systemaattisesti organisoitu, sillä asia ei tullut yllätyksensä ja poliitikot antoivat sen tapahtua. Saksa tarvitsi siirtolaisia, sillä Euroopan yhteisöt ikääntyvät ja syntyvyys laskee. Pakolaiset tiesivät mihin mennä, syyrialainen huomauttaa.

Koska Paul tuntee samasta kulttuuripiiristä lähteneet ihmiset, hän ei näe Saksan tulevaisuutta myönteisenä.

– Valitettavasti en näe tulevaisuutta kovin myönteisenä. Olen kokenut liikaa, tunnen alueeni ihmiset ja koen heidän toimensa myös täällä. Suurin haaste heille olisi, jos Saksa tiukentaisi lakejaan ja perustuslakiaan eikä antaisi periksi, syyrialainen pakolainen muistuttaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa