Eurooppa Maahanmuutto

Syyrialaiset Saksassa oleskelevat pakolaiset lomailevat Syyriassa

Kuva Max Pixel.

Syyrialainen Saksassa asuva pakolainen tunnustaa, että vaikka he ovat paenneet Syyriasta sotaa ja vainoa, siellä lomailu on tavallista.

Syyrialainen, Saksassa asuva syyrialainen pakolainen Aras Bacho kertoo Twitterissä tuntevansa ainakin kuusi syyrialaista pakolaista, jotka ovat matkustaneet Saksasta lomailemaan Syyriaan – maahan, josta he ovat paenneet sotaa ja vainoa.

Bacho twiittasi saksaksi: – Kaksi viikkoa sitten kuusi tuntemaani syyrialaista matkusti Syyriaan lomalle tapaamaan perheen jäseniään ja lepäämään … Sitä kaipaa kotimaataan, ja syyrialaisille on nykyään tavallista toimia näin!

Aras Bacho sanoo tuntevansa mielipahaa, ettei itse pysty tekemään samaa muiden tärkeämpien asioiden vuoksi.

– Valitettavasti en voinut lähteä lomalle Syyriaan, koska jotain erityisen tärkeää tuli tielle … Saksa on stressaava, ja tarvitaan jonkinlaista taukoa, syyrialaispakolainen jatkoi.

Aras Bacho muutti Saksaan jo vuonna 2011 ja kutsuu itseään pakolaiseksi. Vuonna 2016 Bacho vaati, että pakolaisten kotoutumisen edistämiseksi Saksassa tekstit kylteissä ja ruokapakkauksissa pitäisi olla myös arabiaksi. Unzensuriert.at -sivusto väittää, että mallikansalaiseksi mielletty Bacho tuomittiin vuonna 2018 80 tunniksi yhdyskuntapalvelukseen viiden luokkatoverin seksuaalisesta häirinnästä.

  • 2.3K
    Shares