Kotimaa Politiikka

Tähtiliike julkaisi 70 eduskuntavaaliehdokasta

Tähtiliike julkaisi 70 eduskuntavaaliehdokasta. Ehdokashankinta on tässä vaiheessa keskittynyt suurempiin vaalipiireihin.

Paavo Väyrysen perustama Seitsemän tähden liike on tänään julkistanut 70 eduskuntavaaliehdokasta eri vaalipiireistä. Väyrynen kertoo tiedotteessaan, että ehdokashankinta on keskittynyt tässä vaiheessa suurempiin vaalipiireihin.

Väyrynen ilmoitti myös, että Tähtiliike osallistuu mahdollisiin maakuntavaaleihin, mikäli ne järjestetään, sekä seuraaviin kuntavaaleihin.

Seitsemän tähden liikkeen tavoitteena koko maassa ovat täydet ehdokaslistat, ja ehdokkaiden tulee sitoutua tähtiliikkeen eduskuntaryhmään ja puolueen perusperiaatteisiin, jotka ovat Väyrysen mukaan:

Ehdokkaaksi valitut ovat sitoutuneet ajamaan Tähtiliikkeen keskeisiä tavoitteita eli
1. puolustamaan Suomen itsenäisyyttä vastustamalla hallitsematonta globalisaatiota ja Euroopan ylikansallista yhdentymistä,
2. puolustamaan Suomen puolueettomuutta vastustamalla Suomen sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi,
3. kannattamaan hallittua siirtolaisuus- ja maahanmuuttopolitiikkaa,
4. taistelemaan köyhyyden poistamiseksi ja tasa-arvon toteuttamiseksi kaikkialla,
5. vahvistamaan sekä maaseudun ja maakuntien elinvoimaa että suurkaupunkien asukkaiden hyvinvointia vastustamalla keskittävää metropolipolitiikkaa.

Ehdokkaaksi valitut on julkaistu Seitsemän tähden liikkeen sivuilla: http://seitsemäntähdenliike.fi/blogit/#blog-post-393

Lähde: Seitsemän tähden liike

  • 32
    Shares