Kotimaa Rikos

Taksikuskille sakkoja seksuaalisesta ahdistelusta

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 50-vuotiaan Hakan Yücesoyn 60 päiväsakkoon seksuaalisesta ahdistelusta.

Asianomistaja on noussut Yücesoyn kuljettaman taksin kyytiin Helsingissä ja pyytänyt tätä ajamaan Tikkurilaan. Asianomistaja on pyytänyt päästä matkalla käymään McDonaldsissa. Asianomistajan mukaan matka on kestänyt kauan. Yücesoy oli komntanut asianomistajaa siirtymään etuistuimella tämän saatua ruokansa, ja laittanut kätensä useamman kerran asianomistajan mekon alle reiden sisäpuolelle, vaikka asianomistaja oli kieltänyt. Yücesoy oli ehdottanut että hän ajaisi metsään 15 minuutiksi. Asianomistajan mielestä auto oli liikkunut oudoilla reiteillä ainakin tunnin. Asianomistaja oli ollut peloissaan ja pyytänyt Yücesoyta viemään hänet Tikkurilaan. Asianomistaja pääsi lopulta haluamaansa paikkaan.

Hakan Yücesoy velvoitettiin 360 euron sakkorangaistuksen lisäksi korvaamaan asianomistajalle seksuaalisen ahdistelun aiheuttamasta kärsimyksestä 1.000,00 euroa ja terapiakuluista aiheutuneista kustannuksista 1.500 euroa ja mainituille määrille korkolain 4 § 1 momentin mukaista korkoa 1.1 .2020 lukien, sekä oikeudenkäyntikuluista 3.076,60 euroa ja mainitulle määrälle korkolain 4 § 1 momentin mukaista korkoa 16.4.2022 lukien.

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eka Kettunen

Jos taksiin haluat mennä nyt,
sä takuulla yllätyt.

Jos taksiin haluat mennä nyt,
näät sammalet myllätyt.

Kas uudet kuskit vekkulit on
nyt luoneet suuren joukkiohon.
On päivä taksikuskien villin retken.

Kata

😀 Voi kuinka sopivaa!Kiitos nauruista! 😀

Lieväasteinen

…takuulla ullatut.

juha II

Taitaa olla turkkilainen sukunimestä päätellen. Taidan saada tästä luovasta arvauksesta kovemman tuomion kuin jutun ”uhri” (tekijä).

Kata

Voi voi hakan soyboy vaan oli hätää kärsimässä..vaikea ajaa… voitasko poiketa mättäälle…

Mikään, mikä ennen oli hyvin ei ole enää hyvin.Ja silti vielä mangutaan rätsistiritsoista.Tämä kaikki mitä on nähty sitten ”suuren valloituksen” on ollut järkyttävää yhteskunnan alasajoa eikä siinä auta jos joku on ”päässyt koulusta ja on töissä”!Prkl.

Lieväasteinen

Håkan juchen söi…

Lähivuosina ehkä valkoinen nainen saa tuomion rasistisesta viharikoksesta, kun ei suostunut antamaan rodullistetulle tai transmiehelle. Ja kun vastustaa fyysisesti, saa vielä tuomion pahoinpitelystä. Ruotsissa ja jossain Commieforniassa tuo on ehkä jo uusi normaali.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Kata

Ainakin Commieforniassa…

HELLsinki

Mutta kun tämä on nyt sitä ” meillä on unelma ” satoa. Kun sen puolesta marssittiin, suurin osa oli naisia. Niittäkää sitä nyt. Alkua vasta.

g gshett c4aw

Viherfemisistit ei miehistä tykkää, mutta tykkäävät siitä kun kemuretkut ryöstää ja puukottaa kantaväestön miehiä.
Saavat tosin kyllä itsekin vähintään mustan silmän.

Horace Smith

Kannattaa käyttää vain suurten taksiyhtiöiden autoja. Epäilen, että tässä ei ole ollut sellainen, vaan kemun oma auto.

Maila Laukas

Tilatessa vaatii aidon suomalaisen kuskin. 🇫🇮

ike

Ihan yksinkertainen ratkaisu. Jos soitatte taksin vaatikaa suomalainen kuljettaja. Kyllä se siitä muuttuu.

juu

Suomessa tehty ”taksiuudistus” ja sen vaikutukset ei olisi pitänyt tulla kellekään yllätyksenä, koska Ruotsissa on samaa ollut vaikka kuinka pitkään.
Mutta ahdisteluja ja raiskauksia on varmasti paljon enemmän mitä ilmoitetaan.
Monesti katsonnu että jotku naiset kun baarista lähtee taksiin, niin ne sammuu jo ennen kun taksi edes on liikkeellä. Ja kuskit on lähes poikkeuksetta ainakin helsingissä afrikasta tai lähi-idästä.

Ilkka Forsten

Minäkin voisin pyytää häntä ajamaan metsään, ja sitten…PUM !

Maila Laukas

Tekovälineet takavarikoitava valtiolle!

vesku

Ei mitään uutta,,, tää on ollut lähes jokapäiväistä viimeist 5 vuotta,,,HAKANIA vain ns. kivisti jalkojen välissä ja hän toivoi perinteistä , luonnollista ratkaisua asiaan,,,eli luumut olisi pitänyt saada tyhjentää SUOMI-NEITOON, tuosta vain,,,,toisille luonnollista,,,,

kari

sillä oli wain ikäwä äitiiä !