Muu maailma

Taliban tappoi koomikon Afganistanissa

Koraani. Kuva Pixabay.

Afganistanissa Taleban teloitti tunnetun koomikon maan eteläosassa, mikä nosti kostomurhien pelon uusiin lukemiin, kun Yhdysvallat ja Nato poistuvat maasta.

Sosiaalisessa mediassa levisi video kahdesta miehestä, jotka löivät koomikko Nazar Mohammadia, joka tunnetaan paremmin nimellä Khasha Zwan. Myöhemmin hänet tapettiin ampumalla.

– Taleban teloitti tämän köyhän koomikon Khasha Zwanin, koska islamissa on ”HARAAM” saada ihmiset nauramaan, Lontoossa asuva politiikan toimittaja Shama Junejo, Afganistanin tapahtumia seuraava maahanmuuttaja kommentoi tapausta.

Terroristit etsivät koomikon käsiinsä uskoen, että koomikko on toiminut Afganistanin poliisissa. Lähteet ovat kuitenkin vahvistaneet, että Zwan ei ollut poliisin palveluksessa – hän on vain koomikko.

Tappamisen raakuus lisäsi pelkoa kostoiskuista. Se murensi myös Talebanin vakuutteluja siitä, että hallituksen, Yhdysvaltain armeijan tai yhdysvaltalaisten järjestöjen kanssa toimineille ihmisille ei aiheudu vaaraa.

Lähde The Republic World.

Tilaa
Ilmoita
guest
33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tomppa

Aika huumorintajutonta väkeä nämä Talibanit. Mitäpä, jos sinne lähettetäisiin muutama suomalainen intersektionaalisen feminismin naiskoomikko vähän irrottelemaan ja testaamaan paikallista huumorintajua? Jospa se saisi Talibaneilta hymyn huulille? Ainakin minua naurattaa jo pelkkä ajatuskin.

Ilmari

Kohta rajoillemme ilmestyy ihmisiä, jotka kertovat olleensa Afganistanisa amerikkalaisilla tulkkina. On jo helppo rajalla tarkistaa, voiko se pitää paikkaansa

John Quiman

Frontexin vartija: ”Jaha, tullaan Afganistanista ja ollaan amerikkalaisten tulkkeja?”.
Tulija mutisee jotain käsittämätöntä.
Frontexin vartija: ”No testataan. Käännäppä darin kielelle ’hyvää iltaa'”
Tulija mutisee jotain käsittämätöntä.
Frontexin vartija: ”Oli niin käsittämätöntä, että kaipa se on tulkki”.
Vartijan kaveri: ”Joo, niin minustakin. Annetaan vaan tulla”.
Tulija mutisee jotain käsittämätöntä.

Ilkka Forsten

Kuinka nyt saisimme koomikon jäänteet suomeen, voi sentään..?

jiihuu

ziisus tota älämölöä.

Ilkka Forsten

Äbläwäblää wäblää blää wäblää blää äbläwäblää…. ( Suomennos, allah on suurin allah on suurin allah on suurin, missä on AK-47 kadotin sen hetki sitten, allah on suurin allah on suurin. Nauru on pahasta profeetta kielsi nauramisen allah on suurin missä se AK nyt on allah on suurin allah on suurin…)

juha II

Mitäpä tuosta henkäilemään. Nimittäin ”kotoinen” EU:mme aikoo huulet mutrulla kieltää ”vitsihuumorin” ”vankileirien saaristossamme”!

Neuvostoliitossa olivat vitsit sikäläisestä ”työläisten paratiisissa” se ainoa henkileiri votkan lisäksi, joissa venkoiltiin vallitsevasta järjestelmästä, jonka siloiteltu kuva ja ei ”pravda” -totuus olivat – sanoisinko – etäälä toisistaan.

Kun puolalainen katsoi polski-fiatin konehuoneeseen ja totesi: ”Puolan johdossa on vikaa.” Hänet muitta mutkitta tuomittiin vankilaan hallituksen vastaisesta kiihotuksesta!

Ja tämä on lastenleikkiä sen rinnalla mitä EU tulee vielä olemaan!

juha II

Korj.
”Neuvostoliitossa olivat vitsit sikäläisestä ”työläisten paratiisissa” se ainoa HENKIREIKÄ votkan lisäksi,”

Tali Banned

Voikun Predator olisi ilmassa tuolla ja ampuisi kaverit A:nsa luo – tosin ennen kuin Ohilaukaus ja Huolisto käyvät hakemassa heitä charterlennoilla rikastamaan Suomea sillä en usko, että tyytyvät vain Isis terroristeihin, kun vankileiri tyhjennetään.

Teukka

Joo, kylllä Ohihuorraaja ja HomppisSuolisto on käskyttäneet Finnairin varustamaat charterkoneita business-luokka konfiguraatioon jotta huippuväkeä voidaan lähteä hakemaan vuohipaimenten maasta.

Ilkka Forsten

Hellfire ohjus, täsmäisku ja allah lakkaa olemasta suurin.

Eka Kettunen

Comedian lives matter.

John Quiman

Tästäkö EU sai idean, että pitää taistella huumoria vastaan? Tosin vain vääräuskoisten eli väärin ajattelevien huumoria vastaan.

kriisi-insinööri Kalashnikov

Ainoastaan väestönvaihto voisi rauhoittaa nuo ikiaikaiset kriisipesäkkeet.
Väestönvaihto on kuitenkin käynnissä vain rauhallisissa maissa (kuten Ruotsissa) jotka päinvastoin muuttuvat kyseisiksi kriisipesäkkeiksi !

Mitäs mieltä Maria ?

Ruotsin vahvistuvista matuklaaneista voikin kehkeytyä Suomelle suurempi uhka kuin Putinin vihreistä miehistä.

Jupi

Klaanien kanssa isäntämaasopimus,

Tali Banned

Klaanit ovat tervetulleita SDP:n, Vihreisiin, Vasemmistoon, RKP:n, sekä kansalliseen koomaan.

Ilkka Mänttäri

Olen jo monasti todennut että ehkä meidän pitäisi alkaa suhtautua tuohon länsirajaan vakavammin kuin itärajaan. Itäraja on aika vakaa ja en sieltä näe mitään suurempaa uhkaa, pitävät vielä itse huolen rajoistaan. Menkää kokeilemaan miten pääsette rajalta läpi kun kokeilette taikasanaa asylum. Länsiraja on ainainen epävakauden lähde.

John Quiman

Sieltä pääsee Suomeen, jos vaan jaksaa kävellä, pyöräillä tai on varaa tulla taksilla jne.

2015 oli kyllä rajavalvonnan pohjanoteeraus, mutta syylliset istuivatkin hallituksessa, eivät rajavartiolaitoksessa.

Rajalla olisi pysäytetty kaikki sosiaaliturvapaikanhakijat, jos hallitus olisi ollut sitä mieltä. Siispä se rajan aukko, jonka läpi pääsi, oli hallituksen aivojen puutteen luoma tyhjä aukko. Siitä pääsi helposti läpi ja laukutkin kannettiin.

Ilkka Forsten

Sanoin saman jo 2015. Länsiraja on se mihin kannattaa armeijankin luoda toimiva strategia, sillä profeetan oppilaat sen uhan aiheuttaa eikä Igor ja Golja tenttupäissään, vaikka istuisivatkin Pravdaa pläräämässä GAZ:n lavalla.

John Quiman

Tämä on kuin siivotessa levitettäisiin loka tasaisesti kaikkialle ja ajateltaisiin, että näin tulee siistiä.

Puolueeton

Jos lokaa on vähän, kyllä tasoittamisen jälkeen näyttääkin siivommalta. Mutta sitä ei voi tehdä montaa kertaa. Alkaa näyttää tosi siivottomalta ja asumiskelvottomalta, ainakin normaalista suomalaisesta.

Ilkka Forsten

Paska haise aina oli sitä milli tai kaksi metriä.

Ilkka Forsten

Yks kakkaa kaks kakkaa eikä allahia tarvitakkaan.. Käytä KEMIRAN lannoitteita, ne on hyväksi todettua laatua dieselöljyyn sekotettuna, Yks kakkaa kaks kakkaa siihen sivistyskin lakkaa..

John Quiman

😀

Lieväasteinen

Katso, miten lattialla komeile-e-e
Pökä-pökä-pökä-pökäle-e-e!

Seppo-Sisko

Kaikki muslimit ovat haluamattaan koomikkoja.

Noilla käytöstavoilla ei voi muuhun päätyä.

Kun harvennukset pysyvät omien keskuudessa, niin kaikki on hyvin.

Kummeli - Aziz

En tiedä mutta tuota ääniraitaa kuunnellessa tulee väkisinkin mieleen Kummelin Aziz the Combat fighter.

Kaino-Vieno Huttunen

Jaaha, Afganistanhan alkaa olla samanlainen tyrannia kuin EU, joka on julistanut sodan huumoria vastaan.

Kata

Sama tuli mieleen!Ilimankos ne EU:n johtoväki niin tykkää näistä ”#¤&%&%sta!Ja vielä ne kuvaa kaiken!
Kuten ne tytöt marokossa…..oksettavaa.

John Quiman

Niillä on EU-eliitin mielestä erinomaiset ohjeet siihen, miten tyrannia rakennetaan ja kuinka sitä pidetään yllä.

Ilkka Forsten

Tomppelit käyttää tomppelien tavalla mediaa, eli tekee dokumentin rikoksistaan ja puhuu sitten Torniossa, että en ollut afganistanissa pthyi sentään, mina ei ole talipallo ola insinouri.

Ilkka Forsten

EU otti mallia sivistysmaasta jossa ihmisoikeudet kukoistaa.. Ylvan täytyy olla nyt hyvin hyvin ylpeä vaikka nassesetä olisikin hyvin hyvin vihainen.