Muu maailma

Talibanit vaativat ilmaisunvapautta – kritisoivat Facebookin sensuuria

Kuva Pixabay.

Sosiaalisen median alustat eivät tiedä, miten käsitellä tulevaa Taliban-hallitusta. Facebook ilmoitti estävänsä Talibania kannattavan sisällön, Twitter pitää matalaa profiilia. Taliban kritisoi nyt sananvapauden puuttumista Facebookissa.

Facebook joutui heti tulen alle Talibanin lehdistötilaisuudessa.

– Miksi et kysy tätä kysymystä Facebookin kaltaisilta yhdysvaltalaisilta yrityksiltä, jotka väittävät edistävänsä sitä [sananvapautta] samalla kun sensuroivat, jihadistien tiedottaja vastasi Talibanin sananvapautta koskevaan kysymykseen.

Facebookin mukaan Taliban on vaarallinen järjestö tai terroristijärjestö. Tästä huolimatta Talibanin jihadistit ovat käyttäneet Facebookin omistamaa WhatsApp-viestipalvelua.

Facebookin tiedottaja ilmoitti, että WhatsApp ryhtyy toimiin kaikkia tilejä vastaan, jotka liittyvät jihadistiorganisaatioon Afganistanissa. Tämä sisältää myös tilien poistamisen.

Facebookin Instagram-johtaja Adam Mosseri sanoi maanantaina, että kaikki Talibania mainostava tai edustava sisältö on kielletty.

Twitter ei ole osannut muodostaa kantaa jihadistijärjestöön. Afganistanin valtauksen aikana Taliban kommunikoi Twitterin kautta ja tarjosi sadoille tuhansille seuraajille päivityksiä tilanteesta.

Kun Reuters kysyi Twitteriltä sen väkivaltaisia organisaatioita ja vihamielistä käyttäytymistä koskevista ohjeista sekä kuinka näitä sovellettaisiin Talibaniin, vastausta ei kuulunut.

Twitterin säännöissä kuitenkin sanotaan selvästi, että se ei salli terrorismia tai siviileihin kohdistuvaa väkivaltaa edistäviä ryhmiä.

Lähde Wochenblick.

Tilaa
Ilmoita
guest
38 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Minä vaan

Taliban saa mitä Taliban tahtoo

PSn äänestäjä

Englannin SKY-televisio näytti pari minuuttia sitten Kabulin pikkuruisen lentokentän ihmismassojen joukossa kaksi valkoisiin kaapuihin pukeutunutta ukkoa, kaavuissa sininen risti ja teksti Finland. Ilmeisesti kalastelemassa massasta talibanmatuja teidän iloksenne

Kata

OMG!!!! 🙁

Kata
Jussi Hämäläinen

Anteeksi, jos tämä on väärässä paikassa, säikeessä, yhteydessä tai muuten vaan neuvostovastaista. Mutta asian hyvä tarkoitus antanee anteeksi haja-ammuntasijoittelun?

Kaikki Talibanit ja nimenomaan jihadistitalit tulee oitis kutsua Suomeen. Sillä se on meille miehille hyvä vääntö ja ovela diili. Lue vaikka:
Kenenkään punaverisen miehen ei tule vastustaa maahanmuuttoa, ja kaikkein vähiten muslimien maahanmuuttoa. Olen itse vastustanut vasemmistoa, vihreitä, suvakeita ja kaikkia muita, jotka ovat puolustaneet ja pyrkineet lisäämään maahanmuuttoa. Olen tässä asiassa ollut täysin väärässä, ja väärässä oikein kahvaa myöden. Lue alta ja mielellään jaa kaikille niille miehille, jotka hekään eivät omaa etuaan vielä ymmärrä.


Maahanmuutto palvelee miesten asiaa, kiitos punaviherhomeelle ja aivan erityisesti feministeille ja erikseen intersektionaalisille feministeille ihan tammenlehvien kera.


Että mitäkö?

Suomi ja muu Eurooppa on avannut ovensa maahanmuutolle. Suureksi osaksi tämä yhäti kiihtyvä maahanmuutto tapahtuu Afrikan ja Lähi-idän islamilaista maista. Saamme siis lisää muslimeita, jotka vielä lisääntyvät voimakkaasti. Laskelmien mukaan Euroopassa on muslimienemmistö jo vuonna 2040. Tällöin väistämättä ja jihadistien huolellisten ja tarkkojen ennakkosuunnitelmien mukaan tapahtuu nopea lainsäädännöllinen ja yhteiskunnallinen muutos iranilaistyyppiseen, ISISläiseen tai talibanistiseen teokratiaan, islamilaiseen yhteiskuntaan, joka todellakin on miesten yhteiskunta. Se on miesten paratiisi maan päällä.


Siinä yhteiskunnassa on suomalaisenkin miehen hyvä olla, kunhan vain on kääntynyt muslimiksi. Vaimoja saa olla neljä, orjattaria niin paljon kuin omat vaimot ja orjattaret pystyvät elättämään, ja vaimot ja orjattaret kyllä pysyvät herransa ja mestarinsa kurissa ja nuhteessa. Jos ei ämmäeläin muuten tokene, sille annetaan raippoja ihan imaamin luvalla ja mullahin tarkkojen, yksityiskohtaisten neuvojen mukaan. Jos vanha akka ei raipoillakaan ymmärrä olevansa miehen täydellisen vallan alla, saa syöjättärestä pikaeron vain kolmesti toistamalla todistajien edessä ”eroan sinusta”. Vanhan akan tilalle voikin sitten ottaa pari nuorempaa. Naiset kun ovat naimakelpoisia jo yhdeksänvuotiaina. Näin kerralla hävitetään yhteiskunnasta pedofiliankin kielletty hedelmä. Samoin homous hävitetään kivittämällä. Tulevaisuuden miesten yhteiskunta siis on monella tavalla nykyistä terveempi.  Muiden vitsausten mukana myös feminismi kokonaan ja kaikkineen häviää, se kun ei ole vain kulttuurin ja Sharian vastaista, vaan erityisesti itsensä Koraanin vastaista lähes sieluttomien elikoiden joutavaa ja vahingollista vaahtoamista.


Jo poikamme ovat tässä paratiisissa elävä, ja poikiemme pojat ovat kiittävä meitä, jotka tämän miesten paratiisin olemme heille valmistaneet. Naiset ovat alempia olentoja ja miehiä köyhempiä järjeltään, joten heidän mielipiteellään ei ole merkitystä sen enempää kuin lasten tai eläinten mielipiteillä.


Kiitos, punaviherhome, kiitos feministit. Kohta miehillä on paratiisi jo maan päällä. Allahu akbar.

Jaa mahdollisimman paljon, laajalti ja leveälti, että tämä ilosanoma saavuttaisi mahdollisimman monet. Jaa, että mahdollisimman moni mies ymmärtää kääntyä kannattamaan ja rakentamaan omaa paratiisiaan.

Kata

Näinpä…mutta ei ne vihersipukat tätä ymmärrä koska ovat luoneet omasta kuvastaan eliitti-ylimystön johon ei voi koskea.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008210817.html Siinä sisäministerimme jonka tehtävä on taata suomalaisten turvallisuus hehkuu näiden afgaanien ihanasta paluusta lomareissulta..(työ?)Ponnisteluja jatketaan…ponnistaa hän.Kohtapuoliin.

Hekku

Twitterin säännöissä kuitenkin sanotaan selvästi, että se ei salli terrorismia tai siviileihin kohdistuvaa väkivaltaa edistäviä ryhmiä.
*****
Suomessa hallitus ja sen käskystä PolPo (poliittisesti ohjattu poliisi) kohdistaa toistuvasti väkivaltaa kantasuomalaisiin jos heillä on vääriä mielipiteitä. Kaikki ne taitaa lähettää propagandaa twitterissä?!?!
Hauskaa, että Itä-Uudenmaan poliisista ulistaan rahojen vähyyttä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/51aa5c24-8785-466b-ad32-15604fb6d322
Monessako operaatiosta heilläkin on ollut väkeä Helsingin keskustassa hyökkäämässä ”väärin ajattelevien” kantasuomalaisten kimppuun? Hyvä tietysti, että jossakin säästetään, niin säästyneellä rahalla hoppeli-Pekka voi rahdata elättiväkeä erikoislennoilla Afganistanista ja terroristeleireiltä. Rahaa näyttää riittävän rajattomasti lähettää virkamiehiä ympäri maailmaa selvittämään ketä Suomeen rahdattaisiin elätettäväksi ja järjestellä heille sotilassaattueita ja erikoislentoja.
Enää ei omassa maassa rahat riitä peruspalveluihin (palo/pelastus/poliisitoimi), mutta viher-bolshevistisiin ideologia hankkeisiin rahaa on rajattomasti.

John Quiman

Fasistisen diktaturian kasaajan oppaassa kerotaan, että pitää saada nujerretuksi poliisi, joka on vastus vallankumouksen tiellä. Sitähän ne leftistit USA:ssakin tekevät.

Kaino-Vieno Huttunen

Tämäpä kummallista, talibanhan vain siteeraa pyhiä kirjoituksia. Pyhien kirjoitusten siteeraaminen on kielletty vain Päivi Räsäseltä.

Perttu

Ei ole mitään syytä sulkea talibaneilta somekanavia suorilta, ainoastaan jos niitä käytetään väkivaltaan neuvomiseen. Taliban ei ole ISIS vaan ihan hyvä hallitsija Afganistaniin. Toivon, että pitävät ihmiset tyytyväisinä siellä ja pitävät rajat kiinni jotta tuota haitallista väkeä ei valu muihin maihin. Talibania tulisi pitää virallisena hallintoa.

Kaitsu

Talibanithan on varsinaisia humoristeja🤣🤣. Itse eivät suvaitse juurikaan muuta , kuin omat esihistorialliset harhaoppinsa, mutta vaativat kuitenkin joltain somelta suurta ymmärrystä asialleen.

John Quiman

Niillä on sama logiikka kuin eräällä kommunistilla, jonka kanssa aikoinaan juttelin. Kun kysyin, että ”eikö ole sananvapauden estämistä, kun Neuvostoliitossa ei saa julkaista muuta kuin kommunistisen puolueen sallimaa ajatusta?” Hän vastasi kirkkain silmin, että ”ei ole”. Ihmettelin sitten, että ”miten niin ei ole”. Hän vastasi epäröimättä, että ”niitä muita ei tarvita”.

John Quiman

Kysäisin häneltä myös, että ”onko se sananvapauden rajoittamista, että USA:ssa ei saa julkaista kommunistista materiaalia?” Hän vastasi siihenkin kirkkain silmin, että ”on, mitä suuremmissa määrin”.

Elimme silloin 70-luvun alkua.

Hätätila tai väärinymmärrys

Woke-herännäiset eivät oikein vielä tiedä miten käsitellä Talebania joka edustaa islamia joka taas kuuluu liberaalivasemmiston aatteessa hyviin. Jos talebanin tilalla olisi ollut ilmastohurahdus -ja maahanmuuttovastainen oikeistoliike, niin meteliä riittäisi.

John Quiman

Heille merkitsee se, että kuka tekee ja kuka puhuu. Nyt menivät opaskirjan sävelet sekaisin. Heidän täytyy odottaa propagandakeskuksen ratkaisua ja sitten pääsevät taas täydellä höyryllä liikkeelle uusituin ja teroitetuin leimakirvein.

Ilkka Forsten

Olet bannattu, kerroit olevasi veronmaksaja..

Ilkka Forsten

Nyt sitten punnitaan paljonko se ilmaisunvapaus todella painaa siinä vaakakupissa, kun kiellettävänä osapuolena onkin ihana islam äärioikeiston vihapuheen sijaan.

Toisaalta homma on kaikin puolin absurdi jo nyt. Eurooppalaiset eivät saa kritisoida islamia vaikka se on täysin terrorismiin sitoutunut uskonto joka alistaa naisia, ja nyt islamia sensuroidaan koska se on on juuri sitä mistä eurooppalaiset ovat puhuneet kaiken aikaa.

Näin se tulee pää vetävän käteen kun ollaan suvaitsevaisia, ja etenkin kun suvaitsevaisuus on kohdentunut yhteen pahimmista sivistyksen esteistä, pitäen sitä hienona asiana. Voi sukkerperi sentään, uskallatko nyt olla kriittinen ja pitää islamin alustasi ulkopuolella ? Arvatenkin yrität selittää yhtä ja toista, mutta kohta sinulla ei ole enää ketään joka tarjoaisi sekeleitä. Musulmaanit kimpaantuvat, ja valkoiset euroopalaiset ovat jo kimpaantuneet. Ehkä Inuiitit ovat vielä pihalla siitä mitä maailmassa tapahtuu, joten kasvata sielläpäin mainospotenttiaalia. Ne puhuu vain hylkeistä ja jääkarhuista sekä siitä miten rakennetaan iglu, hienoa eikö totta ?

Taliban on twitterissä

Taliban on twitterissä kun heidän arvonsa ovat paremmat kuin
,,,,,,siksi
Trumph ja hänen hallintonsa jäsenet eivät ole twitterissä
vaan öhöm vihapuheen takia ikuinen portti
kun taliban survoo ihmisiä puoliksi valtaa kokonaisen valtion väkivalaisesti
niin twitterin
normit näyttävät vihreää
ja ääri islamistinen demokraatinen sharia viestintä pelittää
Twitter allowing Taliban leaders to tweet updates on Afghanistan
https://www.youtube.com/watch?v=MLxxzGa7TdU

Pekka

Haavisto herkistyi Kabulin tilanteesta –
 Suomeen evakuoitavien joukossa nuorin vain viikkojen ikäinen vauva
Alkaa olen aikas hämärää soppaa
Viimeksi Pekka haavisto pelasti LIIKUTUNENA ääri islamistisen ISISIN Jälki kasvua ja Äitejä
Nyt hän sitten pelastaa ISISIN pikkuveljelta siiviileitä
ÖÖÖÖ…

Siis minkä takia pekka haaviston suhtautuminen Talibanin julmuuksiin 
on Eri kuin ISISIIN
 Jos haavisto olisi nähnyt livenä mitä Isis on tehny
 olisiko isis Sannat nyt suomessa  
vai olivatko he ex ISIS Vaimot soluttautuneina esim talibaani joukkoihin
 tai tekeytyneet heidän uhreikseen 
 jos eivät olisi jääneet kiinni AL Holille
 Mistä Pekka huolehtivana miehenä nämä ääri islamistiset terrori epäilyt raijjasi suomeen
Tilanne 
PEKAN PELASTAMA HÄNEN ÄITNSÄ AIVOPESEMÄ jo radikalisoitunut ISIS Nuori
VS
Suomeen TALIBAN VÄKIVALTAA 
 Evakuoitavien joukossa nuorin vain viikkojen ikäinen vauva
*skenaario Jos tilanne olisi toinen *
joukossa nuorin vain viikkojen ikäinen vauva
jonka EHKÄ ISIS Sanna
olisi halunnut miehensä Sexi orjaksi muutaman vuoden päästä
muka pelastaen hänet Talibaaneilta suomalaisena hyväntekijänä
ISIS Sanna Ehkä ihmis kid-nappaja
siiviili nuorten kiduttaja ja tappaja
jonka taas pekka haavisto pelasti kurdi oikeudenkäynniltä
Siis Pelastiko Pekka Haavisto Vihreä sisäministeriö
sotilasoperaatioissa  
Suomen yhtäkään siiviiliä ISISIN Kynsistä ,
Nyt tulee tämä hulluin asia
Kyllä sinne isisin riveihin suomesta lähteneitä vierastaistelijoita
ja siitä bonuksena 32 000 matua suomeen isisiä pakoon *suluissa tuhansien suhteen*  
Musta Pekka pelastaa terroristi ja heidän uhrinsa yhtä aikaa

Pekka

KOSKA PEKKA ALKAA RAIJAAMAAN SUOMEEN
TALIBAANIN LÄHTENEITÄ SUOMALAISIA VIERAS TAISTELIJOITA
OIKEUSVALTIOPERIATEISIIN NOJATEN
SE JÄÄ NÄHTÄVÄKSI
HUOMAATEKO KUINKA SAIRAS KUVIO TÄMÄ ON

Ja kummalla islam terroristeilla
vai heidän uhreillaan on parempi oikeusturva
ääri islam ISIS terroristit raijjataan suomeen
ja heidän uhrinsa jäävät syyriaan ilman oikeutta
koska EU n oikeusvaltio periaatteet ja vihreä pekka
pelastavat ISIS Pyövelit ansaitulta kuoleman tuomiolta
tai miltään rangaistukselta
pekka ja puna viher vasuri liberaalit nyyhien taas liikutuksesta
vastavuoroisen empaattisesti
kun ääri islam pyöveleiden ihmisoikeudet toteutuivat

tunteisiintyöntäjä

Nuorin Suomeen Afganistanista evakuoitu on vain kaksiviikkoinen vauva – Haavisto herkistyi asiasta kertoessaan – Ulkomaat – Ilta-Sanomat

Haavisto hei, pitäiskö Suomen ottaa myös nämä:
UNICEFin tutkimus: Miljardi lasta äärimmäisessä vaarassa ilmastokriisin vuoksi

Silloin kun ihmiskunta oli kooltaan vain puolet nykyisestä, puhuttiin paljon syntyvyyden säännöstelystä. Miksi tuo aihe on nykyään vaiettu kuoliaaksi ?

John Quiman

Ei syntyvyyden säännöstelyä ole vaiettu kuoliaaksi, se on vain supistettu koskemaan euroopalaisia ja euroopalaisperäisiä. Muut lisääntykööt rauhassa on viherfasistien rasistinen sanoma.

Kata

Voivoi siis vauva syntyi siellä lomareissulla?Huonosti oli aika sitten laskettu..vai oliko se ihan vaan sattuma….?

K. Lehto

Opiskelijaporukan hallituskokeilu alkaa siis somea kritisoimalla, vaikka pitäis varmaan miettiä mitä tehdä sotateknisellä ryöstösaaliilla.

Kiitos Biden.

Siitäki erityinen kiitos osaavalle Joe Bidenille, että saivat nekin ilmaiseksi. Tätä Bideniä Suomenkin valtamediat niin ylistivät, että piti olla Trumpia parempi. No, fiksuimmat tiesivät mitän tässäkin tulee käymään ja niinhän siinä sitten kävi.

Kata

https://www.instagram.com/p/CS41z4UNaOp/?utm_source=ig_web_copy_link alkavat sielläkin heräillä että kääpä ei taida olla ihan kartalla.

Kata

https://www.instagram.com/p/CS4ej7SLikD/?utm_source=ig_web_copy_link
Siis heräämisiä siellä ja täällä..onko liian myöhään?

John Quiman

Epäilevät, että Biden antoi maailman dominanssin Kiinalle. Minä epäilin tuota heti kättelyssä. Jos muistamme Bidenin ”hyvät” Kiina-suhteet, niin se kyllä tulee helposti mieleen.

John Quiman

”Kaikkien aikojen suosituin presidentti” slogan jäänee historian Hall of Shameen, eikä siitä enää kohta puhuta.

K. Lehto

Sitten kun näkee mihin tämä kaikki johtaa, mitä kalustolle tapahtuu ja mitä kaikkea diiliä väännetään, niin sitten varmaan paljastuu tarkkasilmääisille mikä taho tämän takana on ollut. En usko tarinoihin epäpätevästä Bidenistä. Siis nukkehan se on ja epäpätevä dementti, mutta sellaiset nuket eivät vetele naruja. Joku tarkoituksellisesti suunniteltu juju tässä on taustalla.

Kiitos Biden.

Voi olla, että herätään liian myöhään. Vahinko on jo tapahtunut, tai siis paljonkin saanut Biden vahinkoa. Samoin kuten vihervasemmistohallituskin on tehnyt Suomessa vihreällä siirtymällään.

Ilkka Forsten

Pääsevät paremmin läpi Kreikan rajavartijoista kun on alla tankit ja ilmassa helikopterit. Niitä EI SAA ampua, se olisi rauhallisten siirtolaisten systemaattista vastustamista minkä Ylva kieltää jyrkästi.

Kata

😀 pakko se on taas nauraa tuskissaan.

Ilkka Forsten

Joskus tuskakin voi olla nautinto.

Kata

😀

John Quiman

Hallituskin nauttii, kun kansalla on tuskaa.

Ei somelle

Itse en käytä mitään somesivuja, ei kiinnosta. En ymmärrä miten ihmiset jaksavat niitä päivittää joka päivä turhanpäiväisyyksillä ja muulla, sekä jatkuvasti kyylätä toisten kirjoituksia ja päivityksiä. Minusta täyttä ajan haaskausta. Ei ole aikomustakaan liittyä facebookeihin tai vastaaviin.

juu

Trumpin sulkivat lopullisesti pois, mutta Iranin terroristit on saanut siellä vapaasti touhuta.
Tavalliset ihmiset saa bannia täysin asiallisista kirjoituksista pienelle kaveriporukalle, jos kirjoitus ei tue ”virallista totuutta”

Kansalaisen verkkokauppa