Eurooppa Politiikka

Tanskalainen poliitikko muslimien suurmielenosoituksesta Kööpenhaminassa: ”Voin pahoin ja vatsani kääntyy ylösalaisin”

Kuva Shutterstock.

Iranilaissyntyinen tanskalaisen kansallismielisen Nye Borgerlige -puolueen poliitikko kommentoi muslimien Kööpenhaminassa järjestämää suurmielenosoitusta. – Voin pahoin ja vatsani kääntyy ylösalaisin, Anahita Malakians kirjoittaa.

Islamilainen järjestö Hizb ut Tahrir Scandinavia järjesti perjantaina yhdistetyn mielenosoituksen ja islamilaisen rukoustilaisuuden  Christiansborg-palatsin aukiolla Kööpemhaminassa, kertoo Lokalavisen. Islamkriittisen Stram-puolueen vastamielenosoitusta johti Rasmus Paludan.

Islamilainen järjestö osoitti mieltään ”islamofobista keskustelua” vastaan, jota järjestön mukaan tanskalaispoliitikot ja media pitävät yllä.

Järjestö antoi mielenosoituksella myös tukensa Uuden-Seelannin muslimiuhreille. Christchurchissa Uudessa-Seelannissa ekofasisti, entinen kommunisti ja anarkisti tappoi viikko sitten 50 muslimia.

Iranista uskonnollisia johtajia lapsena paennut Anahita Malakians on islamilaisen järjestön suurmielenosoituksesta järkyttynyt.

– Nyt sanon kuten asia on, eikä tätä ole verhottu poliittiseen korrektiuteen. Voin pahoin ja vatsani kääntyy ylösalaisin tämän kuvan vuoksi. Kokonaan! Miksi? Koska kyseessä on extremististen voimien mielenosoitus, aivan kuten jos joukko natseja seisoisi heilaamassa palatsinaukiolla. Tämä on kuva siitä, kuinka laajalle islamismi on levinnyt Tanskassa, Malakians kirjoittaa.

– Olen niin vitun väsynyt näistä kuvista, joissa ei näy niin kutsuttuja demokraattisia muslimeja. Paludanin sijaan heidän olisi tullut järjestää vastamielenosoitus osoittaakseen, että extremistit eivät voi käyttää heidän uskontoaan hyväkseen. Missä helvetissä te olitte? Hiljaisuutenne vuoksi saitte aikaan sen, että ne, jotka eivät halua tätä naurettavaa näkyä, ovat nyt muka muukalaiskammoisia, vaikka teidän pitäisi vastustaa tätä näkyä. Mutta te olette hiljaa – ja sanotte meitä rasisteiksi, joita ei pidä äänestää, Nye Borgerlige -puolueen 36-vuotias poliitikko kirjoittaa.

  • 1.2K
    Shares