Eurooppa Politiikka

Tanskalainen sosiaalidemokraatti ruotsalaisille: ”Äänestäkää Ruotsidemokraatteja”

Kuva News Öresund / Wikimedia Commons / CC BY 2.0
Tanskalainen sosiaalidemokraatti Jarl Feyling kirjoittaa Berlingskessä, että ruotsalaisten tulisi äänestää Ruotsidemokraatteja. Hän uskoo, että Ruotsin sosialistipääministeri ei näe todellisuutta. Hänen mielestään maahanmuutto Ruotsiin on jo niin vakavaa, että se voi laskea pohjoismaisen sosiaaliturvan tasoa.

Jarl Feylin kehottaa ruotsalaisia siirtymään vaaliuurnille 9. syyskuuta. Hän ei kuitenkaan kehota ruotsalaisia äänestämään sisarpuoluettaan sosiaalidemokraatteja vaan maahanmuuttokriittistä Ruotsidemokraatteja.

Feylin uskoo, että Ruotsin sosiaalidemokraatit eivät ota maahanmuuton ongelmia tosissaan ja ummistavat silmänsä monikulttuurisissa lähiöissä jatkuvasti kasvavalta rikollisuudelta.

Hänellä on viesti Ruotsin sosialistipääministerille Stefan Löfvenille.

– Olemme molemmat sosiaalidemokraatteja, mutta eri maissa. Jaamme saman historian ja ideologian, mutta salmen eri puolilla meillä on erilainen todellisuudentaju ja tulevaisuudenkuva, tanskalainen sosiaalidemokraatti kirjoittaa.

– Puolueidemme välillä on ero pakolais- ja maahanmuuttokysymyksissä. Kysymys, jonka hallinta on ratkaisevan tärkeä pohjoismaisten hyvinvointivaltioiden kehittämiselle tai lopettamiselle.

Feylingin mukaan Löfvenin tulee muuttaa suuntaa maahanmuuttokysymyksessä, muutoin hän ei ansaitse ruotsalaisten ääniä.

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa