Kolumnit

Tanskalaisen Uusi oikeisto -puolueen johtaja: islamin ideologia on tanskalaisten arvojen vastainen

Pernille Vermund, Tanskan Nye Borgerlige -puolueen johtaja
Tanskalaisen Uusi oikeisto (Nye Borgerlige) -puolueen johtaja Pernille Vermund kirjoittaa Ekstrabladetissa, kuinka poliitikkojen tulisi suhtautua islamiin Tanskassa.

Poliitikot ovat hämmästyneitä, kun nørrebrolainen imaami on saarnannut islamilaisia tekstejä. Nyt he haluavat, että jo integroituneet muslimit ottavat etäisyyttä.

Anteeksi nyt, mutta mitä hittoa he oikein odottivat? Että imaamit saarnaisivat kristillistä lähimmäisenrakkautta? Ja että sivistyneet ihmiset, kunnioituksesta yhteisömme arvoihin sisältyvää uskonvapautta kohtaan, puolustaisivat islamia?

Poliitikkojen vastuuttomuus ja naiivi suhtautuminen islamin ideologiaa kohtaan on tuhoisaa yhteiskunnassamme.

Saattaa lämmittää mieltä ”seistä yhdessä rintamassa” tai ”ottaa hieman etäisyyttä”, mutta siten ei ratkaista mitään ongelmia. Päinvastoin. Mitä enemmän poliitikot puhuvat tyhjää, sitä enemmän islam täyttää yhteiskuntaamme – ja vähemmän tilaa jää vapaudelle, rauhalle sekä demokratialle.

Islam on ideologia, joka ahdistelee, alistaa sekä tappaa kristittyjä ja juutalaisia kaikissa maissa, joissa se on vallassa. Islam on syynä yli 20 nykyiseen sotaan ja konfliktiin, ja Euroopassa islam on johtanut kasvaneeseen rikollisuuteen, kunniamurhiin, naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, vapauden kaventumiseen sekä terrorismiin.

Niin kauan kuin poliitikot sulkevat silmänsä siltä, että tyrannia, väkivalta ja sorto ovat osa islamia, niin kauan imaamit voivat esteettä yllyttää Tanskassa väkivaltaan ja murhiin.

Tanskassa on tietenkin myös sivistyneitä muslimeja, jotka pitävät uskonsa yksityisenä, kääntyvät pois islamin ahdistavista ja vihamielisistä kirjoituksista, ja tuovat uskontoonsa demokratiaa –  ihmisiä, jotka altistuvat vihalle ja uhkailuille koska eivät ole oikeaoppisia, ja joiden lapsia kiusataan heidän ”tanskalaisuutensa” vuoksi.

Nämä ihmiset kärsivät poliitikkojen epäröinnistä, ja pitävät yhtä vähän islamisteiksi kutsumisesta kuin kotimaatansa ja rauhaa rakastavat tanskalaiset pitävät kutsumisesta rasistiksi.

On epäoikeudenmukaista, että poliitikkomme työntävät ongelman ratkaisun maamme hyvin integroituneille muslimeille, jotka kärsivät poliittisesta saamattomuudesta, jonka seurauksena islamismi on liian kauan saanut tilaa levittäytyä.

Nye Borgerlige:
Vuonna 2015 perustettu tanskalainen Nye Borgerlige, konservatiivinen oikeistopuolue, on maahanmuuttokriittinen sekä ajaa ultraliberaalia talouspolitiikkaa, yksilönvapautta, kansallista itsenäisyyttä, tukee luonnonvarojen säästämistä sekä vaatii Tanskan irrottamista Euroopan unionista.

 

Puolue on saavuttanut mielipidemittausten mukaan hieman alle 5 prosentin kannatuksen. Puolue ei ole osallistunut vielä yksiinkään vaaleihin, eikä sillä ole vielä yhtään parlamenttiedustajaa.

 

Puolueen johtajana toimii suorapuheinen kovan maahanmuuttopolitiikan kannattaja Pernille Vermund.

Poliitikkojen tulee sen sijaan:

  • Tehdä selväksi, mitä islamilaisia tekstejä Tanskassa ei voi saarnata, koska ne kiihottavat väestöryhmiä vastaan tai yllyttävät murhiin
  • Kieltää moskeijoita ja yhdistyksiä, jotka tarjoavat tilojaan laitonta saarnaamista varten
  • Karkottaa ulkomaalaiset rikolliset, kuten ulkomaiset saarnaajat jotka yllyttävät murhiin
  • Pysäyttää maahanmuuttotulva muslimimaista, joista tulijat eivät integroidu
  • Vaatia omavaraisuutta kaikilta ulkomaalaisilta
  • Lopettaa yleisten alueiden kaavoittaminen moskeijoille
  • Kieltää moskeijoiden rakentaminen ja tukeminen ulkomaisella rahoituksella
  • Lopettaa julkinen tuki islamilaiselle mielipiteenmuokkaukselle kouluissa, yhdistyksissä jne.

Uskonnonvapautemme antaa muslimeille oikeuden uskoa mitä haluavat, mutta perustuslain mukaan uskonnonvapaus ja siihen liittyvät seremoniat eivät saa olla yleisen järjestyksen ja hyvien tapojen vastaisia.

Islam ideologiana on räikeässä ristiriidassa elämäntapojemme kanssa – ja siten ristiriidassa yleisen järjestyksen ja hyvien tapojen kanssa.

Mitä enemmän islam täyttää yhteiskuntaamme, sitä vähemmän tilaa jää länsimaisille arvoille kuten vapaudelle ja demokratialle. Siksi meidän tulee pitää huoli siitä, että islamilla ei ole minkäänlaista vaikutusta yhteiskuntaamme.

Jos haluaa elää maassa missä islam vaikuttaa yhteiskuntaan, on monia vaihtoehtoja valittavana. Tanska perustuu tanskalaisiin arvoihin. Arvoihin, jotka toisin kuin islam, luovat ihmisille yhä enemmän hyvinvointia, rauhaa ja vapautta. Ne ovat puolustamisen arvoisia.

Poliitikot ovat ottaneet meidän puolestamme vastuun turvata Tanskan etuja, puolustaa tanskalaisten vapautta ja suojella meitä sisä-  ja ulkopuolelta tulevilta vihollisilta.

On aika, että vaadimme heitä ottamaan vastuun, missä he ovat jo liian kauan epäonnistuneet!

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit