Eurooppa Maahanmuutto

Tanskan entinen maahanmuuttoministeri: ”Muslimimaahanmuutto Euroopan ulkopuolelta on enemmän vahingoittanut kuin hyödyttänyt Tanskaa”

Kuva Needpix.

Länsimaiden ulkopuolelta saapuvat muslimimaahanmuuttajat vaativat erityiskohtelua kouluissa ja uimahalleissa eivätkä halua tanskalaistua. Tällainen maahanmuutto on johtanut muun muassa vakavia ja ennen näkemättömän raakoja rikoksia suorittavien maahanmuuttajajengien ilmaantumiseen.

Liberaaliin Venstre-puolueeseen kuuluva entinen maahanmuuttoministeri Inger Støjberg kritisoi BT-lehden kolumnissaan muslimimaista suuntautuvaa maahanmuuttoa, mikä on saanut Tanskassa aikaan enemmän ongelmia kuin tuottanut hyötyä.

– Yhtä hyvin voi olla rehellinen: länsimaiden ulkopuolelta suuntautuva pääasiassa muslimimaahanmuutto on vahingoittanut Tanskaa paljon enemmän kuin tuonut hyötyä.

Støjberg muistuttaa, että Tanskassa on muslimimaahanmuuttajia, jotka ovat sopeutuneet hyvin yhteiskuntaan, mutta tällaisia tapauksia on aivan liian harvassa. Entinen ministeri varoittaa Tanskan sosiaaliturvajärjestelmän tuhoavista maahanmuuttajista, jotka eivät halua integroitua yhteiskuntaan.

– Tällaisen maahanmuuton aiheuttamien seuraamusten lista on pitkä ja kattaa kaiken kunniakulttuuriin liittyvistä rikoksista vaatimuksiin erityiskohtelusta kouluissa, työpaikoilla ja uimahalleissa. Sosiaalisten etujen hyödyntämistä, haluttomuutta osallistua, viranomaisten kunnioituksen puutetta ja vaarallista käyttäytymistä kaduilla.

Støjberg näkee kahden pääasiallisen syyn johtaneen nykytilanteeseen. Ensinnäkin Tanska on ottanut tällaista maahanmuuttoa vastaan aivan liikaa. Toisekseen Tanska ei ole riittävän voimallisesti edellyttänyt maahanmuuttajilta kunnollista käytöstä.

Inger Støjberg nostaa esille erään ilmiön, joka kuvastaa selkeästi muslimimaahanmuuton vahingollisuutta maalle. Tanskan vankiloissa länsimaiden ulkopuolelta saapuneet ovat 255 prosentilla yliedustettuina vankiloissa. Pelkästään rikollisuuden määrä ei ole muuttunut vaan myös sen olemus.

– Enää kyseessä ei ole vain paikallisesta marketista kähvelletty purukumi. Nyt kaduilla ammuskellaan, kaupungilla ajetaan kuin hullut ja syyttömien päälle käydään isoissa ryhmissä.

Entisellä maahanmuuttoministerillä on kuitenkin ratkaisu kolmansien maiden maahanmuuttajien aiheuttamiin ongelmiin.

– On vain yksi ratkaisu joka tepsii näihin rikollisiin muukalaisiin: karkotus Tanskasta!

Støjberg ei usko, että Ruotsissa ehdotettu sosiaalistaminen auttaisi rikollisia jättämään alamaailman.

– Kaikki kokemukset osoittavat, että uudelleensosiaalistamisohjelmat ovat ajanhaaskausta tämäntyyppisen rikollisuuden ollessa kyseessä.

Entinen ministeri korostaa, että nämä ihmiset ovat sellaisia, joita ilman Tanska tulisi mainiosti toimeen.

– Ne nauravat meille kun yritämme parhaamme mukaan integroida heitä yhteiskuntaan, koska he eivät halua olla osa Tanskaa. Mutta huvittuneisuus kaikkoaa ja vaihtuu epätoivoksi ja kyyneleiksi kun he päätyvät oikeuteen syytettyjen penkille ja karkotusmääräys väijyy yläpuolella.

  • 1.1K
    Shares