Eurooppa Maahanmuutto

Tanskan hallitus haluaa korottaa rangaistuksia perheväkivallasta ja sosiaalisesta kontrollista – maahanmuuttoministeri: ”Monet tulevat tänne maista, joissa väkivalta on valitettavasti normaalia”

Kuva Shutterstock.

Tanskan sosiaalidemokraattien vetämä hallitus haluaa nyt ryhtyä taloudellisiin toimiin perheitä vastaan, jotka käyttävät väkivaltaa ja sosiaalista kontrollia lastaan ​​kohtaan. Ehdotus seuraamusten korottamisesta ja muista toimenpiteistä tehdään kesän jälkeen.

Maahanmuutto- ja integraatioministeri Mattias Tesfayen mukaan toimenpiteet kohdistuvat ensisijaisesti maahanmuuttajataustaisiin perheisiin.

– Tietysti valtaosa maahanmuuttajavanhemmista on kasvattajina yhtä rakastavia kuin useimmat muut vanhemmat. He kasvattavat ilman väkivaltaa ja sosiaalista kontrollia, Tesfaye sanoo lehdistötiedotteessa.

– Mutta meidän on ymmärrettävä, että olemme aliarvioineet, kuinka vanhanaikaisen kulttuurin jotkut maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan. Monet tulevat tänne maista, joissa väkivalta on valitettavasti normaalia.

Ehdotuksen mukaan rangaistusta perheen lapsiin kohdistuvasta väkivallasta ja sosiaalisesta kontrollista korotetaan kolmanneksella.

Lisäksi ne, jotka harjoittavat väkivaltaa ja sosiaalista kontrollia perheen sisällä, saattavat myös osittain jäädä tukijärjestelmien ulkopuolelle – toimenpide, minkä Tanska on aiemmin toteuttanut jengirikollisia vastaan. Karanteeniin joutuvien työttömyystuet keskeytetään kolmeksi vuodeksi, ja heillä on pääsy vain muihin etuuksiin, kuten asumistukeen ja kotouttamistukeen.

Ehdotukseen sisältyy myös aloite, jonka mukaan vähintään 60 päiväksi vankeuteen tuomittu ei saa pysyvää oleskelulupaa Tanskasta, jos tuomio on tullut lapsikaappauksesta, pakkoavioliitosta tai avioliitosta alaikäisen kanssa.

Lähde Nyheter Idag.

Tilaa
Ilmoita
guest

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Turn your brains OFF

Mitä ihmettä?

Olin käsityksessä, että ihmisoikeuksien nimissä saa tehdä ihan mitä vain, jos olet mentaalisesti epätasapainossa olevan tiedostavan suvaitsevaiston uhriasteikossa itse uhristatuksella.

Siinä ei huomioida saati lasketa tulevia saati menneitä uhreja.

(tulevat:rikosten uhrit, menneet esim. Isisterroristien uhrit/ ne eivät haittaa mentaali suvaitsevaistoa laisinkaan)…

Mikä niihin tanskalaisiin on mennyt?

Seppo-Sisko

Veronika, Maria ja Iiris ovat kohta kertomassa kuinka ihmisoikeuksia rikkovista säännöksistä on kyse Tanskanmaalla.

Kun syrjintä, väkivalta, tapot yms. paremmat tavat perustuvat kulttuuriin ja uskontoon, niin ei muilla ole väliä.

Suomifemakko myötäilee paremman kulttuurin tapoja oli miten oli.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo-Sisko
Kriittinen Kansalainen

Mätäsalo tulee tämän takia vaatimaan Tanskan erottamista EU:sta. Ja muu hallitus komppaa. ISIS-Pekka tulee vaatimaan nämä kaikki lasten ja vaimojen hakkaajat – kuten toki myös raiskurit, allahu akbar tapaukset ja muut vastaavat – Suomeen ”pakolaisiksi”.

Ani

Naiset ovat pelkkiä palvelijoita, tyttöjä voidaan myydä lapsivaimoiksi. Miehen ego pyörii enemmän tai vähemmän oman falloksen ympärillä. Koko systeemi tukee miehen ääri itsekästä naisten vastuulle ulkoistettua ”kunniantuntoa”. Naisten kontrolliin on aikaa 24/7, työnteko on toisarvoista stalkkauksen rinnalla. Viha ja vihamielisyys on silmiinpistävää. Naisten olemassaolo hermostuttaa niitä jätkiä niin suunnattomasti.

John Quiman

Ne on, sekä pojat että tytöt, kasvatettu sellaisiksi. Sitä on jälkeenpäin hyvin vaikea muuttaa, eikä sitä voi kukaan ulkopuolelta muuttaa. Suvakkien usko, että jotkut tekevät kaikenlaisia toisiin ihmisiin kohdistuvia rötöksiä vain siksi, että niille ei ole kerrottu, jotta niin ei sovi tehdä, on käsittämättömän epärealistinen ja äärinaiivi, siis uskomattoman typerä.

Sampo Maa

”Vanhanaikainen kulttuuri”. Siis islam. Ja joku Mattias kuvittelee, että jotain islamistia pelottaa jonkun tuen menetys. Mitä vielä. Kyllä niille aina tukia löytyy. Jos yksi tuki menee, tulee toinen tilalle. Ja jos Mattias oikein hankalaksi heittäytyy, menettää päänsä. Siinäpä sitten kotkottaa päättömänä, islamistien jo suunnitellessa seuraavaa kepposta.

John Quiman

Toimivin ratkaisu on kotouttaa ne kotimaihinsa. Syyttä suotta ne ovat tulleetkin. Erityisesti, jos eivät elätä itseään ja perhettään ilman tukia, on syytä laittaa takaisin. Rikoksentekijät myös palautukseen. Ei olisi tätäkään ongelmaa, jos ne olisivat pysyneet kotimaissaan.

Ilkka Forsten

Mutta kuinka pitkällä me olemme edes siitä että rajat saataisiin kiinni ulkolaisilta koronan ajaksi ? Hallituksemme laukkaa ulkorataa kaiken aikaa, päätökset joita tehdään hapuilee puoleen jos toiseenkin, ja lopulta ei päätetä mitään koska pelätään että päätös loukkaa jotakin.

Miksi se on niin tärkeää ajatella loukkaantuuko joku taho siellä jossakin jos pidämme kiinni siitä mikä meille kuuluu, tai lähetämme pois sen osan jolla ei ole koskaan toivoakaan integroitua ? Se on pelkkää järjen käyttöä, ja tervettä itsekkyyttä jos osataan ja uskalletaan sanoa myöskin ei.

Ihminen on vain tietyyn rajaan asti sosiaalinen olento. Sen rajanylityksen jälkeen meistä löytyy erittäin vähän suvaitseva osa, joka tulee nykymenolla vastaan nopeammin kuin päättäjät uskaltavat edes ajatella. Mitä sen jälkeen tapahtuu, sitä olisi nyt jo syytä pohtia. Kahden vuoden kuluttua näemme kuinka muutos tapahtuu, ja jotenkin minulla on aavistus ettei se muutos miellytä nykyisyyteen tottuneita. Kirsi Pihan pahin painajainen, jossa rautapohjaiset saappaat tömistää tahtimarssia Pakistanilaisen koodarin ikkunan alla ei tapahtu, mutta jotain muuta kyllä tapahtuu.

Veikkaan että tahtimarssia ei tarvita siitäkään syystä ettei meillä ole yhtään kyseisen maan huippukoodaria, kuten ei ole siltainsinöörejäkään tai aivokirurgeja. Tämä fakta joudutaan kohtaamaan siellä viherhötön pilvilinnassa, ainakin silloin kun se voidaan todistaa ilman loputonta kantaväestön syyttelyä. Vaikka vaaleihin on vielä aikaa, sanon jo nyt että aktivoitukaa ja aktivoikaa myöskin muita. Suomella ei ole varaa enää toiseen kardinaalimunaukseen.

Kaino-Vieno Huttunen

”… olemme aliarvioineet, kuinka vanhanaikaisen kulttuurin jotkut maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan.”

Tästä rasistit ovat turhaan yrittäneet jo vuosia varoittaa. Monien lähtömaina ovat Afganistan tai Iran, joissa homoseksuaalisuudesta seuraa kuolema, avionrikkojat ja raiskauksen uhrit kivitetään ja lapsiavioliitot ovat sallittuja. Ja vaikka joissakin Lähi-Idän maissa lainsäädäntö olisi asteen sallivampaa, on tämä monesti kosmeettista ja koskee lähinnä kaupunkeja. Maalla ja periferiassa valtaa pitävät klaanit omine shariatuomioistuimineen. Länsimailla on itserakas kuvitelma, että maahanmuuttajia vetää puoleensa juuri vapaus, oikeudenmukaisuus ja humaanius, kun se tosiasiassa on raha ja tieto siitä, että entisen elämäntavan voi lepsun ja rasistiksi leimaantumista pelkäävän kantaväestön ansiosta säilyttää. Hyvin usein unohdetaan, että vanhoilliset ja ihmisoikeuksia polkevat järjestelmät eivät pysyisi kehitysmaissa vallassa, jos kansan enemmistö ei niitä tukisi. Jos kansan enemmistö elää kehitysmaissa keskiaikaa, elää enemmistö sieltä muuttavistakin, etenkin jos muuttoa vetävillä tekijöillä tulijoita ei rajoiteta todellista apua tarvitseviin.

John Quiman

Suomen marinoitu hallitus tarttunee tuohon ongelmaan ja esittää hädissään joskus vuoden lopussa, että enää ei kanneta laukkuja rajalla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

–” Mutta meidän on ymmärrettävä, että olemme aliarvioineet, kuinka vanhanaikaisen kulttuurin jotkut maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan. Monet tulevat tänne maista, joissa väkivalta on valitettavasti normaalia.”
Niinpä..mutta meillä ei tästä puhuta vaikka tulis mitä juttuja eteen,”lautamiehestä” lähtien.Hiljaa ollaan oltu myös muista karmeista asioista koska kyllä suomalaisetKIN.
Uskomatonta!

Ilkka Mänttäri

Tanska se vaan parantaa tahtia mutta meille Ruotsi on aina mallimaa ja ruotsin kieli on must.

John Quiman

On pakkoruotsi ja ruotsalaispolitiikan matkimisen pakkomielle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Suvakin mielestä ei voi kertoa totuutta tulijoiden tekemisistä, eikä kustannuksista, koska se voisi johtaa vapaata maahanmuuttoa ja tulijoiden sossutuilla elättämistä vastaan oleviin mielipiteisiin.

Vanhempi salailu on ruotsin kielen kustannukset, joita ei saa selvittää ikinä, koska niiden selvittäminen voisi saada kansalaiset uskomaan, että ”kostar mer än det smakar” (maksaa enemmän kuin maistuu), kuten ruotsalainen sanoisi. Tähän haitalliseen maahantuloon liittyvät asiat ovat samalla salailuasteella maan kaksikielisyyden kustannusten kanssa.

On siis perinteitä Suomen politiikassa sille, että kansan ei haluta tietävän, mikä on totta, vaan ainoastaan uskovan, miten hienoa ja mahtavaa on tehdä kuten poliitikot haluavat.

Göring

Verstappen voitti. Äkkiä samariiriini keräys pystyyn että saadaan 100 milj. Blm.