Eurooppa Politiikka

Tanskan parlamentti: tanskalaiset eivät saa olla vähemmistö omassa maassaan

Folketing, Tanskan yksikamarinen parlamentti on hyväksynyt kannanoton, jonka mukaan tanskalaiset eivät saa muodostua vähemmistöksi tanskalaisissa yhteisöissä. Siirtolaiset ja heidän jälkeläisensä edustavat nyt enemmistöä Brøndby Strandissa and Odensessa.“Parlamentti huomauttaa huolestuneena, että Tanskassa on alueita, missä muualta kuin länsimaista olevien siirtolaisten ja heidän jälkeläistensä lukumäärä on yli 50 prosenttia väestöstä,” kannanotossa sanotaan.

“Parlamentin mielipide on, että tanskalaisten ei pidä olla vähemmistö Tanskan yhteisöissä.”

Tanskassa, kuten monessa muussa Euroopan maassa, seksuaaliset ahdistelut ja raiskaukset ovat nousseet jyrkästi sen jälkeen, kun siirtolaisia alkoi virtaamaan maahan.

Rafi Ibrahim, maassa vuosia asunut syyrialainen kertoi, että tulokkaiden on vaikea hillitä itseään länsimaisten naisten keskuudessa.

“Kun he näkevät tytön, heiltä katoaa järki. He eivät yksinkertaisesti voi sille mitään,” hän sanoi.

“Syyriassa ja monissa muissa maissa ei ole normaalia, että vieras nainen hymyilee sinulle. Häiriköinnin kohteeksi joutuneet naiset eivät välttämättä ole olleet vähäpukeisia tai juovuksissa. Joskus riittää vain kun on tyttö.”

Tanskan maahanmuutto- ja integraatioministeri Inger Støjberg tunnusti vuoden 2016 lopulla, että “Tanskan integraatiopolitiikka on epäonnistunut”. Ministerin ulostuloa seurasi raportti joka paljasti lohduttomat rikollisuus- ja työttömyysluvut 31:ssa siirtolaisenemmistöisessä ghetossa.

“Minun mielestäni tämä johtuu siitä, että emem ole uskaltaneet asettaa selkeitä vaatimuksia Tanskaan tuleville ihmisille,” hän sanoi.

“Emme ole uskaltaneet sanoa, että odotamme ja vaadimme heidän ja heidän perheidensä sopeutuvan tanskalaisiin arvoihin.”

Britanniassa vuoden 2011 väestönlaskennassa alkuperäisväestö luokiteltiin maan pääkaupungissa vähemmistöksi, jolloin vain 44,9 prosenttia lontoolaisista piti itseään “valkoisena brittiläisenä”.

Valkoiset brittiläiset ovat vähemmistönä myös Leicesterissä, Lutonissa ja Sloughissa. Manchesterin yliopistontutkijat ounastelevat, että UK:n toiseksi suurin kaupunki Birmingham seuraa pian perässä.

Breitbart

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset