Eurooppa Maahanmuutto

Tanskan tilastokeskus: rikollisuus toisenpolven maahanmuuttajilla selvästi suurempaa

download

Tanskan valtiollinen tilastokeskus Danmarks Statistik kertoo tuoreessa tutkimuksessaan, että rikollisuus on selvästi korkeampaa ei- eurooppalaisilla maahanmuuttajilla, mutta suureen yliedustukseen päästään toisen- ja kolmannen polven ei- eurooppalaisten maahanmuuttajien kohdalla. He tekevät kaksi- kolme kertaa enemmän rikoksia kuin tanskalaiset.

Tanskassa on käytössä eräänlainen indeksi- luku, joka kuvaa rikollisuuden astetta sataa henkilöä kohden eri miespuolisten kansaryhmien välillä. Miespuolisilla ei- länsimaalaisilla jälkeläisillä indeksiluku oli vuonna 2014 252, joka tarkoittaa, että heillä rikollisuus oli 152% suurempi kuin miespuolisilla keskimäärin.

Luku oli korkeampi myös ei- länmsimaalaisten maahanmuuttajien keskuudessa, jolloin indeksiluku oli 114 kun taas tanskalaisilla luku oli 98. Luku on korkeampi maahanmuuttajien keskuudessa, mutta vielä korkeampi se on siis heidän lastensa keskuudessa.

Suurimmat luvut maahanmuuttajien jälkeläisten joukossa olivat libanonilaisilla, joilla luku oli 257, entisen Jugoslavian alueen alkuperää olevilla 205 ja marokkolaisilla 199. Luvut ovat puolet suurempia kuin luvut keskimäärin.

Rikoslain rikoksissa, kuten varkaus, ryöstö tms ovat ei- eurooppalaiset 2,52 kertaa rikollisempia eli indeksi on 252. Yksintehdyistä rikoksista somalit ovat voittajia indeksillä 267. Eli yksinään liikkuva somali tekee 2,67 kertaa todennäköisemmin rikoksen kuin tanskalainen yksin liikkuva.

Toisessa ääripäässä olivat norjalaiset ja saksalaiset, joiden jälkeläisten keskuudessa indeksi on 38- 39 ja ylivoimaisesti lainkuuliaisimpia ovat kiinalaiset luvulla 17.

http://dst.dk/da/Statistik/nythtml.aspx?cid=20403&place=twitter

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa