Kotimaa

Tapahtumia Helsingissä lauantaina 19.3.

Kuva: Worldwide Demonstration

Helsingissä järjestetään lauantaina 19.3. kaksi tapahtumaa, joista toinen on mielenosoitus ja toinen kirjallisuuspiiri.

Koronarajoituksia ja -rokotuksia vastustavana tapahtumana tunnettu Worldwide Demonstration kokoontuu Senaatintorilla kello 14, josta kulkue lähtee alkupuheiden jälkeen Eduskuntatalolle. Päätapahtuma alkaa Eduskuntatalolla kello 15. Järjestäjätaho kertoo tapahtuman teemojen olevan ”digi-ID ja digilompakko, sananvapaus ja mediasensuuri, sote-alan pakkorokotukset”.

Puhumassa ovat Juha Korhonen, Ossi Tiihonen, Ossi Viljakainen, Saku Mättö, Ville Puromäki ja Risto Kantonen. Esiintymässä ovat Jontti, Juju, Sialune, Mikko Tähti, Henxxxeli ja Hursti. Tilaisuuden juontaa Antti Launonen.

Jatkot ovat Apollo Live Clubissa kello 18, liput ovelta 20€. Järjestäjänä Vapauden puolesta ry.

Myös kello 18 alkaa keskustakirjasto Oodissa Sinimustan Helsingin järjestämä lukupiiritapahtuma, jossa keskustellaan Esa Paloniemen kirjasta Neljätoista sanaa. Tapahtuma on suunnattu vain suomalaisille lukijoille ja osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista viimeistään perjantaina 18.3.

Sinimusta Liike määrittelee suomalaiset puolueohjelmassaan näin:

”Puolueemme määrittelee suomalaiset kansaksi, jonka perimästä suurin osa muodostuu niistä itämerensuomalaisista kantaheimoista, jotka ovat esihistoriallisena aikana muuttaneet nykyisen Suomen alueelle ja joka puhuu tälle kansalle ominaista äidinkieltä ja kokee suomalaisen kansanyhteisön muodostaman kulttuurin itselleen kaikista luonnollisimmaksi tavaksi elää. Suomalaisuus on biologinen, historiallinen, kielellinen ja kulttuurinen kokonaisuus.”

Järjestäjä pyytää kirjapiirin ilmoittautumiset osoitteeseen helsinki@sinimustaliike.fi.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka Aakula

Siis mitä tuo kyyhkynen tuossa tekee. Rauhaa? Mielenosoittaisivat Naton puolesta. Nato on ainoa keino saada rauha pelastettua Suomessa.
Ketä muutenkaan kiinnostaa korona kun Venäjä uhkaa koko Eurooppaa.
Opiskelkaa vaikka Timo Hännnikäisen uusinta kirjoitusta Sarastuksessa. https://sarastuslehti.com/2022/03/15/mielenkiintoisia-aikoja/

Voitto Ikunen

päivämäärä ehkä tarkistukseen,,,?

Edes päivämäärät voisi katsoa

Tarkistamattomuuden takia näkyy edelleen ja aina mm. Murkut sivustolla 14.3. Ei tälläisiä mokia enää kiitos!

Ilkka Forsten

Lyhyin tarjolla oleva kirja. ” Neljätoista sanaa. ”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa