Kolumnit

Tapaus Juncker: Vuorossa Itävallan pisteet

Jean-Claude Juncker. Kuva kremlin.ru
Itävallan presidentti Alexander Van der Bellen

Itävallan presidentti Alexander Van der Bellen on antanut Itävallan tyylipisteet Junckerin Nato-seilauksesta. Bellen seuraa useiden muiden valtiomiesten valheiden viidakkoon hakkaamaa uraa, eikä uskalla olla yhtä avoin kuin maanmiehensä maailman ennätyshyppääjä Felix Baumgartner.

Tapaus Juncker

Tunnettua on, että EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker aiheutti suuren hälyn Nato-huippukokouksessa Brysselissä. Video, joka ei ole ainoa Junckerin edustustavasta, kertoo selvästi, miten auttamattomassa kunnossa 500 miljoonan eurooppalaisen päämies ja johtaja oli.

Valtamedian ja EU-alueen poliitikkojen, mukaan lukien Itävallan ja Suomen presidenttien halu selittää asiat parhain päin  ruumiillisilla sairauksilla on ymmärrettävää. Suurimmalta osalta 500 miljoonan ”johdettavan” mielestä on kyse ilmiselvästä sairaudesta, alkoholismista.

Sorahuuto polunvarresta
Harald Vilimsky. Kuva Franz Johann Morgenbesser / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

EU-parlamentin kansallismieliseksi mielletyn ENF-ryhmän (Kansakuntien ja vapauden Eurooppa) puheenjohtaja itävaltalainen Harald Vilimsky huutaa polulla kulkeville esittäen vaatimuksen Jean-Clauden erosta sairaalloisen alkoholismin takia. Tähän huutoon vastasi välittömästi turvalliselta ja liberaalilta viidakkopolulta Itävallan sosialistien Jörg Leichtfried, joka vaati vastavetona Vilimskyn eroa koska tämä mustamaalaa suurta johtajaa.

Sosialisti Jörgin taustakuorossa lauloi toista ääntä EU:n sosialistisen parlamenttiryhmän johtaja Othmar Karans, joka vaati syytösten takia anteeksipyyntöä ja rangaistusta Vilimskylle.

Vastahuuto saapuu taivaista!
Felix Baumgartner. Kuva Kurt Schorrer / Flickr / CC BY-SA 2.0

Itävaltalainen avaruushyppääjänä tunnettu Felix Baumgartner syöksyy auttamaan kansallismielisiä suoraan avaruudesta ja ottaa viidakkopolun ilmatilan hallintaan kerralla. Hän täsmäpommittaa Facebook-päivityksessään Van der Belleniä, mutta sirpalesade peittää alleen kaikki Jean-Claudea kainalosta kantavat liberaalit valelääkärit.

– Van der Bellen on vanha hörisevä ukko. Hän on vahingoittanut Itävallan mainetta erittäin pahasti, kun hän sanoi EU-talossa Wienissä nuorison edessä seuraavaa: ”Jos tämä islamofobinen ilmapiiri jatkuu ja syvenee, voi tulla hetki, jolloin meidän tulee pyytää kaikkia naisia käyttämään huivia. Tämän me tekisimme solidaarisuudesta niitä kohtaan, jotka noudattavat uskontonsa sääntöjä”.

Missä viidakkoihmiset?

Huolimatta Vilimskyn saamasta viidakkopolkupalautteesta näyttää siltä, että suurin osa tavallisista banaania syövistä Euroopan viidakkoihmisistä haluaa nauttia vapaasta viidakosta eikä viihdy päättäjien tasoittamalla liberaalilla polulla.

Vilimsky päivittää FB-sivullaan: – Minä tulen kertomaan mitä ajattelen jatkossakin. Kuka on lopulta oikeassa, sen kertovat äänestäjät seuraavissa EU-vaaleissa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit