Kotimaa

Tärkeämpää kuin se, mistä Suomi puhuu, on se, mistä Suomi joutuu vaikenemaan

James Hirvisaari pitämässä puhetta Seinäjoen Sisuareena-tapahtumassa

”Väitetään, että Suomessa on maailman vapain lehdistö. Niinhän se varmaan onkin, ja sitä vapauttaan se käyttää räikeästi väärin joka päivä. Se on täysin vapaa valehtelemaan, vääristelemään, manipuloimaan, aivopesemään, syöttämään propagandaa ja julistamaan kansalle yhtä ainoaa totuutta.”


Suomen Sisun Etelä- ja Keski-Pohjanmaan piirit järjestivät SISUAREENA -Mistä Suomi puhuu? -tapahtuman Seinäjoen Lakeudenpuistossa 11.6.2016 lauantaina. Tapahtuma oli tarkoitettu kaikille lapsista ikäihmisiin. SISUAREENALLA oli monipuolista ohjelmaa, kuten elävää musiikkia, yhteislaulua, lapsille poniajelua ja pomppulinna. SISUAREENALLA keskusteltiin ajankohtaisista asioista jotka askarruttivat kansalaisia.

James Hirvisaari pitämässä puhetta Seinäjoen Sisuareena-tapahtumassa
James Hirvisaari pitämässä puhetta Seinäjoen Sisuareena-tapahtumassa

Yhtenä puhujavieraana paikalle oli saapunut monille tuttu poliittinen persoona, James Hirvisaari. Hirvisaari valittiin perussuomalaisten listalta Asikkalan kunnanvaltuustoon vuoden 2008 kunnallisvaaleissa. Kansanedustajaksi hänet valittiin vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Hämeen vaalipiiristä. Hirvisaari kuului Jussi Halla-ahon vuoden 2011 eduskuntavaaleissa suosittelemiin ehdokkaisiin.

Tämänkertaisessa puheessaan hän antoi suomalaiselle medialle kylmää kyytiä.

Väitetään, että Suomessa on maailman vapain lehdistö. Niinhän se varmaan onkin, ja sitä vapauttaan se käyttää räikeästi väärin joka päivä. Se on täysin vapaa valehtelemaan, vääristelemään, manipuloimaan, aivopesemään, syöttämään propagandaa ja julistamaan kansalle yhtä ainoaa totuutta.

Valehtelijoiden ammattikunta luo uskomattomalla röyhkeydellä vääriä mielikuvia ja harrastaa myös räikeää kuvajournalismia. Laadusta ei ole jälkeäkään, puhumattakaan moraalista. Media Suomessa ei ole tiedon levittäjä vaan härski poliittinen vaikuttaja. Puhun näin, koska käytännössä koko mediakenttä on yksi toimija. Meiltä puuttuu mediakriittinen media ja vertaiskontrolli. Onneksi verkossa ilmestyvä MV-lehti on sentään piikkinä paholaisen lihassa.

Hyvät kuulijat, tärkeämpää kuin se, mistä Suomi puhuu, on se, mistä Suomi joutuu vaikenemaan. Media levittää ilmoille täyttä sontaa pimittääkseen kansalta ruman totuuden. Suomalaisia viedään teuraalle kuin pässiä narussa. Ei tämä kansa tyhmää ole, niin että se haluaisi tehdä itsemurhan, mutta valitettavasti valhe on syöpynyt niin syvälle yhteiskuntaan, että tämä hyväntahtoinen väki on saatu uskomaan musta valkoiseksi ja valkoinen mustaksi – ja vieläpä sateenkaaren värejäkin häpäisten.

Kun mediassa puhutaan ”äärioikeistosta”, on heti syytä kavahtaa, sillä kyseessä on poikkeuksetta vihervasemmistolaisten toimittajien harrastama tarkoitushakuinen mustamaalaus eli suoraan sanoen valehtelu. Monet Euroopan merkittävät nousevat puolueet eivät ole äärioikeistolaisia, vaikka media koko ajan täysin tahallisen virheellisesti niin uutisoi. Myöskään Suomen Sisu ei ole äärioikeistolainen eikä ylipäätään minkäänlainen ääriliike. Se on isänmaallinen ja kansallismielinen järjestö, josta meidän kaikkien suomalaisten tulee olla aidosti ylpeitä. Hyvät kuulijat, isänmaallisuudessa ei ole mitään rumaa, vaan tietenkin aivan päin vastoin. Valitettavasti kaikki kaunis ja puhdas ja jalo pyritään nykyaikana likaamaan.

Koko Hirvisaaren puheen löydätte täältä.

Toimitus
13.6.2016
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit