Kolumnit

Ted Malloch: Euroopan viimeiset miehet

Yhdysvaltalaisen professorin Ted Mallochin mukaan Eurooppa on täynnä ”viimeisiä miehiä”, ja poliittisen korrektiuden nimissä, ”viimeisiä naisia”.

Tuhansia vuosia on ollut olemassa ollut paikka, maanosa, missä kansakunnat ja kulttuurit ovat eläneet jo tuhansia vuosia – Eurooppa.

Nykyistä maahanmuuton trendiä voidaan kutsua itse aiheutetuksi kuolemantuomioksi. Maailman 7,5 miljardista ihmisestä, joista suuri osa asuu eteläisellä pallonpuoliskolla, hyvin suuri osa yrittää päästä pohjoiselle pallonpuoliskolle, missä on paljon tilaisuuksia ja avokätisiä hyvinvointivaltioita. Viimeisimmät kartoitukset osoittavat, että jopa 70 prosenttia eteläisten maiden ihmisistä olisi halukkaita lähtemään matkaan [toim. huom: uusimman maailmanlaajuisen gallupin mukaan korkeimmat muuttohalukkuudet löytyvät kehittyvistä maista, ja korkein luku on 62%. Suosituin kohdemaa on USA].

Ted Malloch

Viimeisen vuosikymmenen aikana siirtolaisuus , elintasopakolaisuus ja pakolaisuus on kasvanut enemmän kuin koskaan ihmiskunnan historian aikana. Kymmenet, jollei jopa sadat miljoonat, ovat lähteneet liikkeelle.

Ihmissalakuljetus on iso bisnes. Jopa miljoona siirtolaista on saapunut Eurooppaan meriteitse viimeisten kolmen vuoden aikana ja satoja tuhansia maateitse. Luvut ovat järkyttävän suuria ja jatkuvasti kasvusuunnassa.

Jopa 5 000 siirtolaista saapuu Italiaan päivittäin. Yhdysvalloissa arvioidaan oleskelevan miljoonia laittomia ja dokumentoimattomia siirtolaisia. Itse asiassa noin neljännes maassa asuvista 42,4 miljoonasta ulkomaalaislähtöisistä henkilöistä – eli noin 10,5 miljoonaa –  on laittomia siirtolaisia.

Geopoliittiset strategistit eivät ymmärrä, mitä seurauksia on mahdollisesti jopa miljardien ihmisten muuttoliikkeellä etelästä pohjoiseen. He eivät voi ymmärtää tämän kokonaisvaikutusta ja sen – maailma ilman rajoja – mukanaan tuomia riskejä. Silti globalistiset poliittiset johtajat ja globaalin talouden kannattajat aktiivisesti ajavat ja ylistävät avoimia rajoja.

Eurooppa muuttuu. Se tulee tapahtumaan – on jo tapahtumassa – meidän elinaikanamme, ja globalisti eliitti ylistää sitä toivottavaksi ja jopa erinomaiseksi ilmiöksi. Juurtumattomat ihmiset ilman tiettyä kotipaikkaa, tapoja, uskontoa, haluavat avoimia rajoja. Juurtuneet ihmiset, jotka kunnioittavat kansallista identiteettiä, perinteitä ja uskontoa, eivät ole samaa mieltä.

Jos globalistieliitti saa tahtonsa läpi, pääsemme todistamaan Euroopan loppua ja Viimeisen miehen astumista esiin.

Viimeinen mies

Saksalainen filosofi Friedrich Nietzsche kuvaili Viimeistä miestä teoksessa ”Näin puhui Zarathustra” mieheksi, joka on väsynyt elämäänsä, ei ota riskejä, ja etsii vain turvallista ja mukavaa joutilasta elämää. Sellaiset henkilöt ovat olemassa ilman mitään tarkoitusta tai suuntaa. He elävät rauhanomaista ja mukavaa elämää. Heille ei ole enää mitään eroa vahvuuksien ja heikkouksien, erinomaisuuden ja keskinkertaisuuden välillä. Yhteiskunnallisia erimielisyyksiä ja haasteita ei haluta nähdä. Kaikki elävät tasa-arvoista, pinnallista ja merkityksetöntä elämää. Ei ole omaperäisyyttä tai menestyviä sosiaalisia suuntauksia tai ajatuksia. Ei ole innovaatioita tai luovuutta. Yksilöllisyys ja ajattelu on tukahdutettu.

Nietzschen mukaan Viimeinen mies on tavoite, jonka nykyaikainen yhteiskunta ja länsieurooppalainen sivilisaatio ovat itse asettaneet itselleen. Ne, jotka ovat yrittäneet varoittaa tästä kehityksestä, ovat tähän päivään mennessä epäonnistuneet. Nietzsche varoitti, että Viimeisen miehen yhteiskunta olisi liian steriili ja rappeutunut tuottamaan tervettä ihmiselämää tai merkittäviä yksilöitä. Viimeinen mies syntyy yhteiskunnassa, joka tuottaa apaattisia persoonia, jotka ovat kyvyttömiä unelmoimaan, jotka ovat haluttomia ottamaan riskejä, ja yksinkertaisesti ”ansaitsevat vain elantonsa ja yrittävät pysytellä lämpiminä”. Jopa lasten hankkiminen tai huoli tulevista sukupolvista on liian suuri haaste ja epämukava aihe. Johtajuus ei ole muuta kuin ”enemmän kaikkea ja mukavuutta”: halutaan tehdä kaikki mahdolliset kompromissit helpon elämän ylläpitämiseksi.

Nietzsche ennusti Viimeisen miehen olevan nihilismin ongelman tuotos [nihilistinen yksilö kärsii tyhjyydestä, sisällöttömyydestä  ja vieraantumisesta]. Onko Eurooppa yhä lähempänä Nietzschen ennustusta? Ovatko Euroopan – ajelehtimassa kaukana alkuperästään ja henkisyydestään, koko ajan syvemmällä sopeutumattomien siirtolaisten meressä joita saapuu jatkuvasti lisää – moraalinen mädännäisyys ja normittomuus saattaneet meidät tähän tilanteeseen?

Jotkut kuvailevat länteen vyöryvää, sen hyvinvoinnin raunioittavaa islamilaisten siirtolaisten tulvaa paoksi sodasta ja köyhyydestä. Joka tapauksessa he tuovat mukanaan oman vihakulttuurinsa ja terrorin. Koska heillä ei ole mitään keinoa saada ”paratiisiaan tapahtumaan tässä ja nyt”,  he päätyvät vihamaan uusia asuttamiaan paikkoja ja niiden vuosisatoja vanhoja elämäntapoja. He luovat no go -alueita, joissa on voimassa sharia-lait ja kunniamurhat. He ovat tyytymättömiä, juurtumattomia – ja iskevät terroriteoilla elämää itseään vastaan. Tällainen on nyt uusi normaali, kuten esimerkiksi Nizzan, Pariisin, Münchenin, Madridin, Kölnin, Manchesterin ja Lontoon tapahtumista voidaan todeta.

Näin sanoo myös globalistinen eliitti, joka on avannut rajat. Se käskee hyväksymään terroriteot uutena elämäntapana, uutena normaalina.

Brittiläinen konservatiivi filosofi Roger Scruton on sanonut, että lännen valtiot eivät enää usko saavuttavansa muita kuin tilapäisiä voittoja. Ne ovat menettäneet uskonsa elämäntapaansa. Ne eivät ole enää edes varmoja, mitä heidän elämäntapansa vaatii heiltä.

Jos nykyinen suuntaus jatkuu – ja kaikki todisteet Merkelistä Macroniin osoittavat niin tapahtuvan – siirtolaisvirta ei tyrehdy. Heidän tulonsa (enimmäkseen nuoria aikuisia miehiä) jatkuu massoittain kohti Euroopan avointa syliä. Kyseessä on Euroopan väistämätön muuntuminen Eurabiaksi, kulttuurisesti ja poliittisesti afro-arabi-muslimi -maailman etäpesäkkeeksi. Tämä Eurabia on syvimmältä olemukseltaan lännenvastainen, kristittyjen vastainen, USA-vastainen ja juutalaisvastainen.

Ja jokainen päivä tuo lisää lännen rappiota, Eurabian vyöryä (mitä ei pystyttykään voittamaan Wienin porteilla vuonna 1683)  ja nihilismiä – sekä Viimeisiä miehiä.

Theodore Roosevelt Malloch on yhdysvaltalainen  luennoitsija, diplomaatti ja strategisti.

Breitbart

Korjattu sanamuotoja 6.8 klo 15:18
Lisätty linkki gallupiin muuttohalukkuudesta maailman eri maissa 6.8 klo 21:33

 

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit