Eurooppa

Terveet nuoret laittomat siirtolaiset koronarokotuksissa riskiryhmässä olevien brittien edelle

Kuva Vaughan Leiberum / Flickr / CC BY 2.0

Terveet nuoret laittomat siirtolaiset ovat päässeet vanhusten ja muiden riskiryhmässä olevien brittien edelle koronarokotuksissa.

Siirtolaiset, jotka ovat saapuneet Iso-Britanniaan laittomasti ja joita nyt majoitetaan veronmaksajien kustannuksella Lontoon neljän tähden Crowne Plaza -hotellissa, ovat saaneet ilmaisia ​​koronarokotuksia.

– Minulle annettiin eilen hotellissa rokotus, joka estää saamasta Covidia. Siellä asuu 400 siirtolaista, ja melkein kaikilla oli rokotus. Kukaan tuntemistani ei kieltäytynyt, sudanilainen 20-vuotias Abdul kertoi. Hän ylitti kanaalin Ranskasta Iso-Britanniaan seitsemän kuukautta sitten.

Ryhmä sudanilaisia ja eritrealaisia siirtolaisia kertoi, että torstaina hotellissa pidettiin ”joukkorokotus”.

– Rokotukset annettiin meille iästä riippumatta, 27-vuotias sudanilainen sanoi.

– Meidän ei tarvinnut maksaa. Meitä käskettiin jonottamaan hotellissa. Kukaan meistä ei halua saada koronavirustartuntaa, hän sanoi.

– Tämä oli ensimmäinen rokotus, enkä tiedä mikä yritys teki sen. Toinen on lähempänä kesää, siirtolainen lisäsi.

Hotellin laittomiin siirtolaisiin ei myöskään sovelleta tiukkoja toimenpiteitä, jotka kohdistuvat laillisesti maahan saapuviin. Näiden on oltava karanteenissa omalla kustannuksellaan, ja karanteenia rikkoville on luvassa ankarat sakot.

Hallitus on myös ilmoittanut, että matkustushistoriastaan ​​valehteleville ihmisille voi koitua jopa kymmenen vuoden vankeusrangaistus. Samaan aikaan laittomat siirtolaiset voivat vapaasti vaeltaa läheiseen kauppakeskukseen ostamaan ruokaa ja muita tarvikkeita.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit