Kotimaa Politiikka

Teuvo Hakkarainen: ”Järjestäytynyt rikollisuus hyötyy vapaasta liikkuvuudesta”

Teuvo Hakkarainen Euroopan parlamentissa. Kuva EP Audiovisual Services.

Afrikasta ja Lähi-idästä EU:n vapaan liikkuvuuden auttamana tunkeutuva monikulttuurisuus ei ole rikkaus, vaan kirous ja kuolettava uhka, uskoo europarlamenttiedustaja Teuvo Hakkarainen.

Euroopan parlamentin jäsen Teuvo Hakkarainen (ps.) totesi maanantaina Strasbourgissa pidetyssä Euroopan parlamentin täysistuntokeskustelussa järjestäytyneen rikollisuuden voivan toimia lähes esteettä tahtonsa mukaan vapaan liikkuvuuden ansiosta. Hakkaraisen mukaan sisärajojen ollessa nimelliset mitään estettä rikollisten liikkumiselle ei Schengen-alueella ole.

Hakkaraisen mielestä rajat ovat rakkautta ja itsepuolustusta eikä valtio ilman rajoja ole valtio. Tällä hetkellä hänen mukaansa rikollisjoukkiot voivat kuitenkin saapua EU-alueelle esimerkiksi pakolaisiksi tekeytyen, EU:n estelemättä ja päinvastoin tarjotessa täysihoitoa.

– Joko täällä aletaan uskoa, että monikulttuurisuus siinä muodossa, kun se nyt Afrikasta ja Lähi-idästä meille tunkeutuu, ei ole rikkaus, vaan kirous ja kuolettava uhka? kysyi Hakkarainen maahanmuuttomyönteisiltä kollegoiltaan Euroopan parlamentissa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa