Kotimaa Rikos

Törkeästä lapsenraiskauksesta vankeutta ulkomaalaistaustaiselle miehelle

Kuva: Pexels.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut 26-vuotiaan Saran Pengchindan 5 vuodeksi 3 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja seksuaalipalvelujen ostamisen yrityksestä nuorelta.

Pengchinda on pakottanut alaikäisen sukupuoliyhteyteen väkivaltaa käyttäen, sekä käyttäen hyväkseen sitä, että uhri on pelkotilan tai muun avuttoman tilan vuoksi ollut kykenemäätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan. Pengchinda on myös koskettelemalla tehnyt uhrille seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä.

Pengchinda on kiistänyt syytteen ja väittänyt sukupuoliyhteyden tapahtuneen yhteisymmärryksessä.

5 vuoden 3 kuukauden vankeustuomion lisäksi Pengchinda velvoitettiin korvaamaan uhrille henkisestä kärsimyksestä 12 000 euroa sekä asianosaiskuluista 214,60 euroa. Valtion varoista maksettiin uhrin avustajalle palkkiona 4842,20 euroa, mikä määrä vastaaja velvoitettiin korvaamaan valtiolle. Lisäksi vastaaja velvoitettiin korvaamaan valtiolle rikosuhrimaksu 80 euroa sekä todistelukustannukset 127,20 euroa.

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kysynpähän vaan

Miksi täällä nostetaan esiin vain maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemät teot? Miksi ei uutisoida kantasuomalaisten tekemiä rikoksia? Esimerkiksi sitä rikosta, jossa kantasuomalainen noin kaksikymppinen mies on tuomittu lasten seksuaalisesta ahdistelusta ja nuorimmat uhrit ovat olleet 8-vuotiaita?

Juha

Haluisin keskustella tähän ”herran” kanssa face to face! Olisi viimeinen temppu 100% varmasti

juha II

Eipä ole kuvituskuvat täälläkään sen totuudenmukaisia kuin ”ilta-tarpeissakaan”.

Ei sitten edes vuoden 2015 ”partalasten ja -naisten” invaasion jälkeenkään ole tarpeeksi ”materiaalia” saada ”rotu-positiivisia” kuvia seksuaalirikosten tekijöistä.

Sinänsä minulle on sama, vaikka tapettaisiin persjalkainen lihaa syövä heweromies päivässä. Koska heitä ei tosi asiassa tarvita kuin tykinruuaksi, joilla NATO:ttajat ja Suomen käskynhaltijat leikkivät heillä kuin tinasotamiehillä pikkupojat aikoinaan. Siis aikoina, jolloin pojista kasvatettiin miehiä ja tytöistä polvensa yhdessä itäviä naisia! Mutta kukapa nyt enää kaipaakaan mokomia vain ahdistusta ja tuskaa tuottavia esihistoriallisia aikoja, jolloin sodittiin isänmaan itsenäisyyden ja vapauden puolesta eikä ”läntisen pervotyrannian”!

murre riepunen

Raiskaaja toimii kuten kotimaassakin, uskoen samojen lakien olevan täälläkin voimssa, pieksämällä, väkivalloin alistamalla suoritettu yhdyntä afrikan seudulla katsotaan uhrin hyksyneen toimet, mikäli pienikin äänen pihaus vielä suusta tulee, tätä kaavaa noudattaen herra kyttyrä toimi kuten aiemminkin, ihmettelevät asianajajansa kanssa tuomiota, valitustieä ylempiin asteisiin harkitaan.Kyttyrä uskoo vielä oikeuden voittavan ja tuomio perutaan, siihen nojautuen kyttyrällä on valmiina valiolle osoitettu kolmen miljoonan korvausvaatimus plus korot tietenkin.

ennakkoluuloja..

tunsin aikaisemmin tämän henkilön, kävimme koulua yhdessä ja tulimme hyvin toimeen. Oli silloin tosi mukava ja kiltti kaikille, on asunut suomessa lapsesta asti eli sanoisin kyllä enemmän Suomalaiseksi kuin ulkomaalaiseksi. En tosin tiedä mitä on näiden aikojen jälkeen tapahtunut ja muuttanut häntä näin paljon.

Piikkilampaat

Tässä hiukan venäjän ystäville tietoutta maasta jota ihailevat.
Syyriasta on tulossa jopa 40.000 isis äijää venäjän riveihin, mutta ei sotimaan vaan suunnitelma on vuotanut että nuo antautuu Ukrainalaisille ja menevät lopulta soluttautumaan oikeiden pakolaisten keskuuteen, lopulta nuo päätyy eurooppaan joka puolelle, kuten myös suomeen.
Eikä ole ensimmäinen kerta kun neukku teki lähes samaa, jokainen muistaa varmaan vuoden 2015.
Eli se joka kehuu venäjää haluaa että islamistit valtaa tämän maan.

Kaksi eri asiaa

Millä tavalla syyrialaisten matka Ukrainaan liittyy Venäjään?

SinimustaFani

2015 ruotsi lähetti Suomeen 30000 pakolaisia eikä Suomi tehnyt mitään estääkseen heidän tuloa. Se joka kehuu ruotsia ja länttä haluaa että islamistit valtaa tämän maan.

Kata

”Pengchinda on kiistänyt syytteen ja väittänyt sukupuoliyhteyden tapahtuneen yhteisymmärryksessä.”
Sama laulu joka kerta!Oli vaikka 10v lapsi joka ei vastustanut tarpeeksi niin se on ”yhteisymmärrys”,jopa oikeuden mielestä.Niin oksettavaa.
Lapsiamme ei siis tarvitse puoltaa ja suojella?

Siinä oli taas veronmaksajien rahalle käyttöä.Täyttä pa***a koko touhu.

Nep

Uuniin

Kansalaisen verkkokauppa