Eurooppa Maahanmuutto

Trevor Phillips: Hallitsematon maahanmuutto johtaa yhteiskuntien tuhoutumiseen

Britannian entinen tasa-arvovaltuutettu Trevor Phillips varoittaa, että Britannia voi ajautua katastrofiin, ellei hallitsematonta maahanmuuttoa saada hallintaan. Nopea väestömäärän lisääntyminen johtaa eriarvoistumiseen, yhteiskunnalliseen ja sosiaaliseen segregaatioon.


Trevor Phillips ennustaa yhteisöjen välisiä konflikteja, ellei asiaan puututua lähiaikoina vahvalla kädellä. Tasa-arvovaltuutettu on huolissaan Britannian oikeusjärjestelmän ja arvojen rappeutumisesta. Britannian tulisi hylätä nykypäivän ”liberaalien harjoittama itsepetos” ja tunnustaa ongelmat, joita eri kansallisuuksien, uskontojen ja kulttuurien sekoittaminen aiheuttaa.

Trevor Phillips ehdottaa pakollista englannin kielen osaamista työpaikoille, julkisen vallan tukea integraatiolle ja sananvapauden rajoittamisen hillitsemistä. Nämä ovat osa ehdotuksista Civitaksen julkaisusta Race and Faith: The Deafening Silence.

Kirjailija, TV-tuottaja ja entinen tasa-arvovaltuutettu toteaa, että Britannia elää ”supermonikulturismin” -aikakautta, missä eri kansanryhmien edustajia saapuu Britanniaan enemmän kuin koskaan historiassa.

Tämä on vaatinut perinteisen orgaanisen integraatiopolitiikan muutosta enemmän aktiivisempaan politiikkaan. Trevor Phillips kirjoitti: ”Minun näkemykseni on, että poliittinen korrektius ja toiseuden ihannointi on ajamassa Britanniaa katastrofiin. Yhteisöt alkavat taistelemaan toisiaan vastaan, kannustamaan seksuaaliseen agressioon, kieltämään sananvapautta, ihmisoikeuksia ja vapauksia sekä rapauttamaan demokratiaa. Olemme tuhoamassa oman [länsimaisen] arvopohjamme”.

Liberaaleilla on ollut erittäin vaikea hyväksyä sitä tosiasiaa, että eri kansallisuuksien ylläpitämiä arvoja ja tapoja on äärimmäisen vaikea integroida keskenään, jos samaan aikaan pelätään tiettyjen vähemmistöjen syyllistämistä ja [valkoisen] rasismin leimaa.

”Tämä rasismin pelko ei saa enää jatkua tämän supermonikulturismin aikakautena. Koko ajatus rasismista ja rasisteista on täysin väärä. Liberaalien pitää tehdä päätös. Puolustammeko me [länsimaisia] perusarvojamme silläkin uhalla, että jotkut ryhmät loukkaantuvat, vai pitäisikö meidän vain luopua länsimaisen yhteiskunnan perusarvoista?”.

”Rooma ei vielä ole liekeissä, mutta voimme haistaa savun jo nousevan samalla kun hyräilemme liberaalien itsepetoksen mukana”.

Asiasta uutisoi Daily Express

Toimitus
14.5.2016
Tilaa
Ilmoita
guest
3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ei matuille

Vihreet ja vasurit on suurimpia haittamaahanmuuton kannattajia. SDP:stäkin mädättäjiä löytyy.

Vasemmisto on kautta aikain ollut yhteiskunnalle haitallinen.

Kauko Aalto

On käsittämätöntä typeryyttä, että päättäjät eivät näe mitä ympärillämme tapahtuu: maatamme (kuten koko Eurooppaa) islamisoidaan pieninä paloina kerrallaan. Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour, ilmaisi asian kertakaikkisen selvästi kun oli puhe muslimien kättelyohjeista. Hän sanoi: Raja vedetään selkeästi, ettei tule mitään epäselvyyksiä. Muuten voi mennä niin, että jos saa kätellä, saanko halata, jos saa halata, saanko suudella, jos saa suudella, niin saanko jotain ja niin pois päin.( täytyykö meidän todella sietää ja vieläpä elätää keskuudessamme tällaisin asioita miettiviä henkilöitä)
Juuri näin se tapahtuu: ensin oikeus omaan ruokavalioon, sitten oikeus ilmaisiin yhteiskunnan kustantamiin ympärileikkauksiin, oikeus omiin uimahallivuoroihin….. Mihin tämä johtaa. Tämä on pirullinen intrigi johon pitäisi puuttua äärimmäisiä keinoja käyttäen, joista ensimmäisenä on islamin harjoittamisen kieltäminen.

Musut ulos

Kätellä ei saa vääräuskoista naista ja ei ehkä naista muutenkaan. Eikä tietenkään halata..panna toki voi ja tehdä lapsia.

Muslimit on vaan totaalisen tyhmiä takertuessaan keski-aikaisiin uskomuksiin ja sokeasti seuratessaan jonkun skitsofreenikon kirjoituksia.

Jos ois älliä niin silmät avautuis tällä internetin aikakaudella, muuta arabeilla ja nekruilla ei – syy: alhainen ÄO.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa