Eurooppa Politiikka

Tšekkipoliitikko: ”Ei islamia, ei terroristeja!”

Kuva Adam Jones / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Parlamenttiedustaja Radek Rozvoralin mukaan Itävallan ja Ranskan viimeaikaiset terrori-iskut ovat osoitus kehityksestä, jossa viha ja väkivalta kasvaa kaikkialla Euroopassa. Tämä ilmiö johtuu massamaahanmuutosta ja islamisaatiosta.

Maanantai-iltana 2.11.2020 parikymppinen albanialaistaustainen Kujtim Fejzulai murhasi 4 ihmistä ja haavoitti 20 Itävallassa Wienissä. Rikos oli jihadistinen terrori-isku. Poliisi ampui terroristin. Itävallan viranomaisten mukaan mies oli tuomittu vuosi takaperin terroristijärjestöön kuulumisesta ja päästetty vapaalle jalalle joulukuussa 2019. Mies oli aseistautunut rynnäkkökiväärillä, pistoolilla ja machetell.

Vapaus- ja suorademokratia -puolueen (SPD) parlamenttiedustaja Radek Rozvoral välittää kirjoituksessaan puolueensa osanoton Itävallan terrori-iskun uhrien omaisille. Samalla hän myös muistuttaa puolueensa maahanmuuttokriittisyyden syistä.

Euroopan unioni ei merkittävästi vastusta laittomien siirtolaisten pyrkimyksiä ja edistää siten Euroopan islamisaatiota.

Parlamenttiedustaja muistuttaa, että Itävallan ja Ranskan viimeaikaiset terrori-iskut ovat osoitus kehityksestä, jossa viha ja väkivalta kasvaa kaikkialla Euroopassa. Tämä ilmiö johtuu massamaahanmuutosta ja islamisaatiosta. Siksi SPD-puolue vaatii laittomien siirtolaisten armotonta karkottamista ja nollatoleranssia laittomalle siirtolaisuudelle.

– SPD on vuosien ajan jatkuvasti kiinnittänyt huomiota uhkaan, jonka aiheuttavat laittomat siirtolaiset, jotka ovat väsymättömiä halussaan päästä Eurooppaan. Euroopan unioni ei merkittävästi vastusta heidän pyrkimyksiään ja edistää siten Euroopan islamisaatiota.

SPD-puolue tuomitsee laittoman siirtolaisuuden ja vaatii Tšekin rajojen valvontaa siten, että laittomat siirtolaiset ja terroristit eivät pääse maahan.

– Liikkeemme ei halua islamistista ideologiaa Tšekin tasavaltaan, mikä voidaan todeta siitä tosiasiasta, että muutama kuukausi takaperin Tšekin edustajainhuone kielsi islamistisen ideologian levittämisen ja islamilaisen päähuivin käyttämisen julkisissa tiloissa. Me SPD-liikkeessä haluamme taata kansalaistemme turvallisuuden.

Vapaus ja suora demokratia -puolue (SPD, Svoboda a přímá demokracie) on tšekkiläinen suoraa demokratiaa korostava euroskeptinen ja maahanmuuttokriittinen puolue.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa