Eurooppa Rikos

Tukholman poliisi pyytää hätäapua: “Tilanne katastrofaalinen”

Viimeisten kolmen päivän aikana Tukholmassa on murhattu viisi henkilöä. Tällainen luku on jo suurkaupunginkin mittakaavassa suuri. Tukholman poliisi järjesti tänään lehdistötilaisuuden, jonka sanoma oli karu.

Tilanne Tukholmassa on poliisin mukaan katastrofaalinen. Poliisilla on tällä hetkellä tutkinnan alla avoimina juttuina 47 murhaa ja 57 murhan yritystä. Kuluvan vuoden aikana reilussa parissa kuukaudessa on Tukholmassa tapahtunut 17 ampumistapausta, joissa on kuollut 7 henkeä. Tähän päälle muut erilaiset vakavat väkivaltarikokset.

Tukholman poliisi on laittanut sisäministeriöön hätäapupyynnön, sillä poliisi tarvitsee nyt lisää miehistöä, muuten se ei selviä tilanteesta. Rikospoliisi ei yksinkertaisesti enää selviä tilanteesta tällä miehityksellä, sama tilanne järjestyspuolella.

KOMMENTTI: Näin siis pikkuhiljaa yhteiskunta rapautuu. Poliisi pitää kyllä rauhallisilla alueilla polkupyörien valoratsioita, mutta kun puhutaan vakavasta yhteiskuntarauhaa horjuttavasta väkivaltarikollisuudesta, poliisi ei uskalla puuttua.

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset