Eurooppa Rikos

Tukholman Pridessä pedofiiliskandaali – pomo groomasi 14-vuotiasta

Kuva Pixabay.

Svenska Dagbladet selvitti syötin järjestämällä, mihin Ruotsin LGBT-foorumeita käytetään. Tulos oli yllättävä ja järkyttävä. Yksi LGBT-foorumilla alaikäisiä seksiin houkutellut on Tukholman Pride-paraatin johtohenkilöitä.

Ruotsalainen lehti Svenska Dagbladet (SvD) selvitti järjestämällä syötin, kuinka Ruotsin LGBT-foorumit toimivat ja mihin niitä käytetään. LGBT on lyhenne nykyistä sukupuolikirjoa kuvaavista sanoista ”lesbian, gay, bisexual, transgender”.

SvD tekaisi 14-vuotiaan pojan, Davidin, identiteetin ja kirjoitti profiililla LGBT-palstalle. Vain muutamien minuuttien kuluttua aikuiset miehet ottivat 14-vuotiaaseen Davidiin yhteyttä seksiehdotuksillaan. Heti kun kävi ilmi, että David oli 14-vuotias poika, yli 100 miestä pyrki hänen kanssaan chattiin.

Yksi Davidia groomanneista eli seksiin houkutelleista miehistä on Tukholman Pride-paraatin johtaja, jota SvD kuvailee Pride-liikkeen avainhenkilöksi. Pride-johtaja jutteli Davidin kanssa sadomasokismiseksistä ja sanoi ”opettavansa” Davidille ”kaiken”. Pride-johtaja kuvaili yksityiskohtaisia seksiin liittyviä asioita ja sanoi olevansa dominoija. Pride-mies pyysi Davidia useaan otteeseen lähettämään kuvia itsestään ja vartalostaan.

Tukholman Pride-organisaatio sanoutuu lehdistötiedotteessaan irti Pride-pomon laittomista toimista ja väittää tutkivansa grooming-asiaa sisäisesti.

Eräs toinen SvD:n havaitsemista groomingia harrastaneista miehistä on Ruotsin ulkoministeriön johtaja, joka halusi tavata Davidin Sergelin torilla. Ruotsin ulkoministeriö ei ole halunnut kommentoida asiaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit