Eurooppa Kulttuuri Muu maailma Politiikka

Turkin yleisradioyhtiö: Ruotsin kaksoisstandardit paljastuivat, kun mielenosoitus Israelin suurlähetystön edustalla estettiin

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons / (CC0).

Suunniteltu mielenosoitus, jonka tarkoituksena oli polttaa toorakäärö Israelin Tukholman suurlähetystön ulkopuolella, peruutettiin Israelin ja Ruotsin korkeiden virkamiesten puututtua asiaan, uutisoi Turkin yleisradioyhtiö TRT World.

Ruotsin virkamiesten, Israelin ulkoministeriön ja suurlähetystön piti ryhtyä toimiin estääkseen mielenosoittajia, jotka halusivat polttaa toorakäärön Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa.

Ryhmä aktivisteja pyysi poliisilta lupaa järjestää mielenosoitus Israelin Tukholman suurlähetystön edustalla, jossa he aikoivat polttaa toorakäärön, kertoi Turkissa toimiva Yeni Safak -uutisportaali.

Mutta heti kun uutiset tulivat julki, Israelin diplomaatit kiirehtivät ottamaan yhteyttä kollegoihinsa Ruotsissa ja pyysivät mielenosoituksen peruuttamista kutsuen sitä ”vihateoksi”.

Ruotsin kaksoisstandardit

Selvänä vastakohtana ja Ruotsin kaksinaismoralismia heijastavana tekona tanskalais-ruotsalainen äärioikeistojohtaja Rasmus Paludan sai 21. tammikuuta polttaa koraanin kopion Tukholman turkkilaisen suurlähetystön edustalla.

Turkki oli tuominnut jyrkästi teon, jota kutsuttiin ” halpamaiseksi” ja joka tehtiin Ruotsin poliisin suojeluksessa.

”Tuomitsemme mitä jyrkimmin pyhää kirjaamme, koraania, vastaan tänään Ruotsissa tehdyn häpeällisen hyökkäyksen, huolimatta aiemmista toistuvista varoituksistamme”, Turkin ulkoministeriön lausunnossa ilmoitettiin.

”Tämän islamin vastaisen, muslimeihin kohdistuvan ja pyhiä arvojamme loukkaavan teon salliminen ”sananvapauden” varjolla on täysin tuomittavaa. Tämä on suoranainen viharikos.”

Ruotsin pääministeri Ulf Kristersson sanoi, että ”monille pyhien kirjojen polttaminen on syvästi epäkunnioittava teko”, mutta puolusti ”sananvapautta olennaisena osana demokratiaa”.

”Rasistinen viharikos”

Sananvapautta kuitenkin suojeltiin niin kauan kuin se koski koraanin polttamista, vaikka se loukkasi miljardien muslimien tunteita kaikkialla maailmassa. Vaikka Turkin johtajat yrittivät keskustella ruotsalaisten kollegojensa kanssa, Paludanin suunnittelema vihamielinen mielenosoitus jatkui, eikä ”rasistisen viharikoksen” lopettamiseksi tehty mitään.

Israelin virkamiesten pyynnöt samanlaisesta teosta saivat Ruotsin viranomaisilta toisenlaisen vastaanoton, mikä paljasti heidän kaksoisstandardit.

”Olemme viime päivinä olleet hyvin kiireisiä yrittäessämme estää tämän vihamielisen tapahtuman, ja työskentelemme ulkoministeriön korkeimpien virkamiesten ja paikallisen poliisin kanssa. Jatkamme työtä tällaisen häpeällisen tapahtuman estämiseksi”, Israelin Ruotsin-suurlähettiläs Ziv Nevo Kulman sanoi twiitissä.

Niinpä suunniteltu mielenosoitus, jossa oli tarkoitus polttaa toorakäärö Israelin suurlähetystön ulkopuolella peruttiin sen jälkeen, kun järjestäjät saatiin suostuteltua perumaan lupahakemuksensa.

Toora on juutalaisuuden pyhä kirjoitus, jonka juutalainen kirjuri on kirjoittanut erityisellä musteella erityiselle pergamentille.

”Mielenosoituksen järjestänyt henkilö peruutti lupahakemuksensa poliisilta”, Israelin ulkoministeriön tiedottaja Lior Havat kertoi JewishPress.comille.

Israelin ulkoministeriön lausunnossa sanottiin, että ”ministeriö ja sen Tukholman suurlähetystön henkilökunta ottivat yhteyttä Ruotsin ulkoministeriön ja Tukholman poliisin johtoon sekä Ruotsin Israelin suurlähetystöön saadakseen mielenosoituksen keskeytettyä.”

”Toimiemme seurauksena tapahtuma on tässä vaiheessa pysäytetty”, lausunnossa lisättiin.

Lähde: TRT World

41 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Omnipotent lodestar of Betlehem shining with oily radiance

Eternal conflict linking Gentile to a Hexagram

Anomaster

Mitkä kaksoisstandardit? J-laiset saivat mielenosoittajan luopumaan polttelusta. Olisivat muslimitkin voineet yrittää saada Paludanin luopumaan polttelusta. Kummallakin uskonnollisella ryhmällä oli sama oikeus koettaa saada mielenosoitus peruutetuksi.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
Runtiti-pou

Kyllä siinä onmahdollisuus myös siihen, että poliisi painosti ja eväsi. Juustopääjärjestöt kertoivat tooimenpiteidensä estäneen kaiken. Ilmeisesti äijjää peloteltiin kummaltakin taholta vankeudella

Anomaster

Tuo menee olettelun puolelle. Niin tai näin, j-laiset onnistuivat asiassaan, muslimit eivät, ehkä eivät edes yrittäneet. Vankeudella siitä ei olisi voinut uhkailla, koska se ei olisi ollut laitonta. Oletteluilla saa helposti asian miksi haluaa. Voi olla hyvä tyytyä siihen, että ei tiedä.

Runtiti-pou

”…arabimies oli tehnyt poliisille ilmoituksen mielenosoituksesta Israelin suurlähetystöllä, missä oli aikomus polttaa juupajokelalainen Toora. Mies oli sanonut haluavansa keskustelua aiheesta ja haluavansa varmistaa, että kaikkia uskonnollisia kirjoja kohdellaan maassa tasa-arvoisesti ja että oikeus itseilmaisuun koskee kaikkia Ruotsissa. Poliisi oli kuitenkin estänyt kyseisen mielenosoituksen järjestämisen Israelin suurlähettilään, Ziv Nevo Kulmanin kertoman mukaan yhteistyössä maan juustoyhteisön kanssa. Ruotsin poliisi siis rajoittaa ihmisten vapautta osoittaa mieltä jos juustopäät niin käskevät.”
Partisaanin tieto Jordan Newsista

juha II

Kuvituskuva kertokoot puolestaan ITSEKYLLÄISESTÄ väestä, joka kertoo ENEMMÄN kuin 1000 sanaa. Ne pinttyneet GOYIMI SIIONISTIT voivat puolestaan printata kuvan sänkynsä päätyyn. Niin voivat sen antaman AUVON tuella nukkua yönsä hyvin ja rauhallisin mielin, sillä kuvan ”hahmot” eivät unohda yhtäkään kotrkoa perimättä, mutta ne 10 KÄSKYÄ voi sälyttää muiden niskaan.

Me halutaan olla...

mm. ULE oli pääuutisena öyhöttämässä USA:ssa tapahtuneesta laku-pekan kuolemaan johtaneesta poliisipahoinpitelystä, mutta ei alussa muistanut kertoa kaikkien 5 pidätetyn poliisin olevan myös neeekereitä.💩

Piukkaa peppua jaettu?

”VNK aikoo palkata turvallisuuspolitiikan neuvonantajan – ”Ei TPK:lta tarvitse saada lupaa”

Putinius Punagrööna

Taitaa tulla taas malliesimerkki siitä miten hallinnon suorituskyky heikkenee rinnakkaisten satraappivirkojen seurauksena.

Kun useampi taho pallottelee saman asian vastuuta, niin vastuu katoaa ja lopulta kaikki vaan katsovat tumput suorina.

havannan kiila oy

Kipapäävastaisuuden juuret ovat historian hämärissä. Se perustuu enimmäkseen siihen kateuteen, joka voisi kohdistua oikeastaan mihin tahansa omiaan suosivaan ja siinä samalla keskimääräistä paremmin menestyvään kansanryhmään.
Hyvä taloudellinen menestys tuo mukanaan myös vahvaa poliittista valtaa (ja tietenkin myös vallan käyttöä ja vallan näyttöä)
Menestyminen on kuitenkin aina suhteellista. Eräs Aasian kaupasta takavuosina väitöskirjaa tehnyt totesi oppitunnilla kiinalaisten olevan vastaavissa kuvioissa vielä kipapäitäkin taitavampia.

Anomaster

Kerroin kerran Filippiineillä käydessäni j-laisvitsin saituudesta paikalliselle miehelle. En maininnut j-lais-sanaa vitsissä. Hän kuunteli ja naurahti todeten, että ”tuo oli kiinalainen”. Filippiineillä on kiinalaisvähemmistö, joka on taloudellisesti aika varakas. Hän kertoi sitten kiinalaisista mm. niin, että kiinalaiset eivät ole oikein suosiossa mm. siksi, että kaikissa jonoissa ne etuilevat törken ylimielisesti. Katsovat olevansa muiden yläpuolella.

En niinkään sanoisi, että tyytymättömyys j-laisiin perustuu kateuteen, koska tyytymättömyys johtuu lähinnä kieroilusta ja ylimielisyydestä. Ei kieroilemalla rikastuminen ole vähääkään arvostettavaa, päinvastoin. Lisäksi nykyään monet eivät pidä siitä, että tunnetut j-laiset pyrkivät ajamaan maailmaa ”uuteen maailmanjärjestykseen” kaikenlaisilla kieroilla konsteilla, joilla rapautetaan valkoisen ihmisen maailman moraali ja arvot sekä älyvapaana kehitysmaalaisten virtana mm. Suomeen eläteiksi.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka Forsten

Onhan ne, Myivät suomellekin kasvomaskeja koronaa vastaan ja ainakin osassa toimituksista oli koronaitiöt jo valmiina, ei muuta kuin rätti naamalle ja köh köh köh, miten tämä nyt näin meni köh köh, piikit ja kaikki otettuna ?

idiootteja

Mitä kehitysmuslimimaa puhuu mistään kaksoisstandardeista, kun ITSE ovat tunkeutuneet ja tehneet Ruotsiinkin rinnakkaisyhteiskuntia, jossa vähät välitetään isäntämaan käytöstavoista, säännöistä ja lakipykälistä.

Uusi vuosi, uudet kepposet

Ei se ole hölmö joka pyytää vaan se joka maksaa.

Nälästä, vilusta ja pelosta aivan liian kauaksi vieraantuneet palmelaiset demariutopistit ja naiivit maailmanparantajat (aina löffeen asti) ovat mahdollistaneet koko tuon matumigraation.

Svedustan on nyt sitten lopulta siinä pisteessä, että lienee vain ajan kysymys milloin Ruotsin maastopukuiset jalkautetaan päivettyneiden pommikemistien ennalta ehkäisevään jahtaamiseen.

j.t

samanlaisia seemiläisiä kansoja,molemmat.aina vinkumassa,kun jokin ei miellytä.sitten vedotaan,uskontoon kun ei muu auta.saisivat pommittaa toisensa kivikaudelle.niin olisi,maailma parempi paikka.

ULLATUUS

Juu, halvennetaan ja pidetään länsimaalaisia tyhminä, kun vedotaan aina korttiin nimeltä ”RASSISMI”.

Letunviuhake

Tai putinisti, ilmastokusetus, plörönä ja jne jne!

pertsa

McMafia on kasaareja jotka kääntyivät talmudismiin n. 700-luvulla jälkeen Kristuksen syntymän! Osa arabeista ja ainakin kurdit ovat seemiläisiä, mutta eivät Israelia miehittävät kasaarit!

Juha

Talmudin polttaminen israelin suurlähetystön edustalla voisi parantaa turkin ja ruotsin suhteita. mene ja tiedä

Jesus akbar !

Marakatit väittävät tämän olevan ”Rasistinen viharikos”.
Eikös niiden oma oppikirja (satukirja) neuvo surmaamaan vääräuskoisia? Tällaiset vihapuhekirjat joutaakin kyllä polttamaan…

Runtiti-pou

Sekä Talmud että Koraani kyllä

"Sinä miestenlehdessä pyllistit"

Palaiskohan tuo pedari-uskonnon oppikirja, jos sivuihin pyyhkisi hanuri kunnon ripulin jälkeen? 🤔

P.S. Profeetta Mohammed alkoi seurustelemaan Aisha-nimisen pikku-tytön kanssa ja näitä ”oppeja” palvotaan edelleen monta kertaa päivässä pyllistelemässä. Sairasta!

pertsa

Samaa mieltä!

ike

Paperilla on sellainen ominaisuus että se palaa. Sitten on vielä semmoinen asia että sitä voi tehdä lisää. Näillä sähkön hinnoilla olisi toivottavaa että noita ulkonuotioita olisi enemmänkin, riippumatta tekstistä, voisi tavallinen tallaaja pysähtyä lämmittelemään. Siis etenkin näin talviaikaan. Tuskin siellä kukaan viimeistä kulttuurihistoriallista tekstiään polttaa. Ei siitä sen kummempia johtopäätöksiä tarvitse tehdä.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Galina Manttari
Sensuroimaton Totuus

Kaikkien ns.”kansallismielisten” on syytä miettiä tarkkaan mikä (((kansanryhmä))) se TODELLINEN vihollinen ihan oikeasti on.

Jos OIKEASTI haluaa taistella Suomen ja ja Suomalaisuuden puolesta on tunnettava vihollinen. Pelkkä islamin uskoisista öyhöttäminen ei johda mihinkään vaan katse tulee kääntää täysin toiseen (((kansanryhmään))) jonka pirullisuus ja ahneus on jotain täysin muuta mihin islamistit ikinä pystyvät.

Totuus on että ilman j–talaisia euroopan kadut eivät olisi täynnä muslimeja.

Letunviuhake

Voisi suoraan aloittaa heivaamalla meidän tämänhetkiset päättäjät huit hel, ettiin!!!

Runtiti-pou

Video on aika hupaisa. Siinä antisemitissmin vastustaminen onkin ihan ok, kunhan vain myös muslimit pääsevät pyhäksi lehmäksi. Pitäisi muka suhtautua vakavasti muslimienkin närkästymisiin kuten juupajokelaistahojen ja että tällainen närkästyminen aina tulisi johtaa toimenpiteisiin, vaikka siis olisi muslimien närkästymisestä kysymys

Runtiti-pou

Video on aika hupaisa. Siinä antisemitismin vastustaminen onkin ihan ok, kunhanvain myös muslimit pääsevät pyhäksi lehmäksi. Piyäisi muka suhtautua vakavasti muslimienkin närkästymisiin kuten j–talaistahojen ja että tällainen närkästyminen aina tulisi johtaa toimenpiteisiin, vaikka siis olisi muslimien närkästymisestä kysymys

havannan kiila oy

Kyseisen uskonnon suhteettoman suuri valta lienee muiden antamaa kompensaatiota 1940-luvun tapahtumista.

jepjepjep123

Valta oli jo suuri ennen -33–40 tapahtumia. Joidenkin kansojen silloisista irtipyristely -yrityksistä johtuen kehitettiin uhriuskonto, jolla härskisti raivattiin kaikki vastustus vallan kasvattamisesta maiden hallinnoissa.

pertsa

McMafian eli kasaarien valta on ehdoton länsimaissa ja sananvapaus on rajattu termillä ”antisemitismi”!

Jupi

Sinänsä mielenkiintoista että j–4talainen maailmankongressi julisti sodan saksaa vastaan jo -33 ja kehotti boikotoimaan sakemannien tuotantoa. Se, joka historiaa on tutkinut, tietää että 30-luvun alussa eräs itävaltalainen taidemaalari suunnitteli täyttä häkää j–talaisille omaa valtiota, nykyisen Madagaskarin alueelle, joka kaikkien harmiksi ei ollut tarpeeksi ryöstetty tai pyhä maa. Hitler siis tarjosi ratkaisua jolla olisi todennäköisesti vältetty (ainakin osittain) toinen maailmansota, ja koko lähi-idän epävakaus vuodesta -48 aina tähän päivään asti.

Runtiti-pou

Valta oli jo täydellinen 30-luvulla ja Saksassa vain puhkesi kapina, joka kukistettiin. J:t määräsivät muut nostamaan itsensä vielä suurempaan valtaan keksimiensä olemattomien tapahtumien verukkeella

havannan kiila oy

Poliittisen j–alaisuuden suhteettoman suuri valta lienee muiden antamaa kompensaatiota 1940-luvun tapahtumista.

Anomaster

J-lainen valta syntyi lähinnä keskiajalla, jolloin Euroopassa kristityt eivät saaneet ottaa korkoa rahasta, jonka lainasivat jollekulle, mutta j-laiset saivat ottaa korkoa. Tällöin syntyi j-laiten suuruus pankkialalla ja se on edelleen suuri juurikin pankkipuolella. Pankkien avulla ovat luoneet valtavia omaisuuksia.

J-laisten bisneksenteko ei kaikilta osin kestä päivänvaloa, sillä paljon siitä on perustunut kieroiluun ja jopa huijaukseen. Saattaa olla, että jotkut muutkin ovat kieroilleet ja huijanneet, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että j-lainen taloudellinenvalta ei ole rakentunut reilun pelin merkeissä, eikä sitä pelata reilun pelin merkeissä.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
Runtiti-pou

Toimivat blokkeina ja epärhellisesti. Muodostavat maailmanlaajuisen verkoston. Heille annettiin pankkitoiminta ja sitä myöten tilaisuus ottaa maailma haltuun. Mailmanherruus on nyt heidän

Mika

Tämä tarkoittaa vain sitä, että myös Ruotsi on J–talaisten tossujen alla.

pertsa

Siell vaikuttavista kasaareista tärkeimmät ovat Wallenbergit, Bonnierit ja Gyllenhammar yms. joten heillä on odellinen valta!

Anomaster

Tuo ei tarkoita mitään, koska polttomielenosoitusta ei peruuttanut poliisi tai muukaan viranomainen. Se tarkoittaa kyllä, että j-laiset onnistuivat vakuuttamaan aikojan siitä, että parempi peruuttaa. Muslimit eivät yrittäneet yhtä menestyksekkäästi. Tosin ei Paludan olisi siihen suostunut, mutta se ei ole Ruotsin syy.

Runtiti-pou

”Israelin ulkoministeriön lausunnossa sanottiin, että ”ministeriö ja sen Tukholman suurlähetystön henkilökunta ottivat yhteyttä Ruotsin ulkoministeriön ja Tukholman poliisin johtoon sekä Ruotsin Israelin suurlähetystöön saadakseen mielenosoituksen keskeytettyä.”
”Toimiemme seurauksena tapahtuma on tässä vaiheessa pysäytetty”, lausunnossa lisättiin.”
Sinulla on siis enemmän tietoa kuin tämä?

Anomaster

Väittävät, että luvan hakija veti hakemuksesnsa takaisin. Siis hän perui. Miksi hän perui on sitten oma stoorinsa.