Kotimaa Politiikka

Turtiaisen puoluehanke keräsi vaadittavat kannatusilmoitukset päivässä

Ano Turtiainen. Kuva Turtiaisen Facebook.

Valta kuuluu kansalle -puoluehanke on kerännyt rekisteröitymiseen vaadittavat 5000 kannatusilmoitusta yhdessä päivässä.

Vastaavaan ei ole kyennyt Suomen historiassa mikään muu puolue. Uuden puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen on erittäin tyytyväinen.

– Syysistuntokauden alkaessa eduskunnassa on uusi puolue, jolla on varsin vahva kannatus. Valta kuuluu kansalle, ja suoran demokratian periaatteiden mukaisesti kaikkien suomalaisten pitää saada yhdessä päättää Suomen poliittisesta suunnasta. Tätä on jatkossa ajamassa uusi puolue Valta kuuluu kansalle. Suomea ei pidä enää luotsata eri puolueiden omien ahtaiden intressien pohjalta, vaan suomalaisten itse itselleen määräämään suuntaan, kansanedustaja kertoo tiedotteessaan.

Yhdistys pääsee nyt puoluerekisteriin ja jatkossa sen nimi on Valta kuuluu kansalle rp.

Tilaa
Ilmoita
guest
48 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Hyvä! ”Suomi -Neito” ei ole koskaan vielä kaivannut jykevää miestä näin paljon kuin NYT!!!

Juha

Hehheh. Persuilla on sininen tulevaisuus Sanna Stalinin pikku apulaisina.. valeoppositio on globaalin rahaeliitin puolella, kuten muutkin puolueet. Käytännössä eduskunnassa on kaksipuolue järjestelmä Ano vs. glopalistipuolue johon persutkin kuluu.. ellei sitten Ossi tule PJ:ksi, mikä on hyvin epätodennäköistä ainakin hommaforumin gallupin mukaan.

Totuus

Tämä on totta. Meillä on todellakin mainitsemasi kaksipuoluejärjestelmä: globalistit vs. Turtiainen.
Kaikki puolueet nuolee globalisti-eliitin persettä. Ano yksin yrittää vastustaa maan tuhoamista ja kansanmurhaa.

Peter Kreisler

Hyvä, nyt on vaihtoehto jota äänestää. Eikä tarvitse valita vähiten huonnoa, vaan on vaihtoehto joka vastaa omaa agendaa.

kiima kulli

Mainiota. Jos saatais lopultakin muutos aikaan.

John Quiman

Tuosta on matkaa muutokseen, mutta jos halutaan muutosta, on ensin otettava ensimmäinen askel.

Ilkka Forsten

Asiassa on kyllä hyvät mutta myöskin huonot puolet tässä vaiheessa. Turtiaiselle onnittelut, suoritus oli kova pakko myöntää. On tietysti hyvä että poliitttiseen puoluekenttään tulee lisää kansallismielistä tarjontaa, sillä se jos mikä muistuttaa nykyisiä valttapuolueita siitä ettei heidän tekojaan enää suvaita kritiikittä, ja että tulevaisuus saattaa näyttää varsin ” äärioikeistolaiselta ” kun vaalien aika tulee.
Huono puoli on se, että olisi ollut parempi keskittää voimaa PS:n taakse eikä hajottaa äänestäjäkuntaa. Vaikka joku sanoisi ettei turtiaisen puoluetta kuitenkaan niin moni äänestä, on nekin äänet pois PS:ta joka on kuitenkin yksi takuuvarmoista äänten kalastajista.

Se on toivejattelua että turtiaisen puolue nousisi ennen seuraavia vaaleja niin suureksi kannatukseltaan että se voisi yksin sanella mitä tehdään. Edes PS ei nouse niin mahtavaan ylivoimaan. Se pystyykö turtiaisen taakse linnoittautuva joukko tekemään yhteistyötä PS:n kanssa on myöskin suuri kysymysmerkki.

Minusta olisi ollut parempi antaa seuraavien vaalien näyttää mikä on tämän kansan perimmäinen tahto, sillä samanmielisten hajoaminen moneen eri ryhmään ei ole joukkovoiman kannalta hyvää kehitystä.

Aika näyttää miten tässä käy, mutta vielä kerran onnittelut uudelle puolueelle. Viisaalla pelin pelaamisella estetään ainakin suomen muuttuminen kalifaatiksi.

John Quiman

Jotkut arvioivat, että Turtiainen tulee saamaan ääniä niiltä, jotka muutoin jäisivät makaamaan sohvalle.

Totta kyllä, jos se vie Perussuomalaisilta ääniä, ei Perussuomalaiset saa muualta korvaavia ääniä, ei kokonaisvoima kasva, mutta hajaantuu.

Totuus

No joo, mikään ei äänestämällä muutu niin kauan kuin äänet laskee Tieto Oyj.
Valheellisilla gallup-tuloksilla varmistetaan vaalivilpin läpimeno. Sitten syytellään, että itse olette äänestäneet jne.
Koska vaalivilppi on mahdollinen, niin totta kai se toteutetaan. On toteutettu jo kymmeniä vuosia.
Käyn silti äänestämässä, jotta vilppi olisi edes vaikeampi toteuttaa.

Ilmari

Turtiaisen puolue ei tule koskaan saamaan yhtäkään kansanedustajaa.

Löks

Ano pilasi perussuomalaisten mainetta, hyvä että lähti.

Ilkka Mänttäri

Tai toisinpäin.

John Quiman

Onhan Turtiainen aika suorapuheinen ja joillekin se on liikaa. Nykyään ihmisillä on sellainen käsitys, että pitää käyttäytyä sivistyneesti, siis jauhaa kaunnita korulauseita ja olla miellyttävän lattea sekä teennäinen tyhjyys.

Piti hienon puheen rokotteista, mutta arvattavasti se oli monille aivan kamala, koska se oli niin suorapuheinen, eikä siinä mielistelty, vaan laitettiin monille epämiellyttävät tosiasiat pöydälle. Minusta on sivistyneempää puhua vaikka kuin barbaari, mutta puhua totta. Teennäinen kohteliaita tapoja pursuava ja sovinnaista kieltä käyttävä, totuutta kiertävä ei ole sivistynyt.

Monien mielestä pitää osata käyttäytyä, ei tarvitse puhua totta, kunhan käyttäytyy ”asiallisesti”. Sellaista pidetään sitten kannatettavana ihmisenä.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Suorapuheisuus oli aikoinaan myöskin Jussi Halla-ahon valttikortti. Hän tosin osasi sanoa asiat niin että moni tajusi kritiikin piston vasta seuraavana päivänä. Turtiainen on vähän sellainen ” pois alta risut ja männynkävyt ” tyyppi, mikä on keskikaljabaarien vetonaula, mutta ei koko kansan silmissä niinkään uskottava.

Se että käyttäytyy asiallisesti, ei sulje pois oikeutta sanoa asiat suoraan. Päällehuutaminen jota AINA tehdään kun esimerkiksi halla-aholle annetaan puheoikeus, ei ole asiallista, sillä jussi ei huuda väliin oli tilanne mikä tahansa. Turtiaisesta huokuu kyllä tiettyä päättäväisyyttä mutta siinä on samalla jotain ylimielistä enkä nyt tarkoita yksin puhetapaa. Tietenkin sellainen esitys puree suomalaisiin, mutta kantaako se tapa ja asenne mihinkään. Sitä peräänkuulutin kun sanoin aiemmin ettei ole hyvä asia jakaa vihersosialismin vastavoimaa liian pieniin osatekijöihin.

Tuloksena voi olla ”soinilainen ” huutelukööri mikä kyllä esittää kovaa mutta teot jää pieniin. Sitä paitsi on ihan eri asia saada kasaan kannatuskortit kuin jatkaa siitä puolueena joka on uskottava. Jos oikein haluaisi olla skeptinen, voisin ajatella että turtiainen teki tämän vain kostaakseen persuille saamistaan sanktioista. Ei hyvä, se tuhoaa jo saavutetutkin asiat ja voi tuottaa päinvastaisen tuloksen väärään suuntaan ajautuvana keskusteluna.

Typerintä olisi jos persut ja turtiainen päätyisi huutelemaan keskenään solvauksia. Siitä jos mistä ottaisi viherkommunistit kaiken ilon irti. Mitään maahanmuuttokriittisten ” pitkien puukkojen yötä ” ei tarvita. Eihän vastapuolellakaan demarit nimittele vihreitä tai toisinpäin vaikka aihetta varmasti olisi.

Kata

Oikeassa olet!Mutta vaikka Ano T puhuu asiaa niin jotain sellaista kuin on Halla-aholla puuttuu,kylmän viileää analyysiä.Mutta kuten sanoit on suuri osa joka ei ymmärrä edes seuraavana päivänä mitä Halla-aho sanoi koska nämä itseään täynnä olevat ovat samaa tasoa kuin iiiiris rukka siinä yhteishaastattelussa,oliko se Tampereella..no anyway se oli taas sitä ”natsiyhteyksiä pitäs vähentää”jargonia joka näillä soi päässä 24/7.He eivät kuule muuta koska muuta agendaa ei ole päissään eli ovat itserakkaudestaan päissään!Loputtomiin.Parannuskeinoa ei ole siihen känniin.
Eivät he siis kuule mitään!

Ja todellakin,kunhan ei tule keskinäistä huutelua koska siitä nuo iiiirisrukat repii pelihousunsa tai mitä niillä nyt on päällään….

John Quiman

Totta, Turtiainen on rahvaan sankari, jos niin voisi sanoa. Hän uskaltaa puhua asioista häpeilemättä ja kaunistelematta.

Jos ajatellaan asian perillemenoa, on se ”rahvaan” ote kuulijakunnasta vaihteleva, Ns. ”sivistyneet” ”hienot ihmiset” eivät kuule asiaa, kun ”rahvaan” sanat sattuvat korviin. Rahvas puolestaan ymmärtää helposti, eikä kauhistele, kuten se ”sivistynyt”. Näillä, jotka uskovat olevansa oppineita, kun ovat yliopistossa lukeneet mielipiteitä totuutena, on tapana katsoa kuorta, kun eivät kykene sisällön tarkasteluun. Siksipä he kauhistelevat sanoja sen sijaan, että osaisivat katsoa siihen, mitä on todella sanottu.

Eduskunta on paikka, jossa on tärkeää saada aikaan yhteistyötä, jolloin oma asia tulee kyetä pilkkomaan pieniin osiin, eikä yksittäinen pieni osa saa olla liian vaikea nieltävä. Se pitää myös osata tarjota paketina, joka ei ole monille turhan karvas.

Tuossa asioiden edistämisessä tulee olla kärsivällinen, eikä vaatia kaikkea heti, etenkään, kun se kaikki on kovasti ristiriidassa sen kanssa, mitä eri puolueiden edustajat kykenevät hyväksymään. Heidän hyväksyntänsä ehto ei ole pelkästään se, että ovat oikeastaan samaa mieltä, vaan heidän hyväksyntänsä ehdot liittyvät äänestäjiin ja puolueen linjaan. Ovat siis epärehellisesti taipuvaisia mihin tahansa, jonka uskovat edistävän omaa uraa.

Siksipä on hyvä luoda ilmapiiriä, jossa heidän uraansa auttaa se, että ovat jostain yhtämieltä, kuten esim. maahamuuttopolitiikan tiukennuksista. Jos kansan parissa vanha kunnon nuiva maahanmuuttopolitiikka saa paljon suosiota, ilmesty kuin tyhjästä kansanedustajia monista puolueista kertomaan, että sitähän minä olen aina sanonut, vaikka en mitään siitä puhunutkaan.

Vihervassujen nykyhetken menestys pohjautuu propagandaan, jota on vähitellen ja pieninä annoksina syötetty kansalle pitkän ajan kuluessa. Jos kansan äänetyskäyttäytymiseen ja käsityksiin haluaa muutosta, ei se toimi oikein hyvin, jos haluaa liian äkkinäistä muutosta. Pitää olla kärsivällisyyttä ja keskittää huomio pieniin askeliin politiikassa.

Kansan parista löytyy paljon porukkaa, joka haluaisi muutoksen, mutta eivät rohkene puhumaan tai äänestämään sen mukaan. Jos sen joukon saa vapautetuksi pelosta ja hypnoosista, muuttuvat puolueiden kannatusluvut paljon. Silloin Perussuomalaiset nousevat reippaasti ja siinä samalla nousee Turtiaisenkin puolueen kannatus silmissä. Kansassa on havaittavissa kyllästyneisyyttä nykytilaan, mutta ei ole vielä niin paljon rohkeutta äänestää ja puhua sitä mitä on mielessä. Siksipä niiden herättely ei vaadi vuosikymmeniä, vaan voidaan taitavalla ja kärsivällisellä taktiikalla saada herätettyä aika nopeastikin. Asiaa auttaa paljon se, että mm. matujen haittoja on enää vaikea piilotella ja siihen ovat vaikuttaneet paljon erilaiset vaihtoehtoiset mediat. Jopa kommentoinnit lehtiartikkeleissa auttavat asiaa, vaikka ne hukkuisivatkin suvakkihälinän ilkkuvaan roskaan. Se rohkaisee monia mielipiteen ilmaisemiseen ja antaa tilaa hengittää monille.

Turtiaisen olemus saa varmasti jonkin verran kannatusta, ei kasva suureksi, mutta uskoisin sen pääsevän eduskuntaan ja parhaimmillaan tulevaisuudessa saamaan jopa kymmenen kansanedustajaa.

Hyvä, että eduskunnassa on joku rajumpikin tapaus nostelemassa kissoja pöydille. Se helpottaa esim. perussuomalaisten asiaa, koska heidän pyrkimyksensä vaikuttavat sitten pehmeämmiltä ja hyväksyttävämmiltä. Samalla se patistaa perussuomalaisia sille tielle, että eivät ole liian lällyjä, kuten välillä ovat.

Sinimustien en usko menestyvä yhtä hyvin. En tosin juuri tiedä sinimustien kannatuksesta, mutta vaikuttaa siltä, että se on pientä, uskollisia kannattajia, mutta pieni määrä. Voin olla väärässäkin, mutta tuollainen vaikutelma on tullut.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Mutta silti voi ministerirouva natsitella Eduskunnassa,minusta aivan järkyttävää käytöstä.

John Quiman

Onhan se naurettavaa käytöstä, mutta koska se on nykyisten ”sivistyneiden” mielestä oikeutettua, sisältyy se ”sivistyneisyyteen”.

Daniel

Hyvä huomatus. Marinin hallitus ja itse Marin ei osa käyttäytyä, eikä puhu totta, eikä käyttäyty asiallisesti. Kyllä hommat meni täysin pieleen Suomessa…

Kaino-Vieno Huttunen

Minusta valta kuuluu kuninkaalle ja kuningasten kuninkaalle. Mutta jos VKK osoittautuu todelliseksi muutosvoimaksi niin hyvähyväläpyläpy. Joka tapauksessa ollut vuodesta 2015 ja aiemminkin näitä puolueita, jotka ovat aloittaneet torvet soiden ja kaviot kopsuen, mutta ovat kuihtuneet joko sisäisiin ristiriitoihin tai sabotaaseihin. Ehkä liikkeelle pitäisi saada koko kansa tai ainakin suuret massat.

Hekku

”Suuret massat” maassamme ovat aivottomia lampaita, joille vappusatanen, perheiden asialla, vastuullisuus, ilmastohätätila, tyttöjen/naisten/sukupuolivähemmistöjen asema jossakin kaukaisessa kehitysmaassa ja vastaavat on elämän tärkeimpiä asioita. Vuosikymmenten aivopesu on tuottanut tulosta, niin kuin totaalitäärisissä diktatuureissa on tarkoitus.
Ei lampaat ymmärrä, että heitä lorotetaan linssiin 100-0 koko ajan. Ne painaa leukaa rintaan vaan ja pidempää päivää, jos/kun rahat ei riitä elämiseen siinä aneemisessa velka- tai vuokraläävässä koko ajan pahenevan vero&hintaryöstämisen vuoksi. Ei osamäärät riitä ymmärtämään ja miettimään pitäisikö tähän saada muutosta ja nopeasti.

Ilkka Mänttäri

Tuo vanha sanonta että enemmistö on aina väärässä, on osittain oikea. Katsokaa vaikka hallitusta. Poikkeuksen taitaa tehdä sitten tilanne kun ajaudutaan kansannousuun asti koska kaikkia (kantiksia) on laiminlyöty.

John Quiman

Mitä pitäisi saada liikkeelle, on äänestäjät, jotka eivät sokeudu viherfasistien ja muiden suvakkien valheellisesta propagandasta.

Jos mikään muu ei auta, sitten pitäisi saada koko kansa tai ainakin suuret massat kaduille.

Turtiaisen puolue ainakin nostaa esiin hyviä asioita ja tavalla, jota media kauhistelee. Hyvä, että saa niitä esille ja hyvä, että muistuttaa eduskunnassa kansanedustajia vastuusta ja tehtävästä kansan tahdon toteuttajina, löi sitten vaikka nyrkkiä pöytään.

Samalla perussuomalaiset alkavat näyttää hyvin maltilliselta, koska joukkoon on ilmestynyt joku vähän terhakampi. Se tekee monille helpommaksi äänestää perussuomalaisia, kun se ei enää ole ”äärioikeistoa” tai ainakaan ”äärimmäisin oikeistopuolue”.

Ilkka Forsten

De Wit oli oikein hyvä esimerkki siitä miten meuhkaamisella ja toistuvalla uhriutumisella ei saavuteta muuta kuin poliisin huomio. Hän oli hyvä pikamiekkareiden järjestäjä, se on pakko myöntää, mutta pitkässä juoksussa alkoi sitten näkymään eräänlainen mussolinisydrooma. ” Totuuskomissiot ” ja vastaavat puheet on turhaa, koska tässä maassa ei mikään mahti nosta valtaan sellaista tekijää, joka pystyy sanelemaan yksipuolisesti ketä suvaitaan ja ketkä jäävät sen ulkopuolelle.

De Wit keräsi ympärilleen, anteeksi vaan, mutta niin epämääräisen kolpakkohaaremin ettei sitä kukaan enää ottanut tosissaan. Siinä huudettiin Koffin tölkit kourassa ” matut vit***n”, käytiin tietoisesti ärsyttämässä poliisia ja lopulta päädyttiin muutamaksi tunniksi laitokselle. Se EI OLE oikea tapa herätellä kansan syvien rivien tuntoja.

Kritisoin sitä jo silloin kun asia oli akuutti, ja usein tuli palautetta että tee itse parempi konsepti jos osaat. Itse asiassa olisin osannut, mutta meillä oli jo tuolloin Perus-Suomalaiset puolueena jota myöskin äänestin. En siis lähtenyt kyhäämään telttakylää keskelle Helsinkiä huutaakseni jotain mikä ei sitten kanna lyhtypylvästä pidemmälle.

Ihmisiin vetoaminen vaatii muutakin kuin vain suurta ääntä, jolloin se miten sanoma muotoillaan onkin paljon ratkaisevampaa kuin megafoniin karjuttu v kehotus sinällään epätoivottavalle joukolle. Ihmiset ei samaistu ryhmään mikä ei kykene olemaan edes yhtä iltaa asiallinen. Ikävä totuus, mutta näin se on. Jos epäilette sanomaani niin missä on nyt se de Wit:n totuuskomissio joka jakoi tuomioita sotakuopalle lähtevistä ?

Jos haluatte nähdä miten luodaan hyvä tulevaisuuden puolue, katsokaa ja kunnelkaa Tuukka Kurun kykyä ilmaista asiat. Sinimustat tulevat olemaan oikeasti jotain mitä voidaan pitää vaihtoehtona, mutta senkään kohdalla ei pidä olettaa että huomena kaikki on toisin. Ei vihersosialistitkaan saaneet omaa asiaansa läpi hetkessä, se touhu alkoi jo tietyssä mielessä 1960 luvulla, kun Tuomioja & kump huusi vihaansa Amerikalle ja ylisti Neuvostoliiton kaikenkattavaa ” onnellisuutta.”

Eräs Paaveista sanoi omalla valtakaudellaan jotakuinkin näin. ” Kosto voi odottaa, tarvittaessa vaikka läpi ihmis-iän, mutta lopulta se toteutuu.” En sano että uutta poliittista järjestystä pitää odottaa loputtomiin, mutta ei se synny myöskään yhdessä yössä. AH aloitti 1920 luvulla, ja oli lopulta vallan keskiössä 1930 luvun lopulla. Se kannattaa aina muistaa. Muutos on mahdollinen, mutta ei ilman uskoa eikä sitkeyttä.

John Quiman

De Wit oli aikamoinen hössöttäjä, liikaa energiaa ja liian vähän malttia, meni vouhotuspuolelle. Pienten miekkareiden aikaan oli vielä aika okei, vaikka turhan innokas. Energiaa riittää, mutta puuttuu selkeyttä ja uskottavuutta toiminnasta. Jos nyt katsoo sen sivuja, näyttävät ne häneltä.

Tuukka Kuru on selkeä, asiallinen ja osaa puhua perustellusti asiastaan. Tällä hetkellä en usko Sinimustien menestykseen. Pitemmästä aikavälistä en osaa sanoa, mutta epäilen, että kannatus jää pieneksi ainakin nyt.

Prozac

Olisiko parempi nimi puolueelle ollut ”valta kuuluu anolle”?

Ilkka Forsten

” Anovalle ” annetaan.

Hekku

Kannattajakortin kaiketi pystyi täyttämään myös sähköisesti. Tässä näkyy syy siihen miksi verkossa äänestäminen vaaleissa ei onnistu, vaikka koko elämän muut PALJON tärkeämmät asiat hoidetaan sähköisesti. Moniin palveluihin ei enää edes ole muuta käyttömahdollisuutta kuin pankkitunnuksilla hoidettava sähköinen asiointi.
Jos sähköinen äänestäminen olisi mahdollista se romahduttaisi kolmen mafian(kok, maalaiset, sdp/viherkommarit/kommarit ja muut bolshevistit) kannatuksen ja lähes sata vuotta jatkunut sulle-mulle jaolla tapahtuva kansan ryöstäminen saattaisi ehkä loppua. Vanhusväestö pitää nykyäänestyssysteemillä kolmen mafian edelleen vallassa joten muutosta ei ole odotettavissa.

Ilkka Mänttäri

Oikeassa olet. Ei sähköistä äänestämistä tulla Suomessa hyväksymään, juuri mainitsemistasi syistä. Joku nyt sitten sanoo että siinä voidaan tehdä vilppiä. Kyllä vilppiä voidaan tehdä, ja on tehty Suomessakin vaikka ei ole edes sähköistä äänestystä. Sähköinen äänestys voidaan kyllä toteuttaa turvallisesti jos halutaan mutta kun ei ole halua. Saattaisivat ottaa käyttöön jos amerikkalaiset äänestyskoneet hyväksyttäisiin mutta ne ovat jo sen verran ryvettyneitä että ei niitä kai kukaan uskalla ehdottaa.

Realisti

Ei sähköistä äänestystä voi toteuttaa turvallisesti. Tämä on täysi mahdottomuus.

Keskeinen ongelma asiassa on se, että vaalisalaisuutta ei voida mitenkään taata. Eikä myöskään sitä, että äänestäjä saa äänestää oman tahtonsa mukaisesti – eikä vaikkapa aviopuolisonsa määräämällä tavalla. Tai jonkun muun lähipiirissä vaikuttavan voimakastahtoisen päällepäsmärin tahtomalla tavalla.

Perinteisessä äänestystavassahan nämä ongelmat on kätevästi hoidettu sillä, että äänestys tapahtuu kopissa, jossa ei ole ketään muuta ihmistä paikalla kyttäämässä ja varmistamassa, että ääni menee juuri sille ehdokkaalle kuin tämä kyttääjä haluaa. Sähköisessä äänestyksessä tällainen määräilijätyyppi sen sijaan pystyy helposti kyttäämään vieressä ja varmistamaan, että ääni tosiaan menee sille ehdokkaalle, jolle hän tahtoo sen menevän – eikä sille, jolle äänestäjä itse haluaisi sen menevän.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Realisti
Ilkka Mänttäri

No HAH and HUG. Osoitit juuri että olen oikeassa. Näihin määräilijöihin ja mielipiteen muokkaajiin laittaisin kyllä valtamedian. Etkö todella ole tietoinen että meilläkin on vaalirikoksia tapahtunut. (Unohdin kysyä käytätkö verkkopankkia ja tunnetko sen turvalliseksi)Ei kyse ole siitä minkälaisella tekniikalla äänetys tehdään. Kyse on siitä onko kaikki lähdekoodi ja tekniikka avointa, Yhdysvalloissa se ei ollut vaikka oikeuden tuomari niin määräsi. Määräystä ei kuitenkaan toteutettu.Ei pääsyä äänestyskoneisiin ja Demokraatit (Älkää unohtako että tämää on vain puolueen nimi, ei se miten se toimii tai mitä arvoja se noudattaa) ovat tehneet kaikkensa että mitään epäselvyyksiä ei tutkita. Kyllä minulla nyt jotenkin nousee kunnioitus Suomen punavuhreitä kohtaan. He sentään rikkovat lakia avoimesti.

John Quiman

Demokraatit sanovat, että vaalit olivat rehelliset ja siksi niiden tuloksia ei saa millään tavalla tarkistaa. Tähän sitten ainakin valtamedia ja valtamedian varassa maiilmankuvaansa rakentavat ihmiset uskovat, eivätkä huomaa mitään ristiriitaa tuossa.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=vo6kRmDfCiw Kyllähän kamala ja joe ovat ihan huippuja…. 😀

Realisti

Kyllä kyllä. Olen toki tietoinen siitä, että meillä Suomessakin on vaalirikoksia tapahtunut. Äänimäärissä esiintyy hyvin usein ”klappia”, kun asiaa on ruvettu tarkemmin syynäämään. Eli kun on verrattu toisiinsa kunkin ehdokkaan saamia todellisia ääniä (siis uurnaan pudotettuja äänestyslippuja) siihen lukuun, joka virallisiin pöytäkirjoihin on merkitty.

Pyrin tuolla edellisellä kommentillani tuomaan esiin vain sen, että siirtyminen sähköiseen äänestykseen ei ole mikään ratkaisu kyseiseen ongelmaan. Päinvastoin, sähköinen äänestys on vieläkin ongelmallisempi ja haavoittuvampi kuin perinteinen kynällä ja paperilla tapahtuva lippuäänestys.

Heikkoja kohtia ovat juuri nuo sinun mainitsemasi tekniset asiat (mm. lähdekoodi ja sen hallitseminen) sekä minun esiin tuomani vaalisalaisuuden puuttuminen (ei pystytä mitenkään varmistamaan, etteikö joku sivullinen henkilö voi olla paikalla ja painostaa äänestäjää klikkaamaan jotain ihan muuta vaihtoehtoa kuin sitä, jota hän itse haluaisi äänestää).

John Quiman

Paperilappuäänestyksessä jää fyysinen todiste äänestä. Sen muuttaminen on aika vaikeaa, etenkin jos haluaa muuttaa monta. Sähköisesti toimiva ääntenkeräys voidaan muuttaa sillä tavalla, että on melkein mahdotonta selvittää jälkeenpäin mitä oli todella tarkoitettu äänestää, ellei ohjelma tee logitiedostoja, joita ei millään pääse peukaloimaan. Riittävän hyvin toteutettu ohjelmisto olisi jo vallan luotettava, kuten bitcoinit ovat.

Tietysti vapaus äänestää Aku Ankkaa kärsii myös sähköisestä äänestämisestä, kuten tyhjänkin lapun jättäminen, ellei näitä huomioida ohjelmistoa tehdessä.

Valitettavasti joillakin piireillä on ihan varmasti kaikissa vaaleissa hinkua väärentää tulosta omaksi eduksi. Katainen teki ihan omatoimisesti pöytäkirjoja Kokoomuksen paikallisosastojen kokouksista, jota ei oltu pidetty, päästäkseen Pohjois-Savon kokoomuksen puheenjohtajaksi. Kun poliisi pyynnöstä tutki, ei kukaan muistanut mitään ja monet, joiden nimiä oli käytetty pöytäkirjoissa, eivät olleet edes paikalla mokomissa kokouksissa.

Siitä ura puolueessa urkeni. Tyypillinen vallanhimoinen, joka ei kaihda keinoja.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
pää määrää

Suomen suurin puolue on äänestämättä jättäneet. Kannatus liki 40%.

Valhetta valheen perään

Hienoa, onnittelut suoraselkäiselle Miehelle!
Toivotaan ettei käy kuten IPU:lle ja Antti Pesoselle. Eli jos globalisti-eliitti katsoo, että joku uusi puolue on todellinen uhka, niin se ja sen johtohahmot tuhotaan. IPU ainakin joutui vakavan vaalivilpin kohteeksi.
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/janerikfinskas/270998-vaalivilppi-suomessa-ja-hallitusohjelman-tilaus-osa-1/
On näköjään poistettu se kirjoitus Uudesta Suomesta, jossa kerrottiin tuosta IPU.een kohdistuneesta vaalivilpistä. Tuossa jutussa oli myös kuvakaappaukset Yle:n reaaliaikaisesta ääntenlaskennasta, joista näkyi miten IPU:n kahden läpi menossa olevan ehdokkaan äänet katosivat…

Puolueeton

Puolueesta tulee suuri, jos johto onnistuu saamaan ehdokkaikseen hyvin koulutettua älykästä väkeä mieluummin yliopistouran tehneitä mutta ei suinkaan vihervasemmiston ideologiaan kuuluvia vaan jopa puolueettomia Suomen kansan etuja puolustavia.
Olen lukenut kirjaa ”Lumedemokratia”, jossa puhutaan 1970 luvulla alkaneesta suomettumisesta, jossa rajoitettiin sananvapautta ja oli kolmen suuren puolueen (kok,kepu,SDP+vas) konsensus. Konsensus on juuri se ilmiö, joka hävittää keskustelevan ja eri mielipiteitä sisältävän demokratian. Kun tämä piirre puuttuu demokratiasta, on seurauksena korkeat hinnat, korkeat verot ja kansalaisten köyhyys, vaikka maan tuotanto toimiikin hyvin ja maa on rikas.
Nyt on jälleen odotettavissa suomettuminen. Sananvapautta rajoitetaan ja todennäköisesti on syntymässä monipuoluekonsensus, jossa uutta lisäystä on vihreys ja persut. Jos puheenjohtajaksi valitaan suvaitsevainen entinen vihreään liikkeeseen kuuluva, voi olla syntymässä super lumedemokratia. Halla-ahokin oli liian suvaitsevainen ja taipuvainen sensurointiin persujen naisväen painostamana. Hankamäen kirja ”Totuus kiihottaa” jäi julkaisematta puolueen toimesta.

Doh

Aina on valmiita seuraajia kaiken maailman pillipiipareille.

Jouni Silvennoinen

Onnittelut Ano, tästä on hyvä jatkaa.

painovoima

Olisi luultavasti hyvä juttu Perussuomalaiselle puolueelle mikäli siitä erkaantuisi muitakin salaliittomagneetteja.

Sensuroimaton Totuus

Älä huoli, perseenmyyjä persuista tulee lähtemään PALJON väkeä sillä valeopposition kusetus paljastuu juuri nyt valtavalla vauhdilla.

Tuumailija

Hieno saavutus, hattu nousee korkealle, toivotaan ettei sorru persuiluun ja toimii oikeana (korruptoitumattomana) suorana oppositiona.
On hyvä saada puoluekenttään sellaisia puolueita jotka yhdessä ajavat suurinta osaa kansan asioita konkreettisesti ja saavat politiikan siirtymään hypetyksestä, suhmuroinnista, oman edun/puolueen agendan maan etua ajavaksi.
Aika näyttää mitä tuleman pitää.

perustussusi

Uutta opposiota kyllä tarvitaankin, sillä persujen pääehdokkaat olivat jo ottamassa satoja avuliaita afgaaneja eli sodan toista osapuolta Suomeen.
Kyllä se toinen osapuoli vielä nuo ”petturit” jäljittää…
Todennäköisesti Ruotsissa on jo siihen tarvittavia koston enkeleitä,

Ilkka Mänttäri

Maailmassa on tuollaisia perusasioita, kuten että totuudenpuhumisesta ei saisi rangaista. Tiedän että Suomessa on tuota tapahtunut. Meidän täytyy todellakin ottaa tarkasteluun koko oikeusjärjsetelmä. Joku tuomari aikoinaan sanoi että heille merkitsee vain laki, ei oikeus. No ei näytä aina merkitsevän lakikaan. Onko kaikki moraali unohtunut, kai se sitten on niin. Meidän täytyy todellakin ottaa käsittelyyn koko oikeusjärjstelmä, ei se mitä ministerit siitä sanovat. Siinä voitaisiin myös ajatella valtakunnansyyttäjän asema. Hän on jo menettänyt kaiken luotettavuutensa. No vain kansalaisten keskuudessa, ei byrokraattien. Tuossa vielä hieman perustuslaista https://www.youtube.com/watch?v=GcELJ8chwuQ

Pelle Hemppainen

Kauas on kuljettu Suomen ensimmäisen ammatillis-eettisen ohjeiston noudattamisesta.
Olaus Petri kirjoitti 1500-luvulla Tuomarinohjeissa:
”Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei saata olla lakikaan; sen kohtuuden tähden, joka laissa on, se hyväksytään.”
Tuo kansalle niin itsestäänselvä ajatelma on nykytuomareille itsestäänselvyys olla noudattamatta.

Kata

Kiitos,huikea keskutelu! On tämä erikoista touhua!

vanhus

onnittelut, kävin itsekkin kannattamassa