Kotimaa

Turussa keskustan ravintolassa maahanmuuttajaryhmien välinen joukkotappelu – omistaja Jethro Rostedt: ”Ihmeellistä, miten Suomen kaltaisessa maassa kansalaisturvallisuus on kohta suurin kysymys”

Kuva Petri Saarela.

Turun keskustassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintolassa leimahti joukkotappelu lauantain puolella puoli kahden aikaan aamuyöllä. Poliisi syytti Jethro Rostedtin omistamaa ravintolaa puutteellisesta järjestyksenvalvonnasta. Rostedt tyrmää kritiikin ja muistuttaa, että kyseisessä maahanmuuttajaryhmien välisessä yhteenotossa mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi ollut tarpeeksi.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että tappeluun osallistui ravintolan henkilökunnan arvion mukaan noin 20-30 henkeä. Järjestyksenvalvojilla ei ollut mitään mahdollisuutta saada tilannetta hallintaansa.

Poliisi joutui tyhjentämään ravintolaan ja määräämään sen suljettavaksi kyseiseltä illalta. Poliisi on käynnistänyt esitutkinnan omasta aloitteestaan.

– Esitutkinnan alkuvaiheessa poliisi kuulee ravintolan henkilökuntaa ja selvittää tapahtumien kulkua valvontakameratallenteiden avulla, kertoo rikosylikomisario Jari Riiali.

Alustavasti tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä pahoinpitely, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja vahingonteko. Rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisilla ei ole yhtään kiinniotettua epäiltyä asiassa.

”Mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt”

Poliisi arvosteli Jethro Rostedtin omistamaa ravintolaa täysin riittämättömistä turvatoimenpiteistä. Rostedt kirjoittaa Facebook-sivullaan, että ”ulkomaalaistaustaiset ryhmät aiheuttivat joukkotappelun, mihin mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt.” Hän myös muistuttaa, että niin poliisi kuin mediakin päättivät pimittää mellakoijien taustat.

– Ihmeellistä miten Suomen kaltaisessa maassa kansalaisturvallisuus on kohta suurin kysymys. Tämänkin jutun kohdalla toimittaja sanoi, että juttuun ei voida laittaa osallisten maahanmuuttajataustaa, koska poliisi sitä ei kertonut heille. Poliisi kyllä osasi kertoa, että järjestyksenvalvonta oli täysin riittämätöntä, mikä taas ei pidä paikkaansa, vaan toimimme täsmälleen siten kuin laki velvoittaa.

– Pitäisikö ongelmasta ruveta käymään keskustelua ja esittämään konkreettisia toimenpiteitä vähättelyn ja piilottelun sijaan? Rostedt kysyy.

JENGIVÄKIVALTA LISÄÄNTYY

Yökerhossamme kävi viime yönä välikohtaus, mikä äityi joukkotappeluksi.

Media…

Julkaissut Jethro Rostedt Lauantaina 10. heinäkuuta 2021

Rostedt kirjoittaa Facebook-sivullaan postauksen kommenteissa, että jos ravintolaa rangaistaan, ”tämä onkin todella mielenkiintoinen juttu.”

– Kyseiset jengit eivät nimittäin käytä alkoholia ja nyt meitä rangaistaisiin siitä siten, ettemme saa myydä alkoholia.

Tilaa
Ilmoita
guest

94 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ArchieRand

Itse olen ostanut musiikin netistä ja kopiosuojaamattomana. Eipä ole tarvinnut törmätä ”tyhjiin hyllyihin”.
Ongelmana on vain vielä suppeahko valikoima https://pullahiiri.com. Tekijänoikeustotalitaristien leirissä olevat artistit ja yhtyeet kun eivät ole vielä saatavilla, vaikka isompikin levyteollisuus alkaa jo tarjota nettikauppoihin toimivampaa DRM-vapaata tuotantoa. 

Mikkis

Kertoisiko joku miten Suomi hyötyy näistä maahanmuuttajista. Saa lukea päivittäin näistä konflikteista. Miksi haluamme tuoda tänne väen vängällä lisää ongelmianäiden maahanmuuttajien mukana. Oi Suom miksi? Kertoisiko joku ystävällisesti mitä positiivista nämä ihmiset on tuoneet Suomelle ja suomalaisille..

John Quiman

Onhan Yle jo monesti kertonut positiivisista ja esimerkillisistä tapauksista. Ne tapaukset ovat tosin nykyään vankiloiden huomassa.

Facebookin kommentit

Jos nyt vaan hoitaisit velvoitteesi edes ravintoloitsijana, etkä yrittäisi luistaa vastuusta jollain rasistisilla salaliittoteorioilla.” -kirjoitti SDP:n Kim Soares… Lieneekö minulla ongelmia luetun ymmärtämisessä kun en Jethron kirjoituksessa nähnyt mitään salaliittoväitteitä?

John Quiman

En minäkään sellaista nähnyt lukemastani, joten jäin pohtimaan, että mistä tuo rasistinen salaliittoteoria tuli.

Erno

Jos maahan ottaa väkivaltaisia henkilöitä massamäärin niin vastaanottava maa on pian väkivallan alla. Integroidu he eivät koskaan

PSn äänestäjä

Keskustelu lainehtii etnojen hyökkäyksestä. Poliisin passiivisuus on merkillepantavaa. Alan paras lehti liittyy mukaan uutisointiin https://www.seiska.fi/kotimaa/kuuntele-nyt-pkakasa-makwan-amirkhani-uhkaili-ja-syytti-jethro-rostedtia-rajusti

Kata

Pidin tuota makwania integroituneena ja järki-ihmisenä(ollut kiitollinen Suomelle..mutta..) mutta siellä se sisällä odotti tämä raivo ja näin menetti kyllä monen silmissä luottamuksensa.Ei jatkoon!

juha II

Turku on mätä. Poliisi on on suomalaisen pahin vihollinen!

John Quiman

Oikeastaan ei poliisi, vaan poliisin johto ja erityisesti ne, jotka sitä poliisin johtoa määräilee sekä ne jotka sen poliisin johdon kullakin asteella ovat valinneet.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Sami

Äänestäjät valitsivat kulttuurimarxistisen vihan, ja kulttuurimarxistisista vihaa saavat.

vesku

Mitähän tästäkin seuraa,,, Kun Suomen Kansallislajien ns. huippu-urheilija osoittaa mieltään,,, 20- 30 vuoden YHTEISKUNTAMME VERORAHOILLA ELÄMISEN JÄLKEEN,,,Käsittämätöntä,,,

PSn äänestäjä

Matias Turkkila Suomen Uutiset 12.7. ivailee
https://twitter.com/MatiasTurkkila/status/1414525295613382658
Jethrolle syyte vihaisuuteen yllyttämisestä?
Uusi rikoslaki 2021:
Maahanmuuttajan vihaannuttamisesta tahi kantakulttuurimaisilla tavoilla ärsyttämisestä tuomitaan 26990-27000 päiväsakkoon tahi 9-10v vankeuteen tahi kansantuomioistuimen määräämään kujanjuoksuun.

Sampo Maa

Se on tuo Jethro sen verran sutki mies, että osaa kyllä puolensa pitää…

PSn äänestäjä

Rostedtilla on vahva epäilys, mihin Makwan Amirkhanin purkaus liittyy.
Kyllähän se liittyy viikonvaihteessa kirjoittamaani Facebook-päivitykseen.
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/4dd90e08-0437-41f5-afcd-01d1a5c5bc68
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5368186/IL+Joukkotappelujupakka+aityiJethro+Rostedt+tekee+vapaaottelija+Makwan+Amirkhanista+rikosilmoituksen
Turussa yökerho Studiossa syttynyt joukkotappelu sai aikaan myös rikosilmoitukseen johtaneen sometaiston.
Yökerhon omistaja ja Turun kaupunginvaltuutettu Jethro Rostedt (liik) on tehnyt Iltalehden tietojen mukaan rikosilmoituksen häntä sosiaalisessa mediassa uhkailleesta turkulaisesta vapaaottelija Makwan Amirkhanista.
Tänään maanantaina Amirkhani julkaisi Facebook-sivuillaan päivityksen, jossa hän haukkui Rostedtia ja tämän poikaa alatyylisesti. Viestiin sisältyi myös Rostedtille kohdistettu uhkaus. Amirkhanilla on 175 000 seuraajaa ja viesti alkoi levitä laajasti somessa. Iltalehden mukaan viesti oli näkyvillä noin 15 minuutin ajan, kunnes Amirkhani poisti sen.

Hölmölästä terveisiä

Korvaus vaatimus per seuraaja. Olisiko 250 ?

Hölmölästä terveisiä

Taitaapa ravintola studion omistaja olla nyt melkoisen paskamyrskyn keskellä. Sieltä tulee demareita esim palautetta. Eli käännetään asiat päinvastaiseksi tyyliin. Kaikki on ravintoloitsijan syytä nyt. Tavallinen kyllästymiseen asti käytetty rasisti kortti vedetty jälleen esiin.

Sami

Toivottavasti Turkua johtavien Kokoomuksen ja SDP:n ammattihyysärien kymmenien miljoonien ammattihyysäys bisnekset eivät häiriinny tästä mitenkään.

ornitollo

Migrimatujen päästäminenTornion kautta oli historiallista luokkaa oleva virhe, jonka seuraukset alkavat nyt purra suomalaisia jalkaan

Sami

2015 tapahtuneen rajanylivyöryn jälkeisissä vaaleissa kansa äänesti vieläkin enemmän kulttuurimarxistisia puolueita.

timo

Jethro ja Turun somalit. Jatko-osa?

PSn äänestäjä

Turun Ketosen Sanomat TS yrittää vähän valehdella aluksi https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5367170/Poliisi+aloittaa+esitutkinnan+Studioravintolan+joukkotappelusta
”Poliisilla ei ole yhtään kiinniotettua epäiltyä asiassa. Poliisi on ottanut yhteyttä joukkotappelun turkulaisiin osapuoliin, kertoo Riiali. Turkulaisten lisäksi tappeluun osallistui ainakin helsinkiläisiä”

Kansan painostus ehkä aiheutti, että matujen puukkotappelu vuosi julkisuuteen tosiasioilla JOTEN EDES JOTAIN PITI TEHDÄ https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008117751.html oliisi aloitti esi­tutkinnan turkulaisen yö­kerhon joukko­tappelusta: ”Tilanne on ollut ilmeisesti aika kaoottinen”

Ilkka Mänttäri

Suomessa poliisilaitos, etenkin ylempien toimihenkilöiden kohdalla ja myös oikeuslaitos on niin korruptoitunut että niiden toiminnalta ei enää voi odottaa mitään. Ne ovat täyden puthdistuksen tarpeessa. Jos ette usko katsokaa tästä. https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik&t=1303s Siinä pitkään toiminut juristi Jaana Kavonius kertoo tästä aika kylmäävästi juttua miten nämä laitokset toimivat. Aivan turha naureskella enää Italian mafialle. Katsokaa myös muita videoita, hänen omiaan tai sellaisia joissa hän on vieraana. Tässä vielä yksi video, https://www.youtube.com/watch?v=6pu-mBNi3sY kelatkaa kohtaan 46min.

John Quiman

Hurja nainen tuo Kavonius. On todella kovaa tekstiä, mutta hän on hyvin vakuuttava, ei mikään hössöttäjä.

PSn äänestäjä

Linnankadun ja Kristiinankadun kulma Jethron yökerho. Poliisi on maksettu sinun veroilla. Matu on elätetty sinun veroilla. Matu ryyppää sinun veroilla vaikka sharia kieltää ryyppäämisen, ei verojesi käytön. Matu ostaa puukonkin sinun verorahoilla.
Sinulta ei kukaan kysy eikä sinua kukaan suojaa eikä kukaan välitä. Lopussa poliisi haukkuu ravintolayrittäjän eikä matuja maahantuoneita poliitikkoja. Eikä tee mitään kuin selittää ja haukkuu
”Ulkomaalaiset ryhmät aiheuttivat, mikään määrä portsareita ei olisi riittänyt” -Yökerhossamme kävi viime yönä välikohtaus, mikä äityi joukkotappeluksi. Media kirjoittaa ja poliisi siteeraa: ”järjestyksenvalvonta täysin riittämätöntä”. Itse kommentoin, että ulkomaalaistaustaiset ryhmät aiheuttivat joukkotappelun, mihin mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt. Väkivaltaa kohdistettiin myös henkilökuntaamme. https://hymy.fi/uutiset/joukkotappelu-jethron-yokerhossa-ulkomaalaiset-ryhmat-aiheuttivat-mikaan-maara-portsareita-ei-olisi-riittanyt/

Woody

Jethro sanoi:”Tämänkin jutun kohdalla toimittaja sanoi, että juttuun ei voida laittaa osallisten maahanmuuttajataustaa, koska poliisi sitä ei kertonut heille.”
Suomeen on tulossa uusi uutiskanava. ”Alfa TV Suomi” ja AlfaTV:n osakeanti on käynnissä ja sillä haetaan rahaa uutistoiminnan aloittamiseen.
”…kanavan oman uutistoiminnan kasvattaminen. Kanava suuntautuu entistä enemmän asiaohjelmien ja suorien lähetysten tuottamiseen.”
Alfa TV:n ajankohtais ohjelmat ovat jo useasti kertoneet uutisia mistä muut mediat vaikenevat.

John Quiman

Saisivat tehdä sitten lakiesityksen, että jos alueella tapaa olla paljon ”maahanmuuttajia”, täytyy turvajärjestelyiden olla nelinkertaiset.
Jospa joku edes tekisi tuollaisen ehdotuksen, kaipa se vaiettaisiin kuoliaaksi valtamediassa rasistisuuden vuoksi, vaikka se onkin tosiasiallinen tarve, joka on käytännön tasolla havaittu. Kyllä se tulisi yleisön tietoon silti ja viesti olisi selvä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

👍

Sari Saarela

Maahanmuutajatausta ei taida tässäKÄÄN tarkoittaa kantaeurooppalaista taustaa….

pöh

Jos tarkoittaisi niin se uutisoitaisiin näkyvästi.
Nyt kun ei edes poliisi syytteitä nosta, vaan syyttää ravintolaa niin kaikki tietää että kyse on afrikan moniosaajosta, aivokirurgeista ja raketti-insinööreistä.

Meri Kreikan

Minkä ihmeen takia nämä päästetään sisälle jos eivät edes juo viinaa? Luulis yrittäjän olevan sen verran fiksu että nää sais jollakin verukkeella pysymään poissa

John Quiman

Nostaa limpsojen ja kahvin sekä muiden vaihtoehtoisten juomien hintaa. Erän aikoinaan portsarina Helsingissä toiminut kaveri kertoi, että oli joskus 90-luvulla baariin kertynyt kovasti tummempia vieraita, jotka tilasivat vain vesilasit, jotka olivat ilmaisia, ja pitivät pöytiä varattuina sekä elämöivät tapansa mukaan illat. Baarin omistaja laittoi vesilasille jonkin verran hintaa, josta sitten elämöitiin, mutta joutuivat kuitenkin maksamaan. Lopulta ongelma-asiakkaat lakkasivat tulemasta.

Harri

Huumeiden saatavuus tuo yökerhoille asiakkaita, ja nämä mehu miehet tuo huumeet yökerhoihin.

pöh

Jos ei päästettäisi noita huumekauppiaita sisälle, niin syyte tulisi syrjinnästä ja rasismista.

Ani

Eikös portsari saa enää valita asiakaskuntaa milloin milläkin perusteella?

Kaino-Vieno Huttunen

No ilmeisesti tämä jengi ei ollut Adidas-verkkareissa, silloin kai olisi käännytetty ovelta. Itseni nimittäin käännytettiin kerran kun olin toppahousuissa. Sanottiin ”Ei verkkareissa!” Kaikin puolin siis siistejä ja säntillisiä nämä maahanmuuttajat, eivät juo alkoakaan.

Itse en ole väkivaltainen, käyttäydy huonosti tai pistä paikkoja paskaksi edes änkyräkännissä, en edes muutu sosiaaliseksi, jolloin ympärilleni kerääntyisi 20 – 30 henkeä.

Mutta enhän minä ole sellainen rikkaus enkä voimavara.

John Quiman

Nämä turhan kiihkeät ihmismassat, joita on täysin valla mitään kontrollia laskettu maahan, pitää palauttaa kotimaihinsa. Niistä tulee vain ongelmia ja kustannuksia. Asiaa ei auta, jos muutama toimii asiallisesti ja elättää itsensä. Massana laskettu, massana pihalle. Jos joku on osoittanut pidemmän aikaa, että elättää itsensä ja perheensä ilman tukia, sitten saa jäädä.

Montaa sellaista ei ole. Ylen mukaan on tietysti hienoja esimerkillisiä henkilöitä, mutta niitä on niin vähän, että Ylelläkin on vaikeuksia löytää niitä. Kohtapuoliin Ylen esimerkillinen maahanmuuton menestystarinan henkilö istuu todennäköisesti tuomiotaan jostain rikoksesta, joten ne Ylen maahanmuuton ihastelut eivät varmaan vakuuta ketään, joka vähänkin seuraa uutisvirtaa.

Anonyymi

Maahanmuuttovirasto on juuri päättänyt, että ketään ei palauteta enää Afganistaniin. Kylläpä osataan tehdä päätöksiä ripeästi!

Kata

Voi helevetto!Joo äkkiä tuli marian mieleinen päätös!HULLUA!

pöh

kyö mää oon kauheest yllättuny ey ne oli ählyjä

John Quiman

Jos ei muuta uutista katsoisi kuin valtamedian valittuja paloja, sitten tosiaan olisi yllättynyt, jos saisi tietää. Tosin eivät ne varmaan kerro nytkään, joten ei valtamedianseuraaja ylläty vieläkään.

Anonyymi

Esimerkiksi Iltalehden uutisoinnista tietää heti, että jotakin lehden maahanmuuttoagendaan sopimatonta on tapahtunut, kun juttuun ei anneta kommentointimahdollisuutta ollenkaan.

Poliisin toimintakin ihmetyttää, ei ketään otettu kiinni, teräaseita käytetty, käyty henkilökunnankin kimppuun ja syytetään ravintoloitsijaa puutteellisista turvallisuusjärjestelyistä. Valvontanauhoilta selvitetään aivan kuten Kaivopuistonkin tapon yhteydessä… Yleensähän ravintolassa on yksi järjestysmies ja se riittää. Montako poliisia tarvitiin paikalle rauhoittamaan tämä sakki?

John Quiman

iltalehti pelkää, että joku paljastaisi kommentoinnissa jotain, mitä he eivät halua paljastettavan.

nazi-zika

juurihan tuo jethro teki ihan ohjelmaakin varissuon somaleista… paljon oli rikkautta ja voimavaraa noilla seuduilla. kummallista kun rikkaus ja voimavara ei kelpaakkaan asiakkaaksi omaan ravintolaan 😀

John Quiman

Kauppias pitää aina hyvää naamaa sinne tänne, jotta bisnes sujuisi. Ei se tarkoita sitä, että kauppias oikeasti ajattelisi sillä tavalla. Jos puoti on alueella, jossa on valtavasti tummempia asiakkaita, ei silloin ole varaa kovasti arvostella maahanmuuttoa. Voisi tietysti, mutta loppuisi asiakkaat ja ehkä puoti räjähtäisi ilmaan.

Kata

Eli jos nämä ”mehunlatkijat”(pimeessä voi juoda kuulemma, ei allu näe silloin) jäävät lopulta ainoiksi asiakkaiksi kun muut vaihtaa turvallisempiin ravintoloihin niin siinä se on sen ravintoloitsijan leipä.
Hyvä että Jethro kuitenkin paljasti sen mitä poliisi ei!Uskomatonta hyysäystä eli pelkääkö kaikki mitä ne keksii jos aletaan kuria pitämään?Nuo ei tottele kuin kuria!Siihen on kasvatettu mutta nyt täällä löysäillään(milloin mitäkin)kun ei rangaistuksia tule mistään.Pelletouhua!
Pitääköhän kokeilla joskus että menen mun 50cm leukun kaa kupposelle.Ei taitaisi mummolta onnistua!Nääs me ollaan paarialuokkaa omassa maassamme!PRKL

Nykymeno

Luulisin, että kun oli mulle kanssa sekoilut sekä vihervässyköiden cancelvittuilut valtamedian tuella, sekä muuta kiusantekoa mm ilmoituksia lastensuojeluun, niin ovat onnistuneet ns pelottelussaan. Eli vaiennettu väärinajattelijat. Työpaikkojakin on menetetty näiden kpäiden takia, esim bussikuskeja jotka ovat laittaneet pummilla matkustaneet somput kuriin. Ja syytteitä nostettu kun on Matun kunniaa loukattu.

Anonyymi

Mitä kunniaa? Onko se sitä, että voi paiskata vaimon parvekkeelta katuun, kun on jäänyt huivi kotiin ja koko suvun maine näin pilattu?

Anonyymi

Ei kai muunlaista ohjelmaa televisiossa olisi esitettykään.

Sampo Maa

Jaahans. Ja nämäkö ne sitten ovat niitä, jotka ovat paenneet kotimaidensa väkivaltaa Suomeen. Mutta väkivalta onkin seurannut perässä. On se kamalaa kun pojat eivät missään saa olla rauhassa, kahinat ja kärhämät kulkevat kintereillä kuin kirous.

Sami

Juu, tälläistä ei pitäisi tapahtua ollenkaan. Suomalaiset Kulttuurimarxistit lupasivat sotaa ja vainoa paenneille turvapaikan. Mutta antoivatko kulttuurimarxistit sotaa ja vainoa paenneille turvaa? No eivät antaneet, vaan valehtelivat. Mielestäni kulttuurimarxistien pitäisi olla rehellisiä sotaa ja vainoa paenneille, ja kertoa sotaa ja vainoa paenneille, että ”jos tulette Suomeen, täällä teidän joukkopahoinpidellään ja puukotetaan”. Miksi sisäministeripuolue Vihreät antaa luvan vapaasti pahoinpidellä ja puukottaa sotaa ja vainoa paenneita -niin Vihreät -miksi?

pöh

Jahka täättä porukka kaivas sen päänsä perseestä, niin lähtevät kyllä pakoon taas johkin suuntaan..Elämäntapapakoloisiahan ne suurin osa on

En olisi uskonut

Vai sillä tavalla. Tämäpä oli suuri yllätys, en olisi ikinä arvannut. Tosin Turkuhan on todellakin Suomen…Tässä se näkyi.

Jouni S.

Ei Turunkaan tarvitsisi olla Suomen…. Kyllä ne ovat päättäjät, jotka saavat kaupungin olemaan joko…. /tai. Turussahan tapahtui se hyvin tunnettu, uhreja vaatinut oikeauskoisen tekemä puukkoisku, ja siellä päättäjät ovat tehneet kaikkensa, että vainnettaisiin ne, jotka siitä muistuttavat ja koko tapaus ja asia painuisi unhon yöhön.

John Quiman

Jos tekijä olisi ollut suomalainen, ei kaupunki tekisi mitään asian painamiseksi unhon yöhön. Pareminkin tukisi muistotilaisuuksia.

Ilkka Forsten

Niin alkaa pikkuhiljaa tapahtumaan se mikä oli odotettavissa. Ählämit aiheuttaa lopulta itse tilanteen ettei suvaitsevaisuutta enää löydy kantaväestöltä ja sitten vasta rytiseekin.

Vaikka en millään tavalla toivo että kenellekään tapahtuisi kuvatunlaista tilannetta, olen toisaalta hyvilläni kehityksestä. Niin pitkään kun mamut ovat voineet mellastaa tavisten keskuudessa ei päättäjillä ole ollut tarvetta puuttua mihinkään, on vain pitänyt suvaita. Mutta kun hottentotit aloittavat mellastuksen ” hyvissä piireissä ” niin ääni kellossa tuleekin muuttumaan.

Poliisille terveiset, Valitsitte väärän puolen ja olette menettäneet luottamuksenne. Oikeuslaitos joka ei kykene tarjoamaan suojaa omilleen on arvoton tekele. Virkavalta joka suojelee rikollisia mikäli näillä on tietty ”ahavoitumisaste ” lätyssä, on politisoitunut milliisi, eikä länsimainen järjestelmä tule kiittämään teitä nyt eikä tulevaisuudessa. Älkää luulko että tämä kansa antaa muuttaa maansa ruotsiksi, ja muistakaa aina se että Ohisalo / Marin EI OLE loputtomiin ministereitä. Heidän aikansa päättyy viimeistään kahden vuoden kuluttua kun vaalit on käyty. Olemme osanneet kätkeä aseita kuten historiasta tiedätte. Miten luulette nyt käyvän ? Te ette tule kuohimaan niiden omistajia vaikka kuka niin sanoisi, ja teitä on vain 7 tuhatta koko maassa, joten mietikääpä nyt kumpi puoli on uskottavampi.

Tulkitkaa kirjoitukseni miten haluatte, en välitä mielpiteistänne sillä emme ole enää samalla puolella. Vihollisen mielipiteillä ei ole merkitystä, ja mikä onkaan pahempi vihollinen kuin petturit joiden uskallus vastustaa paria akkaa on pyöreä nolla.

Olen sanonut useasti että tämä kaikki tulee päättymään ihan muuhun kuin valtavaan suvaitsevaisuuteen. Itse kukin voi nyt alkaa miettimään miten hoitaa henkilökohtaisen suojautumisen. Jos tuntuu että kirjoitukseni ei pohjaudu mihinkään, niin lukekaa iltasatuna erään taidemaalarin elämänhistoria ja erityisesti se kuinka hän nousi valtaan. Muistakaa sanat, ” me emme tee kompromisseja. ” Taidemaalari käytti tätä ilmaisua, jota myöskin sillon pidettiin tyhjänä retoriikkana ja kuinkas sitten kävikään. Tuli aika kun kompromissit unohdettiin ja siitä syntyi historiaa jota pelätään yhäkin.

Apropoo. Nürnbergin oikeudenkäynnin alussa pääsyyttäjä sanoi ettei tarkoitus ole syyllistää koko Saksan kansaa, ainoastaan ne joilla oli takanaan sotarikoksia..Hmmm, mahtoiko tuolla lauseella olla mitään arvoa, sillä YHÄKIN seemiläinen kansa muistaa nalkuttaa liki sadan vuoden takaisista asioista, ja SYYLLISTÄÄ koko saksan kansan. Se sama ryhmä yrittää nyt muuttaa euroopan islamilaiseksi sotatantereeksi, sillä he hyötyvät kehityksestä. Onko jokin siis muuttunut niistä ajoista kun taidemaalari julisti oppinsa pääteesit, ja määritteli syyt ongelmiin ? Päätelkää itse, minä olen jo päätelmäni tehnyt.

Suosi Suomalaista, osta Sakolaista, silloin se kaikki on kotiinpäin….

Kata

Juuripa näin!

John Quiman

Kun yhteiskunnassa asiat menevät pieleen ja kansan tyytymättömyys kasvaa, kertyy siitä vaikka hiljaisuudessakin räjähtävä voima. Ei enää tarvitse kuin sopiva ärsyke nalliksi, niin sitten pamahtaa, eikä sitä enää pysäytetä leimakirveillä huidellen. Terveisiä vaan hallitukselle.

Kansaa vastaan käyminen johtaa ennemmin tai myöhemmin sitä vastaan käyneen tuhoon. Suomalainen ei ole niin pehmennyt elintasosta huolimatta, että se lopullisesti alistuisi vihervasemmistolaisille ideologioille. Se vaan syttyy hitaasti, mutta kun syttyy, ei se enää sammu ennen kuin ongelma on poistettu.

Irmeli

Kyllähän sen arvasi että ”kunniakansalaiset” ne joukolla riehuu. Jetronko syy se on, ettei ollut älynnyt palkata 50 vartiaa ravitolaansa. Ja ihan turhaa ilta ja muut praavdat peittelee riehujien taustoja, totuus tulee esiin aina ja tämä salaaminen on se mikä tuo vihaa ja myös rasismia lisää, jos luulevat että taustojen salaamisella on joku hyvä vaikutus niin todellakin erehtyvät. Näillä salaamisilla ja vähättelyillä,rikosten peittelyllä ei saavuteta mitään, paitsi päättäjien ja median halveksuntaa. Ruotsin tietä tarvotaan, kun mitään ei oteta opiksi naapurimaan virheistä, hölmölä mikä hölmölä.

Sami

Ei klaanien valtataistelu Suomen maaperällä ole tuhansia vuosia keskenään sotineiden klaanien vika, vaan Suomen kansan vika, joka nämä sotaisat klaanit omaan maahansa vaaliuurnilla kutsui. Nyt on myöhäistä pyristellä kun löysät ovat pysyvästi housuissa.

Sami

Pari viikkoa sitten viikonloppuna ajoin autolla tuon Jethron ravintolan ohi. Jethron ravintolan ovenedusta oli täynnä poliiseja ja kehiksiä sekä poliisiauto tukki risteyksen. Joten jännittävä
ja ihana etninen värinä Jethron juottolassa ei ole ”yksittäistapaus”.

juha II

Ravintolan – ”oikein” toimiakseen – pitäisi palkata Omon-joukot huolehtimaan järjestyksenpidosta, mutta ”tuoksinan” jälkeen tämäkään ei miellyttäisi poliittista poliisia eikä ”lehdistöä” millään tavalla, k0oska ”kullanmurut” olisivat ”turvaamistoimien jäljiltä tohjona!
Turku on saastainen suvakki kaupunki koko virkakuntineen keskittyen matujen suhteen suunnilleen vain ”siihen” mihin polvilleen langenneet naiset.

Ilkka Forsten

Turku, Tampere, Helsinki. Kommunistien kotikenttää muualla ei vielä olla samaa mieltä.

Sami

Jyväskylä on Pohjolan-korean kulttuurimarxistisin kaupunki.

seant

Se on kaikkein pahinta, että poliisi meinasi aluksi kaiken pimittää, sillä Komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoo, että poliisi ei kirjannut joukkotappelusta yhtään rikosilmoitusta,eikä asiasta aloiteta tutkintaa.” Kaiken huippu on se, osallisilla oli hallussaan teräaseita, mutta poliisin tietojen mukaan kukaan osallisista tai sivullisista ei ole loukkaantunut vakavasti. Edes teräaseen hallussa pidosta sakoteta ketään. Myös ravintolan vahingon aiheuttajien selvitystä ja henkilökunnan ja vartijoiden pahoinpitelyjä.
Voidaan kysyä onko Turun poliisi toimesta,kaikki maahanmuuttajien aiheuttamat rikokset lakaistu maton alle. Nyt tämä ei onnistunut Rostedt facebook jutun takia.
 

Turvallisuus 🚮

Ihmettelin samoja asioita.

Huolestuttaa poliisin hear no evil, see no evil, say no evil meininki.

Teräaseista mukana pitäisi aina rapsahtaa 5000 € sakkoa ja/tai 3 kk ehdotonta.

Sami

Eräs turkulainen tuttavani kävi aikanaan ala-astetta tulevan Komisario Joonas Tikkan kanssa, oli kuulemma erittäin ”haasteellinen persoona” jo silloin.

pöh

En oikeen ymmärrä miten poliisit voi nykyään edes olla työssänsä? Jonkun taposen vielä ymmärtää, mutta luulis että suurin osa rivipoliiseista ei pystys tuota hyväksyy

Kata

Poliisit jättävät työnsä suurin joukoin Ruotsissa,USAssa ja ympäri länsimaailmaa juurikin syystä että poliisilla ei ole mitään valtaa näihin ketkuihin ja silti se mitä kohtelua poliiseille annetaan saa jättämään työnsä.Jos on oikeamielisyys ollut työn tarkoitus niin se on muuttunut että väärämieliset hilluu ja Maria ja Li & sisters antavat tämän tapahtua koska ihmisoikeudet.
Näin on maailmamme vääristynyt muutamassa vuodessa mutta korjaaminen kestää….kunpa se edes alkaisi pikapuoliin.

John Quiman

Erään ruotsalaisen poliisin mukaan he eivät saa tehdä poliisin työtä, joten siinä on mennyt motivaatio.

Turvallisuus 🚮

Maahanmuuttoon pisteytys käyttöön niin turvallisuusongelmat vähenevät selvästi.

Se ei kuitenkaan tule käymään päättäjille, sen toimivuuden takia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Turvallisuus 🚮
Sami

Kehikset on jo pisteytetty! Ne kehikset saavat parhaat pisteet jotka sopeutuvat heikoiten. Heikoiten sopeutuvat kehikset hyödyttävät eniten hyysäysbisneksillä rikastuvia poliittisia hyvävelikerhoja. Hyysäys-sisäpiirissä on jo useampikin hyysäysbisneksillä rikastunut miljonääri.

VelluN

Pottumaisinta ravintolayrittäjien kannalta on se, että nämä ryhmät ostavat sen limonadin tai jääveden ja näin eivät tuota ravintolalle mitään, mutta istuvat koko illan paikalla. Lisäksi he karkoittavat maksavat asiakkaat käytöksellään. Mutta yritäpä estää heidän sisäänpääsy, niin olet oikeudessa syrjinnästä ja korvaukset joudut maksamaan. He pitävät paikkaa omana ’olohuoneenaan’ ja jos mainitset asiasta, että jotain pitäisi ostaakin, ettei tämä ole mikään yleinen ostari, niin olet rasisti ja korvaukset tulee.

Sami

Jethro kävi itse kehisyhteisöissä kutsumassa kaikki Suomen kehitysmaalaistaustaiset ravintolaansa. Katso YouTube: ”Jethro moskeijassa”

Horace Smith

Limulle ja jäävedelle kunnon hinta, esim. limu 7e ja jäävesi 5e lasi.

kasimir

Tuohan voi tapahtua missä tahansa. Vaikka R-kioskilla, jos sinne on kokoontunut 30 rettelöijää. Miten mikään pulju osaa varautua tähän? Pitäiskö joka ravintolalla olla 30 järkkäriä? Joka ilta. Härskiä heittää tuottava yrittäjä bussin alle. Ei noi eläimet osaa/halua käyttäytyä. Ja kyllä ne muuten dokaa ihan yhtä lailla. Ehkä ne radikaalimuslimit ei dokaa, maallistuneet kyllä.

Rullattu

Vielä kun jokainen muistasi yhden asian, ei ole olemassa kun yksi ainoa sekopäiden ryhmä johon kuuluu joka ikinen muslimi.

Ilkka Forsten

+ Suvakit joilla ei ole aivoja.

Sami

Oikea muslimi, suvakki sekä siiderivalas juo vain Halal-Kossua tai Halal-kaljaa.

siipola

yksi huumesota takana, monta edessa

Kekkuli

Jethro on kohta kiihoitussyytteessä. Toiviainen nostaa kanteen heti ensimmäisenä työnään aamulla tai palaa lomalta töihin, jotta totuuden kertoja vaiennetaan. Vihapuhehuuto alkaa psk-medioissa, kuten trollitehdas Pasilassa ja muut oikeaan aatteeseen maksetut omasta mielestään vastuulliset mediat.
Jethro tipahtaa pois kaikista julkisuuden tehtävistään. Ei sovi, että kertoo ”vääriä asoita”. PolPo:n toimesta aletaan kaivella syitä, jotta Jethro saataisiin taloudellisiin ongelmiin. Ravintoloista varmaan lähtee alkoluvat heti aamulla ja tavaran toimittajat irtisanovat kaikki toimitussopimukset.

jii

Näin on, ja sen lisäksi Jethro määrätään kumartamaan polvillaan näitä moni osaajia silta insinöörejä ja pahoittelemaan aiheuttamaansa häiriötä.

Kata

”Ulkomaalaistaustaiset ryhmät aiheuttivat joukkotappelun, mihin mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt.”
Hyvä Jethro,kiitos että olit suorasanainen ja rehellinen tässä asiassa koska näyttää siltä että poliisi on ihan vaiennettu…ja tiedämme kyllä syyn.
Mutta vouhakkeet öyhöttää uliuli-rasismia….olemmeko polvillamme vieraiden edessä..uskomatonta!Täysin mielipuolista touhua!
Meillä on oikeus elää omassa maassamme turvassa!– ”Ihmeellistä miten Suomen kaltaisessa maassa kansalaisturvallisuus on kohta suurin kysymys.”

luke

ravintolat voivat muuttua yksityisklupeiksi johon vain jäsenet pääsevät siihen on oikeus ei ampumaseurakaan kaikkia ota eikä tasaarvovaltuutettu voi siihen puuttua tai golf kerho anniskelun kanssa.

Ilkka Mänttäri

Esim. Suomalaiseksi Klubiksi jonne on pääsy vain suomalaisilla. Ei se ole syrjintää vaan pienelle kohderyhmälle perustettu suljettu klubi.

Ilkka Forsten

Kansainvälisen lain mukaan on oikeus tehdä pesäero kantaväestön ja muualta tulleiden välille. Tämä on FAKTA eikä mitään turhaa höpinää. Jostain syystä meille ei vaan kerrota asian oikeaa laitaa, sillä viherkommunistien agendalla on oltava monopoliasema tiedotuksessa.

Niin… Vielä hetken ja sitten meno kallistuukin hyvin hyvin äärioikealle.

Ilkka Forsten

Meidänkään seurassa ei ole yhtään ”nehrua”. Ollaan pidetty populaatiot erillään, ja se on ollut lisäksi äärimmäisen helppoa. ” Seurassa ” kun ei pidetä nehruista.

Neiti Marple

Ei voida laittaa ravintolan omistajaa syytteeseen tapahtuneesta. Turussa tapahtunut monikulttuurinen sekasorto ja väkivaltaiseksi eskaloitunut illanvietto. Ravintolan henkilökunta on kohdellut asiakkaitaan yhdenvertaisesti eikä henkilökuntaa voida syyllistää rasisteiksi.
Turun väkivaltaiseksi eskaloituneeseen illanviettoon, ravintolassa on ollut tilanteessa paikalla riittävä määrä henkilökuntaa. Poliisi, tietysti osaa taitavasti kääntää tapahtuneen tilanteen, ravintolan henkilökunnan, ennalta arvaamattomien tilanteiden varautumisen kohtaamisen,henkilökunnan työturvallisuus koulutukseen varautumiseen.
Jos ravintolassa pääsee eskaloitumaan väkivaltainen tilanne jonka aiheuttajana on monikulttuuriset asiakkaat. Todellisuudessa ravintolan henkilökunta ei voi tehdä eskaloituneessa tilanteessa muuta kuin soittaa poliisit apuun.
Turun ravintolan tilanne on ollut vaarallinen koska näillä asiakkailla on ollut teräaseita joku asiakas olisi voinut päästä hengestään eskaloituneessa väkivalta tilanteessa.
Turun ravintola on kohdellut kaikkia asiakkaita yhdenvertaisesti eikä ole syyllistynyt rasismiin.

Ilkka Forsten

Eihän niillä voinut olla teräaseita mukana, meillähän on terä-aselaki joka kieltää moisen. Hah hah ahahahahhhahahahahahahhhhhh…Krööööh, köh köh hahah hahaha hahahhaaaaaa…Niisk.

Sami

Meillä OLI oikeus elää omassa maassamme turvassa. 30:n vuoteen tätä oikeutta ei enään ole ollut. Mutta muistakaa, että kansa on itse saanut vapaasti päättää vaaliuurnilla 😉

Ilkka Mänttäri

Muistakaa nyt kuitenkin että kun se vaalivilppi onnistuu Yhdysvalloissa niin kyllä se onnistuu suomessakin. Meitä on vaan vuosikymmeniä aivopesty että meillä on niin hyvät ja rehelliset vaalit, että kenenkään ei vaan tulisi mieleen alkaa tutkimaan asian oikeaa laitaa.

luke

Tilannehan on että esim. leirintäalueenpitäjä tai tuo ravintoloitsija yleisemmin vielä kauppias ei halua päästää ongelmia aiheuttaneita vähemmistöstatuksen edustajia tiloihinsa saa rasistisyytteen ja melkoiset korvaukset maksamaan jokainen tuntee näitä tapauksia jo kotikunnassaan.Ihmettelenkin miksi vielä ei ole perustettu yksityisklupin nimissä näitä vain jäsenet pääsevät turvallisuus on taattu kun jäsenyys voidaan peruuttaa näitä tulee syntymään ongelmien kasvaessa. Eipä moottoripyöräkerhoonkaan ulkopuoliset pääse.

John Quiman

Tuli tuosta mieleen, että maailmalla on jopa isoja supermarketteja, joihin päästäkseen pitää anoa jäsenyys ja maksaa jäsenmaksu vuosittain. Niihin ei jokainen karvalakki maksa jäsenmaksua, joten eivät sitten käy niissä.

Ilkka Forsten

Kyllä, EU:n valvovan silmän alla. Niin vapaita me olemme.