Kotimaa Rikos

Turussa synkkä viikonloppu – Raiskaus ja useita pahoinpitelyjä

Turun Pernossa sivullinen oli puuttunut raiskaukseen, ja lähistöltä pusikosta makaamasta otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies rikoksesta epäiltynä.


Viikonlopun aikana Turun Halisista sekä TYKS:n ympäristöstä saatiin pari ilmoitusta tummaihoisesta miehestä joka oli ahdistellut ja kourinut naisia. Asiaa tutkitaan seksuaalisena ahdisteluna.

Ulkomaalaistaustaiset olivat pahoinpidelleet kantaväestöön kuuluvia ainakin Turussa ja Raumalla. Molemmissa tapauksissa yhdistäviä tekijöitä olivat ulkomaalaisten liikkuminen ryhmässä, pahoinpidellyn henkilön voimakas humalatila, edeltävä sananvaihto asianosaisten kesken, sekä tapahtuman jälkeen tekijöiden hajaantuminen juosten eri suuntiin. Asioita tutkitaan pahoinpitelynä ja törkeänä pahoinpitelynä. Kummassakaan tapauksessa epäillyistä ei ole vielä saatu tarkempia tietoja tai tuntomerkkejä.

Turun Runosmäessä ulkomaalaistaustainen mies oli pahoinpidellyt naista metsikössä. Teko oli keskeytynyt kun asianomistaja oli ilmoittanut poliisin olevan tulossa paikalle.

Turun Pernossa sivullinen oli puuttunut raiskaukseen, ja lähistöltä pusikosta makaamasta otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies rikoksesta epäiltynä.

Turun Jyrkkälässä poliisi hälytettiin ulkomaalaistaustaisten sukuriitaa selvittämään, ja asiaa selviteltäessä henkilöt kävivät yllättäen partion kimppuun. Yksi henkilöistä oli aseistautunut paksulla ketjulla jonka päässä oli raskas lukko. Partio joutui käyttämään kaasusumutinta ja etälamautinta toisten henkilöiden häiritessä poliisin toimia. Poliisia vastustaneita henkilöitä on pidätettynä. Asiaa tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa