Kotimaa Politiikka

Turvallisempi ja vauraampi Suomi -tapahtuma Tampereella lauantaina 6.4 – mukana ENF-europarlamenttiryhmän puheenjohtaja Nicolas Bay

Launtaina 6.4 Tampere-talolla järjestettävässä perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaiden järjestämässä vaalitapahtumassa nähdään myös kansainvälisiä vieraita. Vierailevaksi puhujaksi saapuu Euroopan parlamentin ENF-ryhmän Nicolas Bay.

Ensi lauantaina perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaat Veikko Vallin (Pirkanmaan vaalipiiri) ja Mauri Peltokangas (Vaasan vaalipiiri) puhuvat Turvallisempi ja vauraampi Suomi -tapahtumassa Tampere-talolla.

Tilaisuudessa Vallin ja Peltokangas kertovat poliittisista päämääristään ja visioista, kuinka Suomesta tehdään turvallisempi, taloudellisesti vakaampi ja parempi maa kaikille suomalaisille.

Vierailevaksi puhujaksi saapuu mies eurooppalaisen politiikan huipulta, Euroopan parlamentin ENF-ryhmän (Europe for Nations and Freedom, Kansakuntien ja Vapauden Eurooppa) puheenjohtaja Nicolas Bay (Rassemblement national).

Nicolas Bay kertoo tapahtumassa Ranskan ja eteläisen Euroopan tilanteesta. Hänen kotimaassaan haitallinen maahanmuutto ja islamisaatio aiheuttavat jo vakavia ongelmia, kuten esimerkiksi terrorismia, väkivaltaa, ghettoutumista ja valtavia kustannuksia veronmaksajille.

Bay kertoo myös näkemyksensä siitä miten Suomi voisi välttää Ranskaa kohdanneet ongelmat.

Tilaisuus Tampere-talolla alkaa lauantaina 6.4 klo 15. ja siihen on vapaa pääsy.

Turvallisempi ja vauraampi Suomi -tapahtuman Facebook-sivu.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa