Kotimaa Rikos

Turvapaikanhakija pahoinpiteli poliisin työkyvyttömäksi

Virkapukuiset poliisimiehet ovat menneet Suonsaaren vastaanottokeskukseen, koska heille on tullut ilmoitus tappelusta.

Poliisimiehet ovat ottaneet tappeluun osallistuneen Juhdin kiinni. Juhd on estelemättä lähtenyt poliisimiesten mukaan ja Juhd on ohjattu keskuksesta poliisin tunnuksellisen virka-auton kuljetustilaan. Kuljetustilassa ollessaan Juhd on alkanut käyttäytymään aggressiivisesti, jolloin toinen poliiseista on avannut kuljetustilan oven ja Juhd on poliisien estelystä huolimatta päässyt pois kuljetustilasta.

Estääkseen aggressiivisesti käyttäytyneen Juhdin karkaamisen poliisi on ottanut Juhdista hallintaotteen ja lähtenyt viemään Juhdia maahan. Tällöin Juhd on ottanut poliisia sormista kiinni ja vääntänyt sormia voimakkaasti niin, että poliisin ote on irronnut ja Juhd on päässyt hetkellisesti karkuun.

Juhd on kuitenkin pian tavoitettu muiden poliisimiesten toimesta ja hänet on saatu siirrettyä poliisiautoon ja kuljetettu Mikkeliin poliisiasemalle.

Poliisi työkyvyttömäksi

Juhdin menettelystä on uhrille aiheutunut kipua ja särkyä. Lisäksi hänen vasemman käden sormeen on tullut murtuma ja se on jouduttu kipsaamaan. Jänteet ja hermot ovat lisäksi revähtäneet ja sormi on mennyt sijoiltaan.

Vastaajan menettelystä on aineutunut asianomistalle syytteessä kuvatut vammat sekä runsaasti kipua ja särkyä. Pahoinpitelyn uhrin vasemman käden nimettömän sormen juuressa on ollut murtuma sormen juureen asti. Jänteet ja hermot ovat revähtäneet ja nimetön oli mennyt sijoiltaan. Vammojen seurauksena myös pikkurillin toiminta on vaikeutunut.

Vamma on vaatinut 22 päivän kestäneen kipsauksen. Henkilö on joutunut käyttämään runsaasti vahvoja reseptillä määrättyjä särkylääkkeitä yhteensä muutamien viikkojen ajalla. Tilapäistä haittaa aiheutuu kuukausiksi. Poliisi on työkyvytön varsinaisista työtehtävistään ainakin 8.9. – 30.10.2016 ja todennäköisesti vuoden 2016 loppupuolelle saakka.

Pahoinpitelijää ei kiinnosta saapua oikeuteen

Juhd on esitutkinnassa kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Hän ei ollut tiennyt, kuka hänestä oli ottanut kiinni ja hän oli vain pyrkinyt pääsemään irti otteesta.

Vastaaja ei ole saapunut oikeuteen. Hänet on haastettu uhalla, että asia voidaan tutkia ja ratkaista hänen poissaolostaan huolimatta. Vastaaja on toimittanut käräjäoikeudelle suostumuksensa asian ratkaisemiseksi hänen poissaolostaan huolimatta.

Käräjäoikeus katsoo yhteisen 6 kuukauden vankeusrangaistuksen oikeudenmukaiseksi seuraamukseksi syyksiluetuista teoista. Rangaistus voidaan tuomita ehdollisena, koska Juhdia ei syyttäjän ilmoituksen mukaan ole aiemmin rangaistukseen tuomittu.

Poliisit olivat menneet miehen luo ja ilmoittaneet suomeksi, että paikalla on poliisi. Virkamiehillä oli ollut yllään poliisin tavanomainen haalarivirkapuku, jossa oli näkyvillä edessä ja takana sana ”poliisi”. Lisäksi heillä oli ollut päällään poliisin tavanomainen varustevyö tarvikkeineen, kuten ase ja patukka.

Tilaa
Ilmoita
guest
12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation help online uk https://dissertations-writing.org/

trackback

dissertation help india review https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

texas tea slots for fun https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

free vegas igt slots https://www-slotmachines.com/

trackback

free vegas penny slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

online free slots https://slot-machine-sale.com/

trackback
trackback

highest paying slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

cash me out slots youtube https://2-free-slots.com/

trackback

2firebrand

eetee

Kivoja pelihetkiä. Poliiisikin voi nyt nautiskella rikkauksista kun kerta on päättänyt olla kansanvihollishallituksen puolella.

Peter Kreisler

Juuri näin, sanonta ”Omat koirat purivat” sopii tähän hyvin.