Eurooppa Rikos

Turvapaikanhakijat kulkivat Regensburgin halki mukiloiden vastaantulijoita

Kuvituskuva. Kuva Pixabay

Kaksi afganistanilaista pahoinpiteli Regensburgissa Saksassa umpimähkäisesti ohikulkijoita. Pahoinpitelijät ovat poliisin vanhoja tuttuja.

Kaksi humalaista turvapaikanhakijaa hyökkäsi viime viikon maanantai-iltana umpimähkään ohikulkijoiden kimppuun ja pahoinpiteli heitä, kertoo Junge Freiheit. Molemman 17- ja 18-vuotiaan turvapaikanhakijan epäillään hyökänneen ensin 53-vuotiaan miehen kimppuun lyöden tätä nyrkeillä. Mies loukkaantui lievästi.

Tämän jälkeen hyökkääjät pakenivat. Poliisin mukaan vähän myöhemmin he solvasivat ja tönivät läheisellä linja-autoasemalla 75-vuotiasta eläkeläistä. Uhrin jalka katkesi tämän kaatuessa maahan ja hänet jouduttiin viemään sairaalaan.

Rikoksista epäillyt ovat poliisin vanhoja tuttuja

Eläkeläisen avuksi kiiruhtanut 25-vuotias mies joutui myös hyökkäyksen kohteeksi ja hän loukkaantui lievästi nyrkiniskujen johdosta. Muutama minuutti tämän jälkeen kyseinen kaksikko hyökkäsi taas erään miehen kimppuun. 49-vuotias mies loukkaantui myös ja häntä jouduttiin hoitamaan.

Poliisi ja liittovaltion poliisi onnistuivat lopulta ottamaan kiinni molemmat humalaiset afgaanit. Heitä syytetään nyt vähintään neljästä vaarallisesta pahoinpitelystä. Poliisin mukaan molemmat ovat jo aiemmin syyllistyneet rikoksiin. Heidät määrättiin tutkintavankeuteen.

Tapaus muistuttaa Baijerin Ambergin hillitöntä väkivaltaa joulukuun lopulla, jolloin 4 turvapaikanhakijaa hyökkäsi umpimähkään vähintään 12 jalankulkijan kimppuun solvaten ja pahoinpidellen heitä.

Liity kannattajajäseneksi

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa