Eurooppa Maahanmuutto

Turvapaikanhakijat mellakoivat Ramadanin häpäisemisen takia

Kuvituskuva. Kuva Pixabay
Useat turvapaikanhakijat mellakoivat majoitustilassaan ja hyökkäsivät turvallisuushenkilöstön kimppuun, koska nämä olivat heidän mielestään häpäisseet Ramadania.

Majoitustilasta oli saatu sunnuntai-iltana klo 21.00 palohälytys. Kun turvallisuushenkilöstö meni paikalle, niin ilmeni, että turvapaikanhakijat olivat kiellosta huolimatta käyttäneet huoneissaan keittimiä. Kun vartijat ilmoittivat, että se oli kiellettyä, niin turvapaikanhakijat hyökkäsivät kiivaasti heidän kimppuunsa ja heittivät heitä lasipullolla ja palosammuttimella – Ramadanin häpäisemisen takia, kuten Dresdenin poliisi ilmoitti.

Majoitustila asuinkelvottomaan kuntoon

Turvallisuushenkilöstö, joista kuusi loukkaantui, joutui vetäytymään ja he tekivät ilmoituksen poliisille, joka lähetti paikalle 14 partioautoa ja 28 poliisia. Turvapaikanhakijat (7 marokkolaista ja 2 tunisialaista) tuhosivat paikkaa poliisin tuloon asti ja he hävittivät majoitustilan asumiskelvottomaan kuntoon. He repivät ikkunat raameineen irti seinistä ja heittivät ne sisään, sekä tuhosivat pistorasioita ja ovia. Vahinkoja syntyi vähintään 3 000 euron edestä.

Poliisi tutkii asiaa vaarallisen ruumiinvamman tuottamisen ja tuhotöiden johdosta. 43-vuotias päätekijä pidätettiin, muut mellakkaan osallistuneet jaettiin muihin majoitustiloihin.

Junge Freiheit

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset