Kotimaa Rikos

Otanmäen uhri tapettiin kuristamalla

Kainuun Sanomat kertoi eilen lisätietoja Otanmäen henkirikoksesta, uhri surmattiin kuristamalla


Kajaanin Otanmäessä löytyi sunnuntaina 11.9.2016 aamulla Vuorimiehentien varrelta kuollut, vuonna 1964 syntynyt Otanmäkeläinen mies. Poliisi on ottanut tapauksiin liittyen kiinni kaksi irakilaista miestä, jotka molemmat ovat turvapaikanhakijoita.

Kainuun käräjäoikeus käsitteli vangitsemisasiat suljetuin ovin ilman yleisöä. Lisäksi käräjäoikeus määräsi vangitsemisasiakirjat salassa pidettäviksi.

Käräjäoikeus määräsi molemmat epäillyt vangittaviksi todennäköisin syin epäiltyinä tappoon ja kahteen ryöstöön. Syytteen nostamisen määräajaksi määrättiin 7.11.2016. Epäillyistä vuonna 1988 syntynyt mies vastusti vangitsemista. Vuonna 1997 syntynyt mies ei vastustanut vangitsemista.

Suljettujen ovien myötä rikosten tutkintatiedot pysyivät piilossa. Poliisi ei tiedottanut tutkintatiedoista, kuten tapahtumien yksityiskohdista ja tekojen motiiveista, myöskään vangitsemisistunnon jälkeen, mutta Kainuun Sanomien saamien tietojen mukaan tapon uhri surmattiin kuristamalla. Uhrin löytöpaikka on varmuudella osa rikospaikkaa eli häntä ei surmattu muualla.

Kainuun Sanomat

Artikkeliin lisäys 27.9.2016:
Savon Sanomat: Poliisin mukaan Kajaanin Otanmäen tapettu mies kuoli veitsellä ja nyrkillä tehtyihin lyöntien ja potkimisen jälkeen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit