Eurooppa Maahanmuutto

Turvapaikanhakijat työllistivät poliisia Saksassa

Kuvituskuva. Kuva Pixabay

Useat turvapaikanhakijat hyökkäsivät Baden-Württembergin Ellwangenin vastaanottokeskuksessa turvahenkilöstön kimppuun. Myös Unterfrankenin Geldersheimin vastaanottokeskuksessa turvapaikanhakijat ottivat yhteen poliisien ja henkilökunnan kanssa.

Poliisin mukaan 13-vuotiaan afgaanin ja 43-vuotiaan gambialaisen välillä syntyi kanttiinissa riita vesipullon takia. Gambialainen löi ensin afgaania naamaan, minkä jälkeen turvallisuushenkilöstö yritti tulla väliin ja liennyttää tilanteen.

Riitapukarit unohtivat kuitenkin silloin saman tien keskinäiset aggressionsa ja hyökkäsivät yhdessä vastaanottokeskuksen henkilökunnan kimppuun. Mukaan liittyi vielä muitakin afrikkalaisia, jotka myös hyökkäsivät henkilöstön kimppuun.

Kun maahanmuuttajat saatiin tilapäisesti ajettua ulos kanttiinista, noin 15 miestä aseistautui tuoleilla ja lasinsirpaleilla, minkä jälkeen he tunkeutuivat uudelleen rakennukseen.

Poliisin kertoman mukaan muut afrikkalaiset katselivat tapausta ja yllyttivät hyökkääjiä pahoinpitelemään vastaanottokeskuksen henkilöstöä. 6 loukkaantuneen turvamiehen lisäksi myös tappelun aloittaneet afgaani ja gambialainen loukkaantuivat.

Maanantaina poliisi joutui suorittamaan suuroperaation myös Unterfrankenin Geldersheimin vastaanottokeskuksessa, kun asukkaat olivat istumalakkoilemalla osoittaneet mieltään karanteenisääntöjä vastaan. Tämän jälkeen turvapaikanhakijat hyökkäsivät henkilöstön ja poliisien kimppuun.

Poliisin mukaan mielenosoittajia oli 100. Iltapäivällä turvapaikanhakijat sitten boikotoivat ruokatarjoilua, ja 30 henkilöä hyökkäsi poliisien kimppuun. Tässä yhteydessä eräs turvapaikanhakija puri poliisia reiteen.

Kahden poliisihelikopterin lisäksi operaatioon osallistui useita poliisiyksiköitä. Laaja operaatio kesti aamusta klo 6 aina iltaan klo 19.

16 turvapaikanhakijaa pidätettiin ja tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitely ja uhkailuna.

Lähde Junge Freiheit.

  • 221
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset