Eurooppa Maahanmuutto

Turvapaikkamielettömyyttä Saksassa: 40-kertainen murhaaja hakee turvapaikkaa

Kuva Pixabay.
Saksan maahanmuuttoviraston tietojen mukaan turvapaikkaa maasta ovat hakeneet lukuisat murhaajat, raiskaajat ja muita vakavia rikoksia suorittaneet ulkomaalaiset.

Itävaltalainen Heute-lehti kertoo Bild-lehden suorittaneen tutkimuksia, millaisia taustoja Saksasta turvapaikkaa hakeneilla on.

Saksan maahanmuuttoviraston tiedot osoittavat, että osalla turvapaikkaa hakeneista on takanaan järkyttäviä rikoksia. Alla on muutamia esimerkkejä turvapaikkaa hakeneiden taustoista.

Taparikollisia, murhaajia, teloittajia, raiskaajia

Ghanalainen Baba M. oli maininnut turvapaikkahaastattelussa tappaneensa 40 ihmistä. Hänen hakemuksensa on edelleen käsittelyssä.

Vanginvartijana toiminut eritrealainen turvapaikanhakija oli kiduttanut ihmisiä.

Pakistanilainen, jota etsitään Pakistanissa murhasta ja vakavista pahoinpitelyistä, oli haastattelussa erittäin aggressiivinen.

Bangladeshiläinen turvapaikanhakija oli sanonut pakolaisuutensa syyksi sen, että häntä etsitään murhasta, minkä hän haastattelussa myönsikin tehneensä.

Turkkilainen turvapaikanhakija kertoi haastattelussa, että häntä vastaan on nostettu Turkissa rikossyytteet 85 eri rikoksesta ja hänestä on annettu Turkissa pidätysmääräys.

Algerialainen turvapaikanhakija oli syyllistynyt salakuljetukseen ja huumekauppaan ja siksi saanut syytteet Algeriassa. Hakija käytti tätä perusteena turvapaikkahakemuksessaan.

Pakistanilainen turvapaikanhakija puolestaan oli syyllistynyt kotimaassaan miehen raiskaukseen.

Bangladeshiläinen turvapaikanhakija oli syyllistynyt kotimaassaan useisiin murhiin ja tuomittu 85 vuodeksi vankeuteen.

Dagestanilainen turvapaikanhakija väitti tappaneensa Dagestanin sisäministerin. Saksa ei antanut miehelle turvapaikkaa mutta päätti olla karkottamatta häntä, sillä maahanmuuttoviraston mukaan Venäjällä häntä olisi ”saattanut odottaa kidutus ja alentava kohtelu”.

Turvapaikanhakija Sierra Leonesta oli lapsisotilaana toimiessaan tappanut naisia ja lapsia ja oleskellut sen jälkeen 20 vuotta Euroopassa sekä hakenut turvapaikkaa useista Euroopan maista.

Liberialainen turvapaikanhakija oli sanonut haastattelussa teloittaneensa useita henkilöitä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa