Eurooppa Terveys ja hyvinvointi

Tutkimus: Koronarokotteilla saattaa olla jotain tekemistä ylikuolleisuuden kasvaneissa tilastoissa

Kuva: Wikimedia Commons.

British Medical Journalissa julkaistun tutkimustuloksen mukaan koronarokotteiden vaarallisuudesta varoittaneet ”salaliittoteoreetikot” saattoivat olla kokoajan oikeassa.

Tiedemiesten mukaan koronarokotteet saattavat olla osasyyllisiä kasvaneisiin kuolintilastoihin länsimaissa pandemian ajoista lähtien, British Medical Journalissa julkaistun tutkimuksen perusteella.

Tutkijat Vrijen yliopistolta Alankomaista olivat analysoineet tietoja 47 länsimaasta ja huomanneet, että ylimääräisiä kuolemia oli yli kolme miljoonaa sitten vuoden 2020 lähtien, ja että suunta jatkuu edelleen Covid-rokotteista ja koronaviruksen rajaamistoimenpiteistä huolimatta.

Ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Australiaa, tapahtui yli miljoona ylikuolemaa vuonna 2020 koronapandemian ollessa huipussaan, mutta myös 1,2 miljoonaa vuonna 2021 ja 800 00 vuonna 2022, jolloin rokotukset olivat jo olleet pitkän aikaa käynnissä.

Ennennäkemättömät tilastot nostattivat tutkijoissa vakavia huolenaiheita ja he kehottavat hallituksia tutkimaan perusteellisesti kaikki mahdolliset syyt, mukaan lukien mahdolliset rokotevauriot. Tutkijat olivatkin kommentoineen tätä sanoen:

”Vaikka Covid-rokotteiden olikin tarkoitus suojata sairaalloisia ja ehkäistä kuolemia koronavirukselta, epäiltyjä epäsuotuisia tapauksia on myös kirjattu. Sekä lääketieteen ammattilaiset että kansalaiset ovat raportoineet vakavia vammoja ja kuolemia rokotusten seurauksena monelle eri tietokannalle ympäri länsimaita.”

Lähde: Yahoo

Tilaa
Ilmoita
19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Ei sillä saata olla tekemistä vaan sillä on.
Mulla sukulaiselle tuli veritulppa rokotteen jälkeen.
Selvisi vielä siitä kun jalka amputoitiin.
Lopulta sitten kuoli siihen että oli tullut 3 veritulppaa samaan aikaan.
Kiitos Krista Kiuru ja Sanna Marin.
Itse en ottanut yhtään kokeellista piikkiä, enkä ota myöskään tulevia lintuinfkuenssapiikkejä.

Ismo Meinander

No shit Sherlock!

Turhien syöjien poistamista.

Intuitiivisesti jätin rokotteet ottamatta ja poltin tupakkaa täysin suositusten vastaisesti. Nyttemmin on käynyt ilmi, että nikotiini suojaa koronalta tarttuessaan samoihin reseptoreihin. Ei sillä, että tupakointi olisi muuten millään tavalla suositeltavaa, mutta eipä ole näkynyt tai kuulunut koronaa.

Marko Kristian

Kyllä tässä on kessuteltu yli 30-vuotta, mutta ensimmäinen kerta kun kuulen että se olisi estänyt tauteja tulemasta 😀
Tommoset jutut vie uskottavuutta oikeilta asioilta, korona hommassakin pitäisi ympäri maailman päättäjiä saattaa vastuuseen.

Ismo Meinander

Yleensä tupakoitsijat sairastuvat helpommin hengitystieinfektioihin, mutta tällä kertaa asia on päinvastoin. Asian uskottavuus kyllä valkenee vielä ivermektiinin ja kananmunien lailla.

Marko Kristian

Tai sitten se johtuu siitä että noin yleisesti ottaen ne jotka polttaa tupakkaa juo niin paljon viinaa ettei elimistössä elä edes vitukset.
heh en ole asiaa tutkinut mutta kuulostaa todennäköisemmältä kuin se että röökaaminen estäisi sairastumisen 🙂

Ismo Meinander

Terveystieteiden Mestarina olen jo kauan sitten omaksunut periaatteen ”jatkuva pieni myrkytystila on hyväksi”. 😉 Yleensä ne on ne terveysintoilijat, jotka eivät salli itselleen mitään paheita tai nautintoja, jotka kuolevat viimeistään 50-vuotiaina esim. aivoinfarktiin sen vuoksi, että ovat aivan s-tanan kireitä tyyppejä.
Se ohjeistus olisi siis korona-aikaan pitänyt mennä seuraavalla tavalla: Jos et tupakoi niin älä missään nimessä aloita; jos kuitenkin tupakoit niin älä missään nimessä lopeta.

Marko Kristian

Joo en minä yritä neuvoa ketään, ja se elimistön pieni myrkytystila voi hyvinkin toimia, siihen asti kunnes maksa tai munuaiset sanoo poks.

Marko Kristian

Terveystieteiden Mestarina”
Teveystieteiden mestarilta kysyisin että miksi kaikki vege ruuat pitää nimetä lihan mukaan?
Koska haluan olla perillä asioista niin tein pari päivää sitten soossia kink U suikaleista.
Ne oli siis vegeä eikä mitään kinkkua, mutta miksi ne pitää nimetä kinkuksi?
Niin ja parempaa se soossi olisi ollut ilman niitä kink U suikaleita.

Ismo Meinander

Koska markkinamiehet tietävät, että vegaanitkin himoitsevat liharuokaa, sen ollessa meille hyväksi. Näin kaikki voittavat ja vegaanitkin voivat kuvitella syövänsä LIHAA.

Taidan mennä syömään.

Ilkka Manttari

Nykyään joutuu juustonkin ostamaan ulkomaisena kun kotimaisten rasvapitoisuus on niin alhainen että tuntuu kuin kengänpohjaa järsisi. Hyvähän se tietysti on elintarviketeollisuudelle kun rasvan voi tavallaan myydä kahteen kertaan. Kyllä se juuston maussa tuntuu. Voihan sitä syödä vaikka vähemmän, mutta sen pitäisi olla hyvälaatuista. Koko tämä kevyttuoteintoilu on kai tehty vain teollisuutta hyödyntämään. Siinä on mennyt jo aikoja sitten kotimaisten tuotteiden laatu.

Ismo Meinander

Olet Ilkka täysin oikeassa. Kevyt-tuoteintoilu perustuu myös siihen harhaiseen näkemykseen, että eläinrasvat sellaisenaan olisivat haitallisia ja kaiken maailman kasviöljyt – joita tungetaan kaikkialle nykyisin – olisivat mannaa taivaasta. Todellista myrkkyä on nämä kaiken maailman öljyt ja huonot ts. jalostetut hiilihydraatit.
Mikä on sitten se mekanismi, jolla kevyttuotteet (ja makeutusaineet) voivat jopa aiheuttaa lihomista? Se perustuu mm. aivojen kylläisyys-keskuksiin, sekä maksan erittämiin glukagoniin ja insuliiniin. Makeutusaineet aiheuttavat vääristymän viestinnässä, ja kevyttuotteiden, sokerin, hiilareiden ja makeutusaineiden yhdistelmä aiheuttavat liiallista insuliinin erittymistä, joka voi johtaa lihavuuteen, insuliiniresistenssiin ja kakkos-tyypin diabetekseen.
Syökää siis normaali-rasvaisia eläinkunnan tuotteita kohtuudella, välttäkää kasviöljyjä (kylmäpuristettu oliiviöljy poisluettuna) sekä jalostettuja hiilihydraatteja (pastat, riisit, mehut, vaalea leipä, ylenmääräinen sokeri jne.), jos haluatte voida hyvin sekä pysytellä terveenä, energisenä ja hyvinvoivana. Hiilariruoka on passiivisille, laiskoille ja alistuville beta-olioille.

Ismo Meinander

*maksan ja haiman

John Quiman

Rasvaton maito, joka on terveysintoilijoiden ja laihduttajien ihannejuomaa, on sitä, mitä ennen juotettiin sioille, jotta ne lihoisivat.

Ilkka Manttari

Sanovat että allergia maidolle johtuu paljolti siitä että se ei enää ole tasapainoinen nk. luonnontuote vaan sitä on käsitelty, rasvaa poisettu ym.

John Quiman

Olen ikiajat sanonut, että tiukkapipoisuus ja tiukkapipoiset ovat henkilölle itselleen ja yhteiskunnalle monin verroin haitallisempia kuin tupakoijat.

Ismo Meinander

Tarkennan: tupakointi lisää reseptorien määrää joihin koronavirus tarttuu. Mikäli lopettaa tupakoinnin välttyäkseen koronalta niin reseptorien määrä pysyy ennallaan jolloin korona tarttuu helpommin. Tupakointi itsessään ei siis suojaa, mutta sen lopettaminen lisää tartunnan riskiä reseptoreiden määrästä johtuen.

Marko Kristian

Jos elimistö on tottunut myrkkyihin tupakkaan alkoholiin tai mihin nyt vain.
Niin kun lopetat ja elimistö ei saa sitä mihin on tottunut, niin olet altis saamaan kaikki mahdolliset taudit.
Sen takia krapulassa iskee monesti joku flunssa.

John Quiman

Kiinalaisten mukaan tupakointi jollain tavalla estää koronaviruksia tarttumasta reseptoreihin.

John Quiman

Kiinassa oli havaittu, että tupakoivia oli ihmeellisen vähän sairastuneiden miesten joukossa, vaikka Kiinassa miehistä joka toinen polttaa. Aikansa asiaa tongittuaan päätyivät tulokseen, että tupakoivan riski sairastua on selvästi pienempi.

Uusimmat uutiset