Eurooppa

Tutkimus: Neljä viidestä unkarilaisesta ei halua homoseksuaalia pääministeriä

Unkarin parlamenttirakennus Budapestissä. Kuva Andrew Bossi / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.5

Závecz Research toteutti tutkimuksen, jonka mukaan vain 20 prosenttia unkarilaisista hyväksyisi homoseksuaalin pääministerin.

72 prosenttia unkarilaisista on homoseksuaalia pääministeriä vastaan. 8 prosenttia kieltäytyi vastaamasta.

Kansalliskonservatiivisen Fideszin äänestäjistä 14 prosenttia hyväksyisi homoseksuaalin pääministerin, 78 prosenttia on sitä vastaan ​​ja 5 prosenttia jätti vastaamatta kysymykseen.

Jopa Unkarin liberaalipiireissä vastustetaan homoseksuaalia maan johtajaksi. Opposition äänestäjistä 28 prosenttia sanoi, että homoseksuaali pääministeri voidaan hyväksyä, mutta jopa 66 prosenttia vastasi ”ei”. 6 prosenttia jätti vastaamatta kysymykseen.

Unkarin oikeusministeri Judit Varga (Fidesz) sanoi, että ”se voi tapahtua milloin tahansa. Tämä on 2000-luku ja vapaa maa. Jopa pääministeri sanoi, että yksilön vapaudet ovat meille aarre.”

Lähde Daily News Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
26 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Niinhän siinä lopulta käy. Asia ei olisi sinällään yhtään mitään koska kaikki tietävät että ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä, mutta kun niistä tehdään kaikille jonkinlainen pakko kaatuu vene ja uhreja tulee. Se on idotismin hinta, on ollut aina.

juha II

No, onneksi meillä on pekka! -puupää!

Ilkka Forsten

Pekka ja Antonio korkkiruuveina, uusin SF elokuva nyt DVD remasteroituna versiona, osta heti.

ukkospilvi

Ylettömän sateenkaariposeerauksen ympärillä on jo laajemman poliittisen provokaation lemu.
Kenties Unkarin valitsema linja vastustaa pikemminkin tuota provokaatiota kuin sitä alkuperäistä ilmiötä.

Ilkka Forsten

Nyt jo on tiedossa ettei se ” äärioikeisto ” vastusta mitään seksuaalista suuntautuneisuutta itseisarvoisesti. Kyse ei siis ole yksilöiden oikeuksien kieltämisestä vaan siitä, ettei yksilöistä koostuvat ryhmät voi tuoda omaa agendaansa pakolla, ja ylikorostuneesti muiden suvaittavaksi.

Jos ihmiset lopultakin ymmärtäisivät tämän, ( vähemmistöt ) he voisivat elää aivan normaalia elämää ja toimia haluamallaan tavalla. Eihän se äärioikeisto nytkään kyttää kenenkään sänkykamarin ovella mitä siellä touhutaan, mutta jos uskoo vähemmistöjen juttuja sokeasti niin siltä kaiken halutaan näyttävän. Äärioikeiston uhkakuviin ei kuulu seksuaalivähemmistöt, vaan poliittinen agenda joka on liitetty vähemmistöjen asian sisään. Vihersosialismi, islam jne, ne on uhkakuvia, ei aikuisten ihmisten suuntautuneisuus tai mielihalut vällyjen välissä.

On herttaisen yhdentekevää mitä tapahtuu jos kaksi samanmielistä löytää toisensa ja haluaa yhdessä mitä sitten haluaakin. Miksi sitä kukaan vastustaisi ? Sehän on sama kuin vaatisi että jokaisen on pidettävä samankokoisia kenkiä jalan koosta riippumatta. Minä esimerkiksi en välitä siitä mitä joku on omassa elämässään, tai mikä saa hänet innostumaan. Mutta jos se innostus pakkosyötetään kuukaudesta toiseen omalle kohdalleni, syntyy vastareaktio. En tunne mitään vihaa erilaista seksuaalisuutta kohtaan, koska siinä ei lopulta ole kysymys mistään muusta kuin ventovieraiden ihmisten tarpeesta löytää samanmielinen kumppani itselleen. Olkoon niin. Jos minä tuntisin samaa tarvetta, hakeutuisin kyllä piireihin, ei siihen pakottamista tarvittaisi.

Omaan nilkkaan ampuminen on valitettavan yleistä tälle ajalle, sitä ei vaan tunnuta huomaavan.

Kaino-Vieno Huttunen

Valitettavasti taitaa olla niin, että, jos unkarilaiset saisivat homoseksuaalin presidentin, kylkiäisinä tulisi 2 milj muslimimaahanmuuttajaa, 200 moskeijaa, puoli tusinaa Soroksen yliopistoa tai instituuttia sekä tukku lasten aivopesun sallimia lakeja. Nykyään joku ihan muu kuin kansan tahto valitsee päättäjät ja he ovat tietyn agendan edustajia.

Sanon näin, vaikka tykkäänkin tytöistä ja tietysti tuo kielii unkarilaisten asenteista. Nykyään, kun menee Gigantin myymälään ostamaan USB-kaapelim tulee ostaneeksi myös uuden älypuhelimen sekä vaihtaneeksi puhelinoperaattorin ja liittymän. Äänestäminen on vähän kuin Gigantin myymälään erehtymistä, mutta rahojen ohella menee koko vuosituhantiset myrskyt kestänyt kulttuuri.

Ilkka Forsten

Minäkin tykkään tytöistä, lieneekö joku yhteensattuma ?

Tolkku

Itsessään homoseksuaalisuus ei mielestäni olisi este pääministerin tehtäviä hoidettaessa, esimerkiksi Tynkkynen voisi olla ihan hyvä pääministeri kun ikää ja kokemusta (politiikasta siis) vain tulee hieman lisää. Helposti yleistetään että kaikki homot ovat jotain pridehörhöjä jotka levittävät homosaatiota, mutta näin ei ole. Mielestäni tolkun ihminen joka on homo niin voisi ihan hyvin olla pääministeri.

Prozac

Mitäs me enää homopressoista, so last season. Transu pressaksi on piakkoin gallup kyselyn aiheena. Mitäs transujen jälkeen? Joku joka ei ole homo eikä transu, mutta jonka kuitenkin pitäisi päästä pressaksi koska muuten rasismivihapuhe yms.

Tuumailija

Sitä ei käsitä, miten jonkun yksityisasia on nostettu niin vaa’an asemaan kaikessa. Juuri tällainen agenda lisää eriarvoisuutta, vielä kun nillitetään oikeuksista jotka ovat jo olemassa, mutta kun pitäisi olla enemmän vain sillä syyllä että oma mieltymys on jotain muuta kuin suurimmalla osalla; ts. käytetään yksityistä asiaa vipuvartena kun muut kyvyt eivät riitä johonkin toimeen kuitenkaan käsittämätttä ettei sillä ole oleellista merkitystä siinä. Lakikin jo kieltää ettei ketään saa syrjiä sukupuolen, vakaumuksen yms. vuoksi.
Tietysti valtion päämiehen pitää edustaa enemmistöä perinteisin perusosin esim. olla puoliso vastakkaista sukupuolta, kantaväestöön kuuluva yms.
Suomessa se nyt on se ja sama, kun presidentillä ei ole enää oikeuksia (eikä halua käyttää olemassa olevia), kiitos Koiviston.

Ilkka Forsten

Suomessa vain 0.2 % haluaa Haaviston ministeriksi, mutta siellä se yhäkin istuu, eikä ole tehnyt yhtään virhettä jos on uskominen niitä kenelle on saneltu mitä saa sanoa.

Ilkka Mänttäri

Ei ole tehnyt yhtään virhettä. Ainoastaan rikkonut perustuslakia kuten koko hallitus, presidenttiä myöten. Perustuslaista on tullut neuvottelukysymys mitä se ei ole.

Ilkka Forsten

Huomasitko että kirjoitin sarkastisesti niistä tehdyistä virheistä ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Mänttäri

Huomasitko että tartuin tilaisuuteen päästessäni muistuttamaan tuosta perustuslaista joka ei, hallituksen käytöksestä päätellen, ole enää voimassa.

Huru-ukko

Suomess viisi viidestä ei halua homopresidenttiä!!!!

Ilkka Forsten

Älä suotta pelkää Haavistosta EI TULE Pressaa.

Rullattu

Suomessa taas hierotaan hinttihaavistoa oikein presidentiksi.
Voin tuostakin taata että isoin osa suomalaisista ei halua haavistoa nähdä muuta kun vankisellissä.

Irmeli

Minusta sillä ei ole mitään merkitystä kenen kanssa kukin sänkynsä ja elämänsä yleessäkin jakaa. Mutta se että persidentti olisi vihreä, sitä en hyväsy.

Ilkka Forsten

Ymmärsinkö oikein. Jos Haavisto makaisi presidentin virassa saniaisen kanssa yönsä, suvaitset asian. No älä pelkää, ei hänestä tule mitään Presidenttiä. Vihreät ovat etäinen kaiku menneisyydestä kun seuraavat vaalit on käyty.

Irmeli

No maatkoon vaikka kaktuksen kanssa en välitä. Kunhan ei sekaannu lapsiin eikä eläimiin. No en usko minäkään että hänestä tulee peressaa, on sen verran ryvettynyt.

Ilkka Mänttäri

Elänsuojelijat liittykää yhteen.

Kata

Olen samaa mieltä siis nytkyttäköön vaikka nojatuolia kotonaan mutta julkinen puoli ,se miten esiinnytään ilman näitä halavatun sateenkaarilippuja ja puolialasti kylillä ja kontaten kotiin ko piiskataan lasten näkösillä niin se oksettaa!
Ketä kiinnostaa jonkun tuntemus sukupuolestaan?Siis tuntuu että olen…ihan sekoa!
Näitä murehditaan mutta viikon sisällä kuulin eri puolilta Suomea että niin sairaalassa kuin kotihoidossakin on ihminen ollut ilman suihkua 4 viikkoa tai saanut 2 suihkutusta VIIDESSÄ viikossa!!
Aivan järkyttävää,banaanivaltio!Miettikää nuo helteet ja kökötät ilman pesua viikkoja!!!
Suututtaa niin #¤%&””#sti!

Ilkka Forsten

Kryptasit kirjoituksesi lopun niin hyvin ettei etymologitkaan saa selvää mitä sanoit. Päättelen kuitenkin että jotain hyvin vakavaa, koska minun näppäimistöltä ei löydy edes kaikkia käyttämiäsi merkkejä.

Uskallan kuitenkin olla &543+(77// :sti samaa mieltä, mutta sillä poikkeuksella että *-M><v#¤#¤%?&H olisi parempi vaihtoehto jos muuta ei nyt keksitä.

Kata

MN/C>WC= (tehtävä on mahdoton) 🙂

Ilkka Forsten

” Vanha poika ” niminen kaktus on olemassa, mutta ei siitäkään tule presidenttiä. On tämä niin väärin..

Ilkka Forsten

Itse asiassa en halua nähdä häntä sielläkään, mutta en voi korrektiuden nimissä ilmoittaa paikkaa mihin hänet sijoittaa koska se olisi ikään kuin lopullista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Tagit