Eurooppa Maahanmuutto

Tutkimus: Ylivoimaisesti suurin osa tšekeistä ei halua turvapaikanhakijoita – eniten häiritsee islamilainen fundamentalismi

Kuva Adam Jones / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

STEM/MARK -tutkimuslaitoksen tekemän analyysin mukaan suurin osa tšekeistä haluaa suojata maansa turvapaikanhakijoilta – vain 14,1 prosenttia vastaajista ajattelee toisin. Turvapaikan tarjoamisen sijaan suurin osa vastaajista haluaisi auttaa pakolaisia palaamaan lähtömaihin.

– Maahanmuuttokysymys on jälleen osoittautunut suureksi ongelmaksi koko Euroopalle. Neuvottelut maahanmuutto- ja turvapaikkasopimuksesta EU:n sisällä ovat edelleen käynnissä, mutta muuttoliikkeestä puhutaan myös Liettuan tilanteeseen liittyen ja länsimaisten joukkojen lähtiessä Afganistanista, STEM/MARK -analyytikot huomauttavat.

Kaikkiaan 84 prosenttia tšekeistä on sitä mieltä, että turvapaikkaa ei tule siirtolaisille tarjota. Tämä pätee erityisesti toiseksi vanhimpaan ikäryhmään, jossa 74 prosenttia hylkäsi täysin ajatuksen turvapaikan tarjoamisesta ja 18,1 prosenttia jossain määrin. Suurin osa vastaajista, jotka suostuisivat uuden kodin tarjoamiseen turvapaikanhakijoille Euroopan unionissa, kuului 18 – 29 -vuotiaiden ikäryhmään: 32 prosenttia heistä kannatti turvapaikan myöntämistä.

Myönteisenä asiana nähtiin se, tulisiko kaikkien valtioiden osallistua pakolaisten palauttamiseen lähtömaihinsa.

Tšekkien lähestymistapa Ukrainan ja muiden Itä-Euroopan maiden siirtotyöntekijöihin on mielenkiintoinen: noin puolet vastaajista pitää heitä hyvänä asiana Tšekin tasavallalle.

– Mitä tulee maahanmuuton uhkaan, tšekeille se liittyy merkittävästi islamilaiseen fundamentalismiin, joka häiritsee heitä enemmän kuin turvapaikanhakijat itse, sanoo yksi tutkimuksen tekijöistä, analyytikko Nikola Hořejš.

Lähde RMX News.

Tilaa
Ilmoita
guest
18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Pohjoismainen ”lobotomia” ei ole suosittua keskisessä euroopassa. Poislukien tietysti länsi-eurooppalaiset sadistiset globalistit, jotka syövät omia lapsiaan!

Kaino-Vieno Huttunen

Ainoa sallittu risteily noille pitäisi olla Turku – Suez – Afrikan sarvi. Ei välipysähdyksiä eikä käydä maissa.

Kaino-Vieno Huttunen

Tuli väärään artikkeliin.

Jussi Hämäläinen

Että maassa immeiset ovat tuollaista mieltä kertoo, että Tšekinmaassa ei valemedia kansaa sumuta, vaan asiat kerrotaan niin kuin ne ovat.
Mistä meille saataisiin tuollainen komento?

Lakka

Onko tuo nyt sitten ihme että ei haluta juhlapaikanhakijoita?

Kaino-Vieno Huttunen

”Kaikkiaan 84 prosenttia tšekeistä on sitä mieltä, että turvapaikkaa ei tule siirtolaisille tarjota. *

Ööh, no minun käsittääkseni turvapaikka myönnetään turvapaikanhakijoille, sitä ei tarjota. Tarjoamisesta tulee sellainen mielikuva, että perhe Mohamed, yhteensä 12 henkeä, elelee tyytyväisenä leirillä Keniassa, kun paikalle pölähtää YK:n turvapaikkatiimi kertomaan Suomen kotouttamistuista sekä näyttämään kotoisia näkymiä Itäkeskuksen basaareista. Vaikka kyllähän näitä turvapaikkoja on tarjottu ja suorastaan markkinoitukin.

Turvapaikkaa ei myöskään tarjota siirtolaisille, siirtolaiset muuttavat yleensä parempien elinolosuhteiden sekä työmahdollisuuksien perässä. Esimerkkeinä suomalaisten lähtö Amerikkaan 1800-luvulla tai Ruotsiin 1960-luvulla. Monella oli jo työpaikka tiedossa tai ainakin tieto siitä, missä työvoimaa tarvittiin. Osalla myös majoitus esim. sukulaisten tai työnantajan toimesta. No kyllähän valtamedia hämärtää käsitteitä, Lähi-Idästä ja Afrikasta tulevat ovat vuoroin turvapaikanhakijoita, vuoroin siirtolaisia, vuoroin työperäistä maahanmuuttoa, vuoroin pakolaisia.

John Quiman

Tuollaistahan se peli on. Kyllä on mainostettukin, jotta saataisiin tulijoita houkutelluksi. Pääministerin asuntotarjouskin levisi kulovalkean tavoin ja niinpä monet lähtivät marssimaan, jotta pääsisi luvattuun maahan.

Amerikkaan lähdettiin 1800-luvulla etsimään mahdollisuuksia ja se tehtiin omalla kustannuksella, pilkulleen. Niin on siirtolaisuus ja maahanmuutto kautta aikain toiminut. Ei tarjottu kotoutumisohjelmia, eikä niitä edes tarvittu, koska halukas kotoutuu ihan omin neuvoin ja oppii kielenkin omatoimisesti.

60- ja 70-luvuilla meni Amerikkaan suomalaisia aika paljon myös. Oli sitten valmiina työpaikka tai ei, omilla rahoilla piti pärjätä.

Ruotsiin mentiin yleensä jo valmiiksi katsotuun työpaikkaan. Ruotsalaisilla oli myös rekrytointitoimistoja Suomessa 60- ja 70-luvuilla. Jotkut menivät Ruotsiin ilman valmista työpaikkaa, mutta ei ollut työpaikan löytäminen vaikeaa. Sellaisen sai heti ja jos ei osannut kieltä, sai mennä suomenkieliseen palveluun työvoimatoimistossa. Asunnon hankkiminen ei kauan kestänyt niihin aikoihin. Sellaisen sai käytännöllisesti katsoen heti. Ruotsin valtio tarjosi kyllä kielikursseja. Ei pitkiä ja vaativia, mutta niin, että kielitaidoton pääsi alkuun.

Nuo olivat siirtolaisia, aidosti.

Mitä valtamedia nyt kutsuu siirtolaisiksi, eivät ole siirtolaisia sanan oikeassa merkityksessä. Täyttävät kyllä sanan pummi merkityksen, koska turvapaikanhakija-sana ei kuvaa heitä, eikä työperäinen maahanmuuttaja kuvaa sitäkään vähää, eikä myöskään pakolainen-sana ole noihin sovellettavissa. Eikä kukaan ole aidosti turvapaikanhakija sillä, että itse väittää niin. Tulija väittää olevansa turvapaikanhakija voidakseen yrittää käyttää turvapaikanhakusysteemiä hyväkseen. Aitoja turvapaikanhakijoita on ehkä promillen verran, jos sitäkään.

Ihan niiden omien sanojen mukaan ovat etsimässä maata, jossa saa parhaat sossuedut. Eikös tuo ole juuri pummin ajatustapa?

Valtamedia todellakin hämärtää käsitteitä. Jos olisivat olleet oikeasti turvapaikanhakijoita, joiksi sanoivat aluksi, ei olisi tarvinnut muuttaa ajan kanssa termiä. Mutta niinhän kertoivat ennen 2015 alkua, että tulossa on naisia ja lapsia sekä korkeasti koulutettuja. No, mitään niistä ei tullut. Tuli aikuisia miehiä, joiden koulutustaso ei riittänyt lukutaitoon ja jos riitti, oli pohjalla niin vähän, että osaaminen jäi peruskoulun ala-asteen jollekin tasolle. Jotkut harvat olivat jonkin verran enemmän opiskelleita.

Poliitikot ja media ovat täysin tietoisesti ja tahallisesti huijanneet suomalaisia saadakseen nämä maahanmarssijat Suomeen ilman voimakasta vastarintaa.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Eka Kettunen

Ihminen voi lähteä islamilaisesta maasta, mutta islam ei lähde ihmisestä.

Los66776

jos paikkansapitävä kysely pidettäis ihan missä vaan sivistysvaltiossa, niin tulokset olis tollasia… moniosaajat on nyt nähty, raiskarit ja kriminaaliapinat, dtte ole tervetulleita

Kata

– Mitä tulee maahanmuuton uhkaan, tšekeille se liittyy merkittävästi islamilaiseen fundamentalismiin, joka häiritsee heitä enemmän kuin turvapaikanhakijat itse…

Jaahas..no mutta kun ne turvikset edustavat juuri sitä islamilaista fundamentalismia..mites ne toisistaan erottaa kun tulijat eivät ole vaikka thaimaalaisia…Nikola nyt miettii uudelleen.

John Quiman

Näiden tulijoiden osaamistaso yltää vain puolella lukutaitoon ja lopuilla varsin alkeelliseen osaamiseen. Vähän enemmän osaavia on hyvin vähän. Ovat imaamien vedäteltävissä hyvin helposti. Kun imaami on fundamentalistinen, ovat sitten seurakuntalaiset samanlaisia. Islamissa ei passaa asettua poikittain jumalan sanan viestiin, jonka imaami kertoo.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Suomi kantaa vastansa

Kyllähän se häiritsee ja pelottaa ketä vaan, mutta kun meidänkin johtajat ovat YK:n Agenda 2030:n velvoittamana sitoutuneet vähentämään maiden eriarvoisuutta.ja äärimmäistä köyhyyttä.
Se näyttää käytännössä tapahtuvan ”tavallisen” köyhyyden lisäämisellä ja katuturvallisuuden standardoimisella kolmansien maiden mallin mukaiseksi.
Sitten ollaan kaikki samassa liemessä, paitsi tietenkin eliitti joka katselee ympäröivää maailmaa turvakameroiden kautta..

John Quiman

Köyhyyttä mitataan kussakin maassa siten, että ko. maan tulotasoon nähden hyvin niukkatuloinen katsotaan köyhiksi.

Vihefasistit ovat keksineet, että köyhyys vähenee, kun kaikissa maissa on niin onneton tulotaso, että köyhyysraja on hyvin alhaalla. Sen jälkeen köyhien määrä vähenee tilastoissa.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Pois pois vaan kaikki

Mua häiritsee lisäks niiden kuppaaminen ja eläminen yhteiskunnan rahoilla sekä omien keski-aikaisten tapojen vaatimenen tänne.

Ilkka Forsten

Ne haluaa keskiaikaa eurooppaan mutta niille kelpaa vain 2021 luvun vempaimet. Vähän kuin sanoisi että pidän kengistäsi mutta en halua jalkojasi. Tästä muistuukin mieleen vitsi. Mitä vaimo sanoi miehelleen kun tämä otti sukat pois jalasta. Sinulla on jalat kuin naisen silmät, suuret tummat ja kosteat.

vesku

Turun Satama terminaalin edustalla tänään melkoinen kähinä,,,,ei ollut osallisena ainakaan meidän kylän RAIMO, KALEVI eikä JORMAKAAN,,,,,Olivat Öykkärit jostain muualta,,,ilmeisesti,,,tämä on jo arkea,,

Ilkka Forsten

Huomena YLE tekee aiheesta uutisen joka alkaa sanoilla, ” Suomalaismiehet kähisivät Turussa.”

vesku

Joo tosiaan,,,eilen luki aiheesta lehdessä,,,, jommassa kummassa ,,tänään sekin oli poistettu,,,,