Kotimaa

Tynkkynen: valitan hoviin tuomiostani

Sebastian Tynkkynen oikeudenkäynnissä Oulussa 11.1.2017

Valitan hoviin tuomiosta, joka kaventaa Suomen sananvapauden tilaa, toteaa Sebastian Tynkkynen Facebook-päivityksessään.


Työ sananvapauden rajoitusyrityksiä vastaan jatkuu. Jos tuomioni jäisi voimaan, se tarkoittaisi, että oikeus olisi rajannut uudella ennakkopäätöksellä sananvapautta Suomessa seuraavasti:

1. Historiallisista todisteista huolimatta 9-vuotiaan lapsen kanssa naimisissa olevan miehen nimittäminen pedofiiliksi voidaan tulkita uskonrauhan rikkomiseksi, jos kyseessä on islamin henkilö.
2. Kristittyjen uskonnonvapauteen on puututtu, sillä heillä ei ole oikeutta vastustaa vieraan uskonnon jumalaa käyttämällä tästä absoluuttista pahaa kuvaavaa termiä, jos kyseessä on islam, koska se voidaan tulkita uskonrauhan rikkomiseksi.
3. Migrin normaalien laillisten palautuskäytäntöjen tehostamisen vaatiminen voidaan tulkita rikollisena kiihottamisena muslimeja vastaan.

Uskon moderniin oikeusvaltioon, jossa sananvapaudelle ei tule asettaa tällaisia mielivaltaisia rajoitteita. Siksi jätin tänään valituksen Rovaniemen hovioikeudelle tuomiostani.

Kuten aikaisemminkin, minulla ei ole asian suhteen mitään peiteltävää ja julkaisen valitukseni kokonaisuudessaan, jotta jokainen kansalainen voi itse arvioida tekstejä.

Kirjoitimme aikaisemmin Sebastianin oikeudenkäynnistä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa