Kolumnit

U2-Bonon perustaman järjestön johtaja vaatii, että eurooppalaiset on vaihdettava afrikkalaisiin

Kuva Wikimedia Commons.

U2-yhtyeen laulajan Bonon perustaman yleishyödyllisen One-järjestön johtaja ja perustajajäsen Jamie Drummond oli maaliskuussa 2018 Irlannin ulkoasiain, kaupan ja puolustuksen komitean (Ireland’s Joint Committee on Foreign Affairs and Trade and Defence) kuultavana ja kertoi oman ja järjestönsä mielipiteen tulevaisuuden Euroopasta ja mantereen kohtalosta.

– Afrikkalaiset nuorta energiaa täynnä olevat maahanmuuttajat tulevat ja korvaavat Euroopan seniilit vanhukset, sanoi  Jamie Drummond.

– Afrikan väestö on kaksinkertaistunut ja he lähtevät joka tapauksessa liikkeelle joukolla kohti Eurooppaa – ja tämä on hyvä asia, hän kertoi..

Drummondin mukaan eurooppalaisista on tulossa seniilejä ja ”tarvitsemme kaiken nuoren energian muuttamaan demografiaa”.

– Tiedättekö te että demografia on kohtalonkysymys? Eurooppa ja Afrikka tulevat olemaan erittäin läheisiä tulevien vuosisatojen aikana. On valittava, millä tavalla läheisiä, sanoi Drummond.

Afrikka vuonna 2100

Drummondinkin mukaan Afrikan väkiluku nousee vuoteen 2100 mennessä neljään miljardiin. Samaan tulokseen on päätynyt myös Unicef.

Jos tästä joukosta 10, 15, 20 tai jopa 25 prosenttia saavuttaa Euroopan, tulee maahanmuuttajien määrä nousemaan nopeasti miljardiin.

  • 1.2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset