Eurooppa Maahanmuutto

UK: 15-vuotias pakolainen osoittautui naimisissa olleeksi 25-vuotiaaksi mieheksi

Kuva Pixabay.
Britanniassa aikuiseksi mieheksi osoittautunut alaikäiseksi ilmoittautunut pakolainen järkyttää koulun oppilaiden vanhempia. Koulu syyttää vanhempia rasismista.

Britanniassa 15-vuotiaaksi itsensä ilmoittanut  Stoken yläkoulua Ipswichissä käyvä pakolainen osoittautui 25-vuotiaaksi mieheksi, joka on naimisissa ja jolla on lapsia, kertoo Daily Mail.

Kun Iranissa syntynyt pakolainen saapui Stoken yläkouluun, hän kertoi iäkseen 15 vuotta. Hän oli omien sanojensa mukaan paennut Lähi-idästä ja haki nuoremman veljensä kanssa turvapaikkaa Britanniasta. Pojat laitettiin kouluun ja heille kerrottiin, että viranomaiset huolehtisivat heistä 25 ikävuoteen saakka.

Koulun muiden oppilaiden vanhemmat ihmettelivät tilannetta.

– Kuinka koulun matikan tunnilla istuu 30-vuotias mies? sosiaalisessa mediassa ihmeteltiin oppilaan kuvaa.

Koulu kuitenkin syytti vanhempia rasismista näiden valitettua yli 180-senttisestä viiksekkäästä yläkoulun oppilaasta, joka Facebookissa julkaistussa kuvassa kittasi olutta.

Yksi vanhemmista sanoi, että pakolaisoppilaalla on enemmän partaa kuin hänellä ja kieltäytyi päästämästä tyttöjään kouluun, kunnes pakolainen olisi poistettu sieltä. Pakolaisoppilaan sanotaan jopa olevan naimisissa ja kahden lapsen isä.

Britanniassa kaksi kolmesta lääketieteelliset testit läpi käyneestä lapsipakolaisesta on osoittautunut täysi-ikäiseksi.

  • 2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset