Eurooppa Maahanmuutto Uutiset

Ukrainalaisnaiset pelkäävät Britannian pakolaiskeskuksissa

Ukrainalaispakolaisia Puolan rajalla (2022). Kuva: Wikimedia Commons.

Iso-Britannia on vastaanottanut noin 160.000 sotaa pakenevaa ukrainalaista. Brittiläisen Channel 4 News- televisiokanavan saamien tietojen mukaan monet ukrainalaiset naiset Britanniassa pelkäävät asua samoissa tiloissa Euroopan ulkopuolelta tulevien miespuolisten turvapaikanhakijoitten kanssa.

Kanavan haastattelema turvapaikanhakijoita auttava birminghamilaisnainen kertoi muun muassa ukrainalaisesta naisesta, joka muutti pois vastaanottokeskuksesta, koska ”alueella oli liian paljon muslimeja”.

Pakolaisia auttava birminghamilaisnainen oli pöyristynyt ukrainalaisnaisen asennoitumisesta eri värisiin, eri kulttuureista tuleviin miehiin.

Ukrainalainen Oksana kertoo tarkistaneensa netistä brittiläisen asuinalueensa rikostilastot poliisin kotisivulta ja muualta netistä.

”Tältä alueelta on tullut terroristeja”, hän sanoo. ”Valitettavasti muutin Kiovan parhaalta alueelta Birminghamin pahimmalle alueelle”.

Myös Oksana on muuttanut pois Birminghamin maahanmuuttajavaltaiselta alueelta.

Lähde Channel 4 News

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Joker

muslimit kuuluu aavikolle eikä eurooppaan! Ukrainalaiset
joutuvat ojasta allikkoon kun kohta kantikset ja hiekkane….it
taistelevat elintilasta euroopassa.

Jartsa

Meidät kantikset totutetaan pikkuhiljaa ja vähin erin epänormaaliin elämään, ukrainalaiset pakolaiset tulee tänne yhtäkkiä ja yllätys on shokeeraava.

posketon juttu

Punagröönien keputtelema migraatiopolitiikka ja Kokoomuksen nyökyttelemä koulupolitiikka muokkanee meidät merellisten lähinaapuriemme sekasikiöksi.

Suomen ”tiekartan” yksityistien päässä olevalla (Brysselin omistamalla) sorakuopalla meitä odottanee Ruotsin katupaukuttelu ja Eestin elintaso.

Ilkka Forsten

Tere tulemast eesti keel riiki keeleks..

Joku tolkku

Kyllä kaikki muuttuu hyväksi kun ko. miehet ensin kotoutetaan ja sitten kotoutetaan vähän lisää. Ja jos vielä ilmenee ongelmia niin aletaan oikein tosissaan kotouttamaan. Kaikki paitsi kotoutus on turhaa. R.I.P Eurooppa

Lauri

Siihen tarvii vaan lisää rahaa

Anomaster

Kotoutus ei onnistu, koska kotoutettava ei halua kotoutua, vaan kotouttaa kanta-asukkaat hänen elämänmalliinsa. Reilummin pyyleviä suvakkineitosia he saavatkin kotoutetuksi heidän haluamikseen hyödyllisiksi itiooteiksi, eikä raha lopu koskaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
jep

Olipa ullattavaa! Mutta eiköhän se siitä ongelma ratkea, kun vähän avaimia helistelee ja esittää ryhmäperformanssin Oulun kaupungin suvakkien tapaan.

Kosher

Ei tarvita muuta kuin koulussa opittu heilaus peliin ja laulun luikautus perään ”Meidän isämme on Bandera, Ukraina on äitimme” niin johan tulevat britit ovat hätää kärsimässä.

juu

Ukrainalaiset Britanniassa oli myös sanonut että kouluissa joissa heidän lapset joutuu käymään, on liikaa mustaihoisia.
Britanniahan nyt on tässä maahanmuutto/muslimi/etnisyysjutussa täysin itsetuhoinen.
Antoivat raiskata ja parittaa toistakymmentävuotta tuhansia brittiläisiä(valkoisia) lapsia, koska siihen puuttuminen olisi ollut rasismia.
Eräskin lapsi meni lopulta poliisin puheille, niin häntä käskettiin olemaan hiljaa ja lähetettiin takaisin pakistanilais groomaaja jengille.
Ja toisin kuin luulisi niin tilanne on vain pahentunut brexitin jälkeen.

Anomaster

Ollaan niin perusteellisen suvaitsevaisia.

Eka Kettunen

Ukrainalainen Oksana on hyvin viisas nainen.

Ilkka Forsten

” Oksana ” runkona tai lautana, miten haluatte toimituksenne ? Kiikoisten Keppi & Saha Oy.

Pätee koko ajan!

Missä muslimi, siellä ongelma! Sairasta!

Anomaster

Tai: missä muslimi, siellä ongelmia. Niitä kun tuppaa olemaan runsaasti. Alkaen p*skasta puurosta aina lasten käyttöön asti, kun ”hätätila” koittaa.

Saksassahan yksi pikkupojanraiskaaja perusteli oikeudessa tekoaan seksuaalisella hätätilalla. Ehkä hän uskoi, että se olisi vahva lieventävä argumetti, joka tekisi syyttömäksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jartsa

Eikö se sitten lieventänyt tuomiota? Luultavasti se teki sen.

Ilkka Forsten

Kuusi miljoonaa henkilöä perusteli aikoinaan olleensa ” häkätilassa, ” mistä seurasi että yksi kansakunta kuohittiin uskomaan ikuiseen kunniavelkaan, Shalom a leikum.