Eurooppa Maahanmuutto

Ukrainan pakolaiset eivät halua Ruotsiin – pelkäävät ampumista

Kuva: Facebook

Jimmy Hemmingsson Stenungsundista on Puolan pääkaupungissa Varsovassa auttamassa pakolaisia ​​pääsemään Ruotsiin, mutta hänen on vaikea saada busseja täyteen.

Ukrainalaiset pelkäävät muun muassa ammuskeluja Ruotsissa ja sitä, että Ruotsin sosiaalitoimet vievät heidän lapsensa.

– Huhuja on paljon. Ihmiset ovat haavoittuvia, he kuulevat yhden asian ja sitten siitä tulee totta, Jimmy Hemmingsson sanoo.

Hän haluaa Ruotsin viranomaisten tiedottavan pakolaisille, miten asiat todella ovat.

Lähde: Friatider

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Hyvä!

Erittäin aiheellinen pelko!!!

Ei ole kuin pari vuotta kun Ruotsissa venäläisen perheen äiti kuoli (luonnollisesti). Lapsia eivät ruotsalaiset sossuviranomaiset halunneet isän pitää vaan olivat sijoittamssa heitä muslimiperheeseen!!??. Mies pakeni Ruotsista Puolaan lastensa kanssa. Ruotsi vaati tiukasti ja pitkään palauttamaan lapsia Ruotsiin. Puola ei vaatimukseen suostunut, sillä tuo ”diktatuurivalta” ei edes kaiketi? ymmärrettävän venäläisvihan antanut häiritä mitä suurimman hulluuden toteutumista! Kertaan: Valkoiset kristityt lapset muslimiperheeseen!!!

Maila Laukas

Kemu-miehet odottelee jo vesikielellä ukrainalaistyttöjä, surullista kyllä.

Ike

Ruotsalaiset on niin viherfeministien aivopesemiä, että Ukrainassa ja jopa Argentiinassa tai Makedoniassa tiedeään paremmin Ruotsin asiat.

Lieväasteinen

”Hän haluaa Ruotsin viranomaisten tiedottavan pakolaisille, miten asiat todella ovat.”

Johan vitsin murjaisi. Vai oliko tuo Jimmy?

Kolmossivun tyttö

Jos pelkää tulevansa ammutuksi Ruotsissa, on todennäköisesti valkoinen nainen tai lapsi, rodullistetut tietävät kyllä jengiin kuulumisen ja huumebisneksen riskit ja ovat valmiita ottamaan sen. Jos taas Ruotsiin ei halua, koska pelkää sosiaalitoimen vievän lapset, on klaanin kanssa liikkeellä oleva kehitysmaalainen. Vastikään Ruotsissa oli kehareiden mielenosoituskin, jonka laski liikkeelle juuri mainittu huhu. Hyvä uutinen: pakolaisissa on kuin onkin ukrainalaisia naisia ja lapsia.

Ilkka Forsten

Ruotsin viranomaisten tiedotus siitä miten asiat todella ovat, alkaa näin. Olemme pohjoismainen hyvinvointivaltio, kohta puolet kansastamme on moniosaajia ja kestävyysvajeen paikkaajia, jotka suvaitsevat erilaisuutta kunhan olet muslimi. Väkivaltaa ei juurikaan esiinny, mutta tällöin sinun tulee ostaa haaarniska ja pyrkiä välttämään tiettyjä kapunginosia. Muutaman suuran osaaminen pelastaa kiperästä tilanteesta. Meillä saa vapaasti äänestää demareita, ja sitten vaihtoehtoisesti demareita, ja jos tämä ei mielestänne riitä, voitte äänestää demareita. Suosittelemme Stefan Löfveniä, hänellä on kokemusta ( hitsaamisesta ) mutta vähän muustakin.

Yhteiskuntamme nojaa vahvasti tasa-arvoon jossa muslimit ovat tasa-arvoisempia kuin kantaväestö, mutta toisaalta laskemme myöskin muslimit ja Afrikan puikulapäät kantaväestöksi. Nykytutkimuksen valossa viikingit oli ruskeita tai mustia, ja valkoisuus palingeneettinen myytti. ( Tätä tukee dosentti Oula Silvennoisenkin tutkimukset, toimituksen huomautus. ) Mikäli teillä on natsitaustaa, ette ole tervetulleita, sillä emme halua sekaannnusta yhteiskuntaamme jossa islam on niin oivallisesti rauhottanut yleistä liikehdintää. ( Iltakymmnen jälkeen ei Rinkebyssä ole muita katukuvassa. ) Pyrkikää hiilineutraaliuteen, älkää ostako autoa. Ne ovat paloarkoja esineitä minkä olemme jo todenneet vuosien aikana. Olkaa perusterveitä, sillä jotkin haasteet saattavat ajoittain olla rajoitteena avun saannille mikäli ambulanssista on kyse. ( Kivisade on yleisin haitta, ilmastonmuutoksen syytä, tiedättehän.)

Jos olette käyneet halalkurssit ja pitaleipä on mielestänne hyvää, löydätte nopeasti töitä Muhamadin kantakievarista. Palkka maksetaan jos maksetaan, ja jos ei makseta, valtio maksaa. Jos naispuoliset pakolaiset ja alaikäiset tytöt omaavat aiempaa kokemusta vaakatasotyöstä, siitä on etua ja se nopeuttaa työnsaantia. Naisasialiike ja tasa-arvovaltuutettu huolehtii kyllä teidän työehdoistanne, sillä heillä on läheiset suhteen Ali babaan, mikä pyörittää vaakatasotyöhön erikoistunutta yritystään nimeltään Huor- AL- Kabaree. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Kohtaatte kaiken ikäisiä ja kokoisia mul****, anteeksi musulmaaneja mutta myöskin erityisen kiinnostavia heimoja saharan eteläpuolelta. Heidän tarpeensa on ensisijaisen huomiomme kohde. Älkää luottako tilastoihin joissa mustamaalataan kehitystämme kohti banaanivaltiota. Se on kateellisten panettelua. Rasistiset ilmaukset kuten, ” onko pakko kumartaa allahia ” on ankarasti sanktioitu shariapoliisin toimesta, eikä meillä juuri muita poliiseja olekaan. Ulle ja Håkan menee poskivalssia kevyessä päivämeikissä, joka on normaalia, pian te siihen totutte.

Hapansilakka on perinneruoka, sitä voitte maistella aina kun tulee mieleen kokeilla miltä tuoksuu ja maistuu parasta ennen päiväyksen ohittanut turska. Tummaa leipää meillä ei ole, koska jotkin etnisyyden kokivat ahdistusta sanasta tumma. Sekaleipää löytyy ja tietysti pitaleipää, josta on tullut koko ruotsin suosituin leipälajike alkaen vuodesta 1960. Kannaltanne olisi parasta jos käännytte muslimiksi, siitä hyötyy koko yhteiskunta. ( Toista niin työhullua väkeä ei ole maahan tunkenut kuin he. ) Mikään ei voi mennä vikaan, etenkin kun käytätte burkaa kulkiessanne kaupungilla. Tukholman imaamikonklaavi laati esityksen, ja se ei loukkaa millään tavalla oikeuttanne olla oma itsenne. Vilkommen till Ruåtsi, sosiaalidemokratian pääkaupunki ja monikulttuurisen värinän kohtaamispaikka.

Tuumailija

Olisikohan jimmynkin aika mennä ihan paikan päälle tarkastamaan kuulemansa huhut?
Siinä voi tulla toistamaan lausuntonsa kun ei tarvitse enää kakkaa pinnistää ja luodinreikäkin koristaa jalkaa.

Nationalisti

Ukrainalaisnaisten kannattaisi olla huolissaan myös Ruotissa tapahtuvista raiskauksista.
Ruotsi on koko Euroopan raiskaustilastojen ykkönen, kun teot suhteutetaan väkilukuun
Rotumuukalaisten avokätisellä hyysäämisellä ja avoimien rajojen politiikalla on pitkävaikutteisia seurauksia ja ongelmia, jotka vain kasvavat eksponentiaalisesti.

Piikkilampaat

Mutta kun ruotsin asiat on todelisuudessa täysin sitä mitä Ukrainan pakolaiset on kuulleet.
Lisäksi vielä että ruotsissa joutuvat noin 80% varmuudella 3 maailman loispakolaisten raiskaamaksi.

Pois vaan Euroopasta

Ruotsi on täysin sekaisin ja romahtaa tällä vuosikymmenellä.

Tuula

Joo Ruotsissa on kyllä ongelmana Nuo pakolaiset jotka tulivat aikIsemmin

Ilkka Forsten

Sekin vielä. Ensin oli koronapandemia, sitten Putin ja lopulta hyvinvointivaltion kaatuminen.

Kata

Ensin oli ras-pu-tin,sitten pu-tin ja lopuksi rin-tin-tin….

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Katariina Pihl
Ilkka Forsten

Amerikassa on linja-autoyhtiö Geyhound, niillä on bussin kyljessä juokseva hinttikoiran kuva. Mutta toki muistamme senkin että Arbeit Macht gay.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Kata

Juu on Greyhoundissakin istuttu,oisko se otus kuvassa kuiten susi…nälissään? 🙂

Hessu

Afganistanin vinttikoira se on se rotu.

Uusimmat uutiset