Kotimaa Rikos

Ulkomaalaistaustainen mies säikäytti lapset istumalla kuljettajan paikalle koulubussissa Kotkassa

Kuvituskuva. Kuva Shutterstock.

Kotkan Karhuvuoressa sivullinen istui bussin kuljettajan paikalle säikäyttäen autossa olleet ala-asteikäiset oppilaat. Bussin kuljettaja poisti miehen autosta, eikä tilanteesta aiheutunut välitöntä vaaraa.

Ulkomaalaistaustainen mies säikäytti eilen kotkalaisen Karhuvuoren ala-asteen oppilaat. Mies oli tullut bussiin, jossa oli kyydissä noin 50 ala-asteikäistä lasta. Bussiin päästyään mies oli istunut kuljettajan paikalle.

– Vieras henkilö, joka niin sanotusti ei ole ollut aivan tässä maailmassa, on tullut autoon kuljettajan paikalle istumaan, kertoo liikennöitsijä Antti Jyrkilä bussin kuljettajalta saamiensa tietojen perusteella.

Jyrkilän mukaan kuljettaja on komentanut henkilön ulos autosta. Lapset olivat pelästyneet pari minuuttia kestänyttä tilannetta, mutta henkilö ei Jyrkilän kuljettajalta saamien tietojen mukaan ollut millään lailla uhkaava.

Kuljettaja oli ilmoittanut tapahtuneesta poliisille. Kuljettajan mukaan henkilö ei ollut ymmärtänyt kunnolla suomea, ja mies saattaa kuljettajan arvion mukaan olla venäläistaustainen.

Liikennöitsijä Jyrkilä ei osaa sanoa bussiin tulleen henkilön ikää. Nopeasti ohi menneestä tilanteesta ei ole aiheutunut välitöntä vaaraa.

Korjattu bussissa olleiden lasten lukumäärä 14.5 klo 12:21

  • 662
    Shares

Liity kannattajajäseneksi