Kotimaa

Unelma myytävänä: loimukoivupöytä huutokaupattavana – tuotot kansallismieliseen hyväntekeväisyyteen

Huuto.netissä on huutokaupattavana Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi aidosta suomalaisesta loimukoivusta tehty sohvapöytä, jonka tuotot menevät lyhentämättömänä apua tarvitseville suomalaisille.

Hyväntekeväisyyshuutokaupan kohde, suomalaisesta 100-vuotiaasta materiaalista valmistettu loimukoivuinen pöytä

Huuto.netissä on huutokaupattavana harvinainen esine, 100-vuotiaan Suomen kunniaksi suomalaisesta 100 vuotta vanhasta materiaalista – loimukoivusta – valmistettu sohvapöytä.

Jos on esinekin todella harvinainen, on myös tuottojen käyttökohde nykyään hieman epätavallinen: huutokaupan tuotot käytetään ilmoittajan mukaan suomalaisten auttamiseksi Sininen Risti ry:n kautta, jolle myyntituotot tilitetään lyhentämättömänä.

Sininen Risti ry:
Sininen Risti ry on vuonna 2015 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on järjestää apua vähävaraisille Suomen kansalaisille. Sitä varten yhdistys kerää jäsenmaksuja ja lahjoitusvaroja, jotka sitten ohjataan apua tarvitseville. Lahjoitukset saadaan yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä.

Sininen Risti ry

Huutokaupan ilmoittaja kuvailee huutokaupan kohdetta ja motiivia seuraavasti:

Isovanhemmillamme oli unelma, jonka eteen he tekivät yhtenä rintamana määrätietoisesti töitä. He saavuttivat unelmansa puolustaen sitä suomalaisella sisulla. Isovanhempamme antoivat unelmansa vanhemmillemme.

Vanhempamme jakoivat vanhempiensa unelman ja jatkoivat sen kehittämistä ja puolustamista. Myös he saavuttivat unelmansa ja puolustivat sitä voitokkaasti antaen sen meille perintönä.

Sininen Risti Ry:n nimissä on myynnissä unelma siitä, että hukatun voi löytää, peruuttamattoman voi peruuttaa tai myydyn voi ostaa takaisin.

Unelma siitä että jonakin päivänä suomalaiset löytävät vielä „Talvisodan hengen“ ja puhaltavat yhteen hiileen toisiaan auttaen.
Unelma siitä että suomalaiset palauttavat itsenäisen maansa ylpeyden ja kulttuurinsa kunnian oman terveen kansallismielisyytensä rinnalle.

Suomalainen auta toista suomalaista! Kukaan muu ei tee sitä puolestasi!

Auta unelmamme toteutumista!

Ohessa oleva sohvapöytä myydään huutokaupassa eniten tarjoavalle ja varat menevät lyhentämättömänä apua tarvitseville suomalaisille
Sininen Risti Ry:n kautta.

Pöydän mitat:
Pituus: n. 1120 mm
Leveys : n. 370 mm
Korkeus: 500 mm

Kansi on wanhan mestarin sahaamaa loimukoivua arviolta noin 1900 – luvun alkupuolelta.
Lankku on ilmeisesti jäänyt yli torpan huonekalujen tekemisestä. Lankku on noin 4 cm paksu ja noin 112 cm pitkä.
Jalat on erään 1900 – luvun alussa rakennetun torpan lattialankkua.
Käyrä puu saattaa olla vielä wanhempaa satoa, jonka tekijästä ei ole varmuutta.

Pöytä on öljytty ja lakattu useaan kertaan ja kestää tarvittaessa vaikka tanssimista.

Huuda itsellesi yksittäiskappale Suomen historiaa, jonka aikajälkeä on ollut sorvaamassa kaksi mestaria ja yksi kisälli kolmessa sukupolvessa.

Tee hyvä työ ja auta lähimmäistäsi!

Loimukoivupöytä on tehty perinteitä kunnioittaen ilman nauloja.

Huutokaupan alkamis- ja päättymisajankohtaan sisältyy pieni koodi: huutokauppa alkaa suomalaisuuden päivänä, ja huudon päättymispäivänä muistetaan sodissamme kaatuneita.

Loimukoivusta valmistetun pöydän huutokauppa Huuto.netissä

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi