Eurooppa Politiikka

Unkari: Euroopan liberaali maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut

János Lázár. Kuva Unkarin hallitus.

Unkarin pääministerin kabinettipäällikkö varoittaa laittoman siirtolaisuuden vaaroista.

”Eurooppa kuuluu eurooppalaisille, ja Unkari kuuluu unkarilaisille – rauhaa rakastaville ihmisille, jotka kunnioittavat lakejamme ja perinteitämme,” Unkarin pääministerin kabinettipäällikkö János Lázár sanoi puhuessaan Hódmezővásárhelyssä valtion perustaneen Pyhän Tapanin (Szent István) muistojuhlassa.

”Kukaan ei uskalla enää kieltää, että Eurooppaa on kohdannut suurin uhka sitten ottomaanien valloituksen,” Lázár sanoi ja jatkoi, että valtavat ihmismassat ovat matkalla etelästä kohti Eurooppaa.

Hän muistutti, että liberaalien näkökulmasta, on aivan sama, keitä Euroopassa asuu ,kunhan pääluku on riittävä talouden tarpeita ajatellen. Ääriliberaalien mielestä tulijoiden ei tarvitse edes kunnioittaa eurooppalaista perintöä ja perinteitä, vaan he voivat pitää ja levittää omia tapojaan ilman minkäänlaisia sopeutumisen paineita.

Hän lisäsi, että tämä liberaalius on pettänyt meidät jo kymmeniä kertoja viime vuosien aikana, usein hyvin traagisella tavalla, kuten Brysselissä, Lontoossa, Pariisissa ja Barcelonassa.

Unkarin hallitus

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit