Eurooppa Maahanmuutto

Unkari haluaa suojautua uudelta siirtolaisvyöryltä lähettämällä joukkoja Afganistaniin

Unkarilaisia Nato-joukkoja. Kuva US Army Europe / public domain.

Samaan aikaan kun Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden vetää joukkoja Afganistanista, Unkari Turkin ohella harkitsee joukkojen lähettämistä maahan.

Huhtikuussa Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ilmoitti Nato-joukkojen vetäytymisen Afganistanista 20 vuoden läsnäolon jälkeen. Vetäytyminen on käynnissä ja viimeiset yhdysvaltalaiset poistunevat maasta jo kuluvan kuukauden aikana.

Samaan aikaan islamilainen terroristijärjestö Taliban valtaa takaisin menettämiään alueita – jo lähes kolmasosa Afganistanin tietyistä alueista on Talibanin hallinnassa. Vaarana on uusi kaaos, ja Unkarissa katsotaan, että myös sen turvallisuus saattaa olla vaarassa.

Unkari sijaitsee aseellisista konflikteista liikkeelle lähteneiden siirtolaisten väylällä näiden matkatessa syvemmälle Länteen. Jos Afganistanin tilanne lähtee taas käsistä, Unkari voi nopeasti joutua väkijoukkojen aikaansaaman valtavan paineen alaiseksi. Usein siirtolaisvirtojen mukana saapuu myös terroristeja.

Afganistanin epävakaus voi vaarantaa myös Turkin turvallisuuden, joten maa on Unkarin tavoin suunnitellut joukkojen lähettämistä Afganistaniin.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan on äskettäin ilmaissut halukkuutensa uuden operaation aloittamiseksi suojellakseen maan tärkeintä lentokenttää Kabulissa.

Hamid Karzain kansainvälinen lentokenttä ei ole vain Afganistanin tärkein yhteyspiste muuhun maailmaan, mutta myös merkittävä sotilastukikohta Afganistanissa.

Toistaiseksi ei kuitenkaan ole varmaa, että joukojen lähettäminen toteutuu. Bidenin hallinnon on annettava vihreää valoa operaatiolle, koska alun perin kyse oli Naton täydellisestä vetäytymisestä Afganistanista.

Lähde Daily News Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation help service my https://dissertations-writing.org/

trackback

best dissertation writing companies https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

doctoral dissertation help https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback

brian christopher slots https://www-slotmachines.com/

trackback

division mod slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback
trackback

best online slots https://slotmachinesforum.net/

trackback

sharknado slots in vegas https://pennyslotmachines.org/

trackback

birds of prey free slots https://candylandslotmachine.com/

trackback
trackback
trackback

2sophist

Sari Saarela

Usein siirtolaisvirtojen mukana saapuu myös terroristeja.”
Kas vain: 70 islamisti terroristia saapui Mallorcalle veneellä esittäen siirtolaisia.
https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2021/07/07/detectan-inmigrantes-radicales-islamistas-deambulando-54748632.html?fbclid=IwAR3cjEpUHbxxxWrbpzribyxQzSLTcS_z4YpQ1xuT0bnKgb_XNc5qSIiXuyA

Kata

Voi halavattu..no tämän ymmärtää jokainen jolla ei ole sumentuneet punaiset lasit joissa vihreää limaa.

Pah

En tiedä mikä on totuus mutta olen kuullut viisaampien sanovan että väkivalta ratkaisee taatusti kaikki ongelmat.
Jos väkivalta ei MUKA jostakin kumman syystä ratkaise jotakin ongelmaa, tässä tapauksessa jotakin Pirin voimalla hörhöileviä Antifalaisia Talipäitä niin se olisi vain todiste siitä että väkivaltaa ei ole käytetty riittävästi.

Kaino-Vieno Huttunen

Valitettavasti olen kyllä tämän operaation suhteen skeptinem. Afganistanista ovat joutuneet poistumaan häntä koipien välissä sotilasmahdit NL sekä NATO. Sitäpaitsi viimeisin siirtolaisvyöry tapahtui juuri NATO-operaation aikana, joten miten hyökkäys Afganistaniin voisi estää pakolaisuutta sieltä? Yleensä pakolaisvirrat laukaisee juuri sotilaallinen hyökkäys. Sitäpaitsi Eurooppaan tulevat afgaanit tulevat Iranista tai Pakistanista, joten Unkarin tulisi lähettää joukkonsa juuri sinne. Erdogan taitaa olla kyllä talebanin puolella.

pöh

Koko homopedofiilimaan voisi pommittaa maantasalle.
Mutta ei se mitään auta, afgaanit jotka eurooppaan tulee, ei ole koskaan afganistanissa edes käynyt, vaan elänyt elämänsä Iranissa.

Sampo Maa

Täytyy myöntää, etten ymmärrä Amerikan toiminnasta yhtään mitään. Putosin kärryiltä heti world trade centerin jälkeen ja jäin tielle ihmettelemään. Mutta sitten tie täyttyi pakolaisista, ja piti vaihtaa maisemaa.

Rullattu

Hauskaa sikäli että, Recep Tayyip Erdoğan on itse terroristi pahimmasta päästä, joten mitenkähän tuo muka omiaa tuomitsisi.